Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Oct 18, 2007

Objavil/a in Blodnje

Kako renaultov znak vpliva na črpanje nafte v Nepalurenaultznak.jpg

Nafta je največje bogastvo. Tega se zavedajo tudi šejki v Nepalu. Zakaj vam to razlagam ? Namreč ravnokar sem se vrnil s počitnic in se takoj odpravil v sadovnjak ter obral letošnje zimske hruške. Navezal sem tudi 3 flaše, da bo hruševec pristen. Kampiral sem po kempih v Nepalu in slikal domačinke oblečene zgoraj Z.

Ajax tehnology me je sponzoriral kajti moral sem narediti raziskavo o naftnih poljih katere še premore Nepal. S seboj sem imel huba buba bombone, dokolenke in gavtraže. V ušesih moj iBOK in iKOLK. Poslušal sem orientalske nepalske zvoke v mp3 zapisu. Bombastično. Zvečer me je Vas povabila na ples proti dežju. Seveda sem se takoj slekel ob ognju, ker mi je bilo vroče.

Slači so se pričele tudi domačinke kajti mislile so, da je to naš Slovenski običaj. OK sem si dejal great. Iz žepa potegnem niveo za po britju kajti ogenj mi je požgal vse kocine po obrazu. Hop cup ducat jih pridrvi v naročje črne kakor noč s suho kožo. Zaželele so si jo namastiti. Ustregel sem jim skoraj vsem. Hvala bogu da ima Nivea velike PAKUNGE =)

Čez dan pa sem prikrito odkrival možna nova nahajališča nafte. S podjetjem fruhLuftBula smo razvili sonar, ki so ga sprva uporabljali za odkrivanje mečaric v severnoKaspijskem morju ampak smo ga priredili tako, da zazna zaloge nafte globoko pod zemljo.

Ko sem šetal po sipinah začne sonar razmetavat na globoko in široko. Bingo ujel sem zalogo in zapičil Slovensko zastavico. Iz šuba so se prikobacali Nepalci na kamelah z mitraljezi za vratom. Meni nič tebi nič ruknem roke v zrak češ da sem nedolžen. K sreči sem med tem potegnil z žepa tudi ključe od avta na katerih je visel obesek Renaulta.

Ko so zagledali obesek so odvrgli orožje in se pričeli klanjati. Čez pol urce so prinesli pogodbo za zemljo in bogato naftno nahajališče je moje. Overificiral pa sem jo tudi že v Sloveniji pri notarju kateremu sem pustil 5.2 eura. Drago ni kaj.

Aja po daljšem razmišljanju pa sem ugotovil kaj njim pomeni znak oz. kaj so si predstavljali pod podobo.

Zgornji del je naprava za črpanje nafte ( ploščad ) spodnji del znaka je podoba črpanja v zemlji v sredi pa je ženska lula s katero se veselo noč in dan igrajo.

Zadovoljil sem jih v finančnem, prihodnostnem in sexualnem smislu =)