Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Dec 18, 2011

Objavil/a in Domišljija in fantazija

Balerina ~ 1.epizodabalerina”Gor, dol, gor, dol…sledi ritmu! Gor, dol, gor,…stop! STOP sem rekel!”

Zaslišale so se lahke stopinje in iz teme se je prikazala suha moška postava.

Glasba se je ustavila in na odru se je zaslišal lahek udarec ob les. Moški, ki se je prikazal iz teme, je zdaj s svojimi čokoladnimi očmi gledal v dekle na odru.  Postavila se je v začetno pozo in stala mirno, v dvorani pa je bila takšna tišina, da se je slišalo njeno zasoplo dihanje, ki ga je skušala potlačiti. Moški se je nasmehnil in zamahnil ostalim članom ekipe:”Pojdite domov, je že ura.”

Dekle ga je zmedeno pogledala, a za njim so se zaslišali sproščeni izdihi in v petih minutah sta v dvorani stala samo še baletka in njen trener. Zaprla je rahlo razprte ustnice in se nazaj ozrla v luč, kakor mora na začetku. Moški se je zasmejal. V tišini je bil njegov smeh glasen. In potem njegove lahke stopinje po stopnicah vse do nje.

Zdaj je bil resen, njene svetlo-modre oči so gledale v njegov obraz in skušale razbrati, kaj si misli. Obhodil je krog okoli nje in se ponovno ustavil pred njo. Počasi je dvignil roko in jo stegnil proti njeni bradi ter jo z dvema prstoma spodbudil, da je ponosno dvignila glavo in pogled v luč.  

Popravil je njeno roko, ki se je tresla v zraku in narahlo udaril po desni nogi, ki je bila iztegnjena nazaj, da se je še bolj napela. ”Dobro, pojdi domov. Te kdo čaka?” Dekle ga je pogledalo, kot da je ne bi poznal:“Saj veš, da imam zdaj svoj avto. Prejšnji mesec sem naredila izpit.” je nekoliko užaljeno dodalo in hitro steklo v garderobo.

Moški je prišel za njo in se ustavil na vratih. Naslonil se je nanje:“Jutri je sobota.” Z očmi je potoval od njenih suhih nogah, katerih so bile samo mišice navzgor po njeni lepo izobljeni zadnjici in čvrstem trebuhu, ki se ga je videlo pod svilenim zgornjim delom krila, dokler se ni njegov pogled ustavil na njenih prsih. Hitro so se dvigovale v svoji veličastnosti in tiho je pogoltnil slino.

Kljub njeni postavi z izredno ozkim pasom je imela ogromne prsi. Njene bradavice so trdo stale in se premikale skupaj z njenimi izdihi in vdihi. Njuna pogleda sta se srečala in dekle je pokimala ter si razpustila figo. Gledajoč se v ogledalo si je česala dolge, svetle lase. “Prideš?” Se je spet oglasil globoko glas, njegove čokoladne oči pa so dobile posebno iskrico.

Spet se je tiho ozrla k njemu in mu pokimala.  “Glej…” Roke je potisnil v žep in začel hoditi proti njej. Ko ga je prestrašeno pogledala, se je ustavil. ”Gospa Evans te ni izbrala kar tako, mislim. Ampak nekaj je, da ne daš vse od sebe. Za sam vrh pa moraš dati vse od sebe. Renee verjame vate.” Jo je ošinil s kotičkom očes, ko se je obrnil, potem pa zapustil garderobo, čeprav tega za cel svet tisti trenutek ne bi naredil. Nekaj časa je stala tam, potem pa se je sesedla na stol in se opazovala. Renee Evans je res verjela vanjo. Zato je izbrala njo. Zaprla je oči in poslušala svoj ritem diha. Roke so ji počivale na stegnih. Negotovo jih je začela vleči navzgor po svojem telesu, tipajoč obliko svojega telesa, dokler niso blazinice njenih prstov začutile trdih bradavičk. Sprostila se je na svojem stolu in se z prsti oprijela svojih bradavičk.

Začela jih je nežno drgniti in vrteti, njeni dihi pa so bili zmeraj bolj glasni. V spolovilu jo je žgečkalo in spodbujalo njene hormone, da so jo delali še bolj potrebno. Roko je hitro premaknila pod krilo. Izpustila je glasen stok in še en, skrčila je noge k sebi in pospešila ritem. “Ah, ah…oh!” Kot da bi se zavedala svojega dejanja, je roke potegnila k sebi in odprla oči. Nekaj minut se je sopihajoče gledala v ogledalo. Še enkrat jih je zaprla in jih stisnila, potem pa jih nazaj odprla in vstala. Slekla si je krilo in se postavila pred ogledalo. Dobro, njeno telo je izgledalo čvrsto in suho.

Sprehodila se je do oblek, ki so jo čakale na omari in si nase nategnila ozke temne kavbojke in bel pulover. Obula si je rdeče pete, ki so jo čakale v svojem blišču in se ogrnila z črnim plaščem. Naenkrat je začutila željo, da čimprej zapusti ta prostor in brez oklevanja je pograbila torbico in ključe ter pohitela iz stavbe.

”Hej, mami, doma sem.” Popravila si je lase in zaprla vhodna vrata. Ključi so ji padli po tleh in zdrznila se je ob trušču, ki so ga naredili. Glasno je zapihala in odložila torbico na omaro, da bi pobrala ključe.

Zaslišala je korake in z utrujenim nasmehom na obrazu se je dvignila, da bi objela mamo. Ostala je osupla. Vendar je ustnice zaprla in za nekaj sekund tudi oči, da bi se prepričala, da niso to le sanje. Začutila je mamine nežne roke na hrbtu, ki so jo potisnile naprej. Ljubeznivo jo je pobožala po licu in se zagledala v njene oči. “To je Brad. Na zmenek greva…moj novi sodelavec je.” Velike svetlo-modre oči so se zazrle v popolnoma črne. Balerina se je obrnila proti mami in jo zmedeno pogledala:“V sobi bom.” Pogledala je maminega novega fanta in se mu rahlo nasmehnila.

Če že drugega ne, je bila vsaj vljudna. Hitro se je oklenila torbice in preskakovala kar po tri stopnice, da bi čimprej prišla do svoje sobe, postelje, da bi lahko bila sama. “Ljubica?” Njena mati je prišla na vrata in se naslonila na podboj. Odprla je usta, da bi nekaj rekla, a ni mogla. Balerina se je zazrla vanjo:“Še veš kaj si mi rekla? Kaj si mi rekla pred osmimi leti? Ko sem začela trenirati balet? Na tisti dan?”

Z solznimi očmi, vendar z besom je vstala in stisnila dlani v pesti. Njena mati, Valerie, je sklonila pogled:“Vem, ljubica. Ampak…” “Rekla si, da ga nikoli ne bova pozabili!” Je balerina posegla v njene besede. “Zdaj pa dovolj! Pojdi spat, samo utrujena si. Spat! Z Bradom greva ven, pa če ti je prav ali ne!” Grobo je porinila hčerko proti postelji in brez besed odšla ven. Balerina je zaslišala tresk vhodnih vrat in avto. Odšla sta. Očka, jaz te nikoli ne bom pozabila. Kdaj se bosta vrnila? Čez pet minut že ne…dovolj časa imam. Tiho je segla po kljuki in vrata počasi odprla.

V sobo je planil njen zlati prinašalec in balerina je s treskom zaprla vrata:”Luna! Prestrašila si me!” Sklonila se je k psički in jo pobožala. Potem je položila prst na usta. Psica je nagnila glavo in zvezdavo gledala, potem pa se je dvignila na zadnje tace in skakala po njih proti vratom. Balerina se je zasmejala. “Oh, Luna! Prav, pridi…”