Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Jun 14, 2007

Objavil/a in Zgodbe ki jih piše življenje

Moški in ženska po končanju zvezezenskaStatus : Neporočene ženske in brez otrok.

Ko se zveza konča, bo ženska jokala kot slap in svojo bolečino delila s prijateljicami. Delala se bo kako ji je hudo… toliko se bo pretvarjala, da se bo začela smilit še sama sebi.

Vendar ne za dolgo…

To bo kmalu pošlo in že si bo omislila spogledovanje za novimi frajerji. Šminke, fancy lipstiki, oprijete hlače in dekolte bo privabil zopet 1oo1 pogled, adresar v novi nokiji bo zopet napolnjen raznoraznih moških imen od A do XYZ.

Začela bo noro kofetkat hodit na žurke se imeti fajn. Preklopilo ji bo v glavi, da sedaj ji je pa res super brez partnerja. Vse fino in fajn dokler ne pride na vrsto srce in začne klicat nazaj.

Vse fajn dokler se ne približa morje, dopust ko se pogreša navade in nežen objem na morju.

Vse super dokler se ne začne vračat in videvat istih krajev kjer jih je preživela v dvoje.

Vse je krasno dokler ne pridejo samski večeri na postelji ob mesečini ob odgrnjenimi roletami skozi okno opazuje luno in se začne spominjat prekrasnih sprehodov okoli Polhovega gradca.

Pospravi raznorazne revije, z krasnimi nasveti o prevarah in 101 način kako zajebati desca, ki ji še dodatno perejo možgane. Končno pride k sebi v kozarec si nalije vodo od studenca in prisustvuje  mislim. Ugasne tv z mehiškami nadaljevankami, izpod pouštra pospravi še knjigico hujšanje z 1o1 dieto in končno vklopi svoj procesor 777 dual core.

Kaj hitro preračuna in zbere dobre in slabe spomine skupaj ter ugotovi stanje pred razvezo in stanje po razvezi. Kaj kmalu ugotovi, da ji je bilo much better prej in da to pogreša. Vendar ji ženski možgani ne pustijo narediti prvega koraka k priklicanju nazaj.

Se nasmehne in bolečina zareže v srce. Spomni se za trenutek kako sta skupaj metala bumerang v lipo kjer je prebivala sova. In ko je ona zadela prvič v njegovem objemu mladička od sove in ji padel v naročje ter zaklical mama.

Solza ji priteče na očesno veznico. Vendar ker je trmasta ga ne pokliče in glumi svoje metaforične explicitne enačbe ženskih možgan dalje.
Minevajo dnevi, tedni, meseci počasi se ljubezen pozablja spet prihajajo novi obrazi. Ko je že skoraj vse dobro na sreča na majskem mostu sredi belega dne.  V množici ljudi ga zagleda na 3km in pulz naraste za 120 u/min.
Misli preskakujejo kakor iskre v kmečki peči.  Nato se ji prevrti film celotne zveze. Vendar, ker je preponosna ga niti ne pozdravi se naredi neumno. In tako gresta vsaka svojo pot..

Za vedno se zgubi vsaka sled…
Zaključek : Če bi ženska prepotenca in vzvišenost, naduvanost in trma kdaj pa kdaj ne zmagali bi bilo velikokrat drugače.

Vendar ne zaradi ženske odločitve o trmi in čakanju venomer je sedaj zapita, zakajena in živi stresno življenje. Čez par let bo potrebovala apaurin nato helex čez dlje časa še kaj močnejšega. Ustvarila si bo napačno predstavo, spremenila stil življenja in celo nadaljno pot nadaljevala v negativni luči preživljanja kvalitetnega prostega časa.

Nasvet : Včasih, ko mislite, da nočete več bit z nekom raje 2x premislite, pokličite to osebo se pogovorite, razčistita stvari, poskusita ponovno. Skratka poslušajte srce in ne vaše majcene možgane, kjer se je narava malce uštela =)

V najboljšem primeru bi se lahko zveza nadaljevala, sreča bi spet pokukala v srca, mazolji bi izginili, lula bi pela od veselja in švicala vsak dan, turistične agencije bi spet zaslužile, ravnotako restavracije in ostale točke za zaljubljence.

Nafilal bi jo pozno v noč imela bi prečudovito deklico, vzgajala bi jo po bontonu za tretje tisočletje. Dobila bi simptom celebrities ujede in po porodu hotela liposukcijo trebuha in povečanje dojk z razlogom, da bi prinesle več mleka… Ko bo hčerka odrasla bo postala miss cerknica bifido se pobarvala na blond in ta krog vzvišenosti, lepote in ženske konzistence se bo nadaljeval iz roda v rod ….

Mi moški pa imamo malce več težav. Po prepiru, prekinitvi zveze se igramo lepe dase od klobase, gremo ven s prijatelji se ga namečemo do amena, poskušamo biti IN in čimprej dobiti kako deklico. Vendar to ne gre tako po tekočem traku =)

popivanjeV mislih venomer mislimo na ‘bivšo’ Že prvi ali drugi dan vzamemo v roke telefon in tipkamo 4 kilometre dolg sms.  In ker vemo da bo odgovor negativen ali pa ga sploh ne bo potrti zaspimo. Počasi se zatapljamo v delo minevajo dnevi tedni meseci…..

Še vedno je nismo pozabili. Srce kliče nazaj. Dobimo drugačen vtis o vsem skupaj kaj bi vse lahko popravili za nazaj. Vedno se še da vendar nimamo te možnosti kajti naše bivše dekle se dela ‘nedostopno’.

Kmalu izvemo od kakšne njene prijateljice, da ima novega fanta… To nas pripelje v ponovno pijančevanje. Bolj kot minevajo meseci se podobno odvija zgodba o vrnitvi  kajti kmalu ugotovimo, da so vse ženske skorajda enake nekatere veliko tečne nekatere še več tečne, nekatere nerazumljivo tečne.

In kmalu ugotovimo, da je to začaran krog in da se je treba začet prilagajat.

Ženske so kot vino. Dobre in slabe vendar brez njih pa ne gre =)

Nekakšen ‘pameten nasvet za konec’  :  Ga ni =)  Vsakdo mora pri sebi razčistit in poslušat srce. Nekaj na silo je brezveze.

Potrebno je odpuščat, potrebno se je prilagajat, potrebno je iskat kompromise, potrebno se je pogovarjat, potrebno je biti potreben in zadovoljit izbranko brez tega tudi ne gre kajti kmalu si najde drugo motiko, ki koplje še bolje, močneje in z večjo frekvenco =)

Iskati nove načine za popestritev zveze, velikokrat prekinit prepir oz. ga sploh ne začeti z strinjanjem in izmenjavo mnenj.

Pogovor, pogovor in še 1x pogovor. Rešuje skoraj vse težave.

Trudit se je potrebno noč in dan.  A ko izvemo oz. se prepričamo, da skače na drug cvet pa jo mirno brez besed in slabe vesti zapustimo. Prebolimo in najdemo dekle malo boljšega srca… Vendar iskali bomo z enačbo 1/1000 deljeno z 0.5   = realna št. deklic, ki bodo zdržale 10 20 let mogoče tudi do penzije.

Vendar tudi take, ki veljajo za golden girlieCard pridejo v poznih šestdesetih v demenco in  te v domu za ostarele prevarajo z izbrankino protezo.

O tem pa kdaj drugič =)