Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Nov 4, 2007

Objavil/a in Blodnje

Hiperventilacija pri barbiki in vpliv snega na aminokislinebarbika.jpgDa najprej razjasnim pojme kaj pomenijo zgornji artefakti. Hiperventilacija je proces prehitrega dihanja in evalvacija že obstoječe nevroze pri paničnih odzivih. Hitro dihanje in hiperventilacija pa zavisi od kakovosti spolnega odnosa z mulatko. Če je zelo izkušena in sexipilna je velika nevarnost, da bo prišlo do hiperventilacije.

Barbie legenda skozi stoletja ima najrajši slivov džem. Lase ji kar pobeli na albino in ni več naravna blondinka. Si morate misliti ?

Preidimo k stvari za vičirjo sem vičirjal belo čebulo ledenko z naribanim ingverjem. Ker pa je bil inger neopran in so ga nabirale črnke s srpastimi eritrociti pa je ta proces poškodoval moje aminokisline. Tega seveda nisem zaznal vendar opazil pa sem med kidanjem snega, ko me je začela napadati hiperventilacija.

Spomnim se le še pluga, ko je odvrgel 10 ton snega spet na dvorišče potem pa se spominjam stisk roke v bolnišnici in same bele halje. Ko so opravili krvne preiskave so dokazali kolaps aminokisline amilaza.

V isti sobi pa je ležala na modro poplajhana plavolaska. Po dolgi debati sva prišla do iste diagnoze in skoraj podobnega zaključka. Sama se je igrala z barbiko in ji lizala desen jošk. Ker pa je bila ta barbika ravnotako narejena v afriki in je nekako nanjo prišel srpasti eritrocit pa je ona ravnotako zbolela.

Za zaključek lahko sklepamo, da je vzrok za hipterventilacijo prevelika doza črnk in srpastih eritrocitov ne glede ne barvo in spol. To bi bilo lahko usodno, če ne bi pili vsak dan rabarbarovega kompota, ki je okrepil aminokisline, da so se zborile do konca in zmagale.

Human body ROX