Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene www.suncontract.org
Apr 15, 2017

Objavil/a in Erotične zgodbe

Presenečenje22135263Alice je že nekaj minut zadovoljno gledala v ogledalo. Podoba v čipkah ji je nadvse ugajala, v kombinaciji z zadimljenimi očmi in rdečo šminko ji je dajala prav erotičen videz. Ob obrazu so ji padali mehki, nekoliko valoviti rdečkastorjavi lasje.

Nasmehnila se je v zavedanju, da bo neznanega moškega, ki se ji je predstavil kot Jacob, očarala v nekaj trenutkih. Ovila ga bo okoli mezinca ter izkoristila, medtem ko bo mislil, da si je za dekle našel popolno trofejo. Polna prepričanja in samozavesti še pomislila ni, da bi lahko bil on drugačen od drugih, da bi ji znal prekrižati načrte ter da jo tokrat utegne pričakati presenečenje …
Telefon na postelji je zazvonil z znano melodijo.
»Pozdravljen, ljubček. Si že tu?«
»Pravkar vstopam v dvigalo, pripravi se.«
Zveza je bila s temi besedami prekinjena. Ni bilo več časa za oblačenje, zato je nase potegnila le jutranjo haljo ter kar bosa stekla k vratom. Odprla mu je tik preden je pritisnil na zvonec.
»Jacob.« Je dahnila, njene oči so vpijale postavnega moškega v črni srajci kavbojkah.
Ni ji pustil, da bi se ga nagledala, brez pozdrava jo je zgrabil za vrat ter pritisnil ustnice na njene, zahtevajoč takojšen vstop. Potisnil jo je v stanovanje in za njima zaloputnil z vrati. Njena halja je še isti trenutek pristala na tleh, noge pa ovite okoli njegovega pasu.
»Kje je spalnica?« Je šavsnil ter ji dal le toliko maneverskega prostora, da ga je usmerila.
Vrgel jo je na posteljo, ji razprl noge in s prstom potegnil po čipkastih spodnjicah.
»Prava mala kurbica si.« Je zagodrnjal, medtem ko jih je odstranjeval iz nje. Obrnil jo je z glavo proti robu postelje, si odpel pas ter se znebil hlač. Spodnjic ni imel, zato jo je presenetil trd korenjak, ki je švignil v zrak takoj, ko mu je bilo to omogočeno. Brez vprašanj ji ga je zaril v usta ter se sklonil proti njeni vlažni pički. S prstom je podrgnil po ščegetavčku.

»Ti paše, kaj? Kaj pa boš rekla na tole?« Z usti se je prisesal na vroče meso, mali utripajoči gumbek je začel dražiti z jezikom, medtem pa se ni prenehal zabijati v njena usta.
V oči so ji od globokih sunkov stopile solze, njeno telo je pričelo dregetati v pričakujočem orgazmu. Jacob je to takoj začutil ter se odmaknil. Zgrabil jo je za lase in jo povlekel na kolena. Zarinil ji ga je nazaj v usta ter jo nekaj trenutkov usmerjal z rokami.
»Poglej me.«
Ob stiku z njenimi pohotnimi oči, obrobljene z razmazanimi ličili, mu je skoraj prišlo. Potegnil jo je stran ter jo porinil na hrbet. Sama od sebe je široko razprla noge, pričakujoč prodor gromozanskega kurca. A Jacob je imel drugačne namere.
»Ne, ne še, kurbica mala.«
Alice je užaljeno prhnila, a je bil njen protest popolnoma prezrt.
»Obrni se in nastavi mi to svojo prekleto rit.« Naredila je, kar ji je bilo naročeno in presenečeno kriknila, ko jo je udaril po eni, nato še po drugi ritnici.
»Popolno.«

Iz nočne omarice je vzel lubrikant, za katerega se Alice še sanjalo ni, kdaj se je znašel tam, ter si ga izstisnil na prste. Vzdihnila je, ko je na riti začutila hlad ter stoknila v protest, ko je s prsti prodrl v notranjost odprtine.
»Če se boš upirala, te bom kaznoval. Pridna bodi.« Sprostila se je, kmalu za tem so popustile tudi mišice okoli njegovih prstov. Jacob jo je temeljito namazal, nato za vsak primer še svojega korenjaka. Ni hotel tvegati in ji povzročiti dodatnih bolečin. Vsaj ne, dokler se je obnašala po njegovih željah. V dveh sunkih je do konca prodrl vanjo, nato je zgrabil njene opletajoče prsi. Nekoliko jo je dvignil ter jo poljubil tik pod ušesom, všel ji je odobravajoč stok. Z jezikom je nadaljeval pot navzdol po vratu, vsake toliko jo je ugriznil ter poskrbel, da ji bo po njegovem odhodu ostalo nekaj znamenj. Z eno roko je poiskal ščegetavček ter ga začel masirati. Vedel je, da se Alice ponovno vse bolj približuje orgazmu in da bo moral nehati, če se želi zariti v njeno vročo pičko, a se ni mogel brzdati.
»Prišlo mi bo.« Je zastokala, a to je že vedel. Bila je povsem nemočna in brez nadzora nad dogajanjem. Zanalašč je povečal pritisk, dobil je namreč dobro idejo za nadaljnje mučenje svoje male pohotnice.
»Brzdaj se, drugače boš kaznovana.«
»Ne-ne morem.«
Kriknila je v nasladi, zaprla oči in glavo vrgla nazaj. Jacob se je zadovoljno nasmehnil, ne bo mu treba čakati do naslednjič. Še danes jo bo našeškal.
Počasi je zmanjševal pritisk in jo spustil z vrhunca, nato je svojega korenjaka potegnil iz nje. Ker tudi on ni bil več daleč, jo je za lase obrnil proti sebi. Alice je odprla usta, še preden bi to lahko zahteval ter zadovoljno zapredla, ko se ji je povsem prepustil. Z jezikom je obkrožila glavico ter dražila malo luknjico na njej. Nato ga je skoraj v celoti vzela vase, ustvarila vakum in fafala. Nenadoma jo je ponovno zgrabil za lase, potegnil od sebe ter vstal.
»Odpri.« Začel si ga je močno drkati, odločen, da ji seme razmaže po celotnem obrazu.

To je tudi naredil, nato pa zadovoljno opazoval, kako je s prsti čistila obraz ter iz njih lizala spermo. Ko je približno končala, jo je potegnil na noge.
»Se spomniš, kaj sem ti rekel, ko ti je prišlo?«
»Ne.«
»Lažnivka.« Dobro je vedela in Jacob je vedel, da ve. Sedaj jo bo lahko kaznoval še za laganje.
»Skloni se nad posteljo, štela boš do dvajset. Če se premakneš, začneva od začetka.« Neodobravajoče je zastokala, ga pogledala, nato pa le naredila, kakor ji je naročil. Pogladil jo je po riti, ki bo kmalu prelepe rdeče barve.
»Ena.« Je zastokala, a ji je uspelo ostati na mestu.
»Dve.«
»Tri.«
»Štiri.«
»Pet.«
»Šest.« Ni več zmogla, številko je kriknila ter se pomaknila naprej.
»Dobro veš, kaj sem rekel. Od začetka.«
Tokrat je kričala že od ena, a premaknila se ni. Ko je končal, je zadovoljno opazoval svoje delo. Rdeča zadnjica in kapljice soka njene potrebne pičke, ki so počasi polzele navzdol po stegnih. Čeprav jo je bolelo, jo je vse skupaj vzburilo. Od zadaj ji je zaril prst v nenasitno pičko.
»Prekleto, Alice, saj si čisto mokra.« Dodal je še en prst, nato še enega. Kričanje se je sprevrglo v stokanje, prosila ga je za še. Njegov kurac se je že zdavnaj pobral, ponovo je bil pripravljen za akcijo. Tokrat je bil njen orgazem rezerviran le zanj, prišlo jima bo skupaj. Obrnil jo je, potisnil nazaj na posteljo in ji noge porinil do prsi. Trenutek ali dva je užival ob pogledu na njeno pičko in razprte sramne ustnice, nato pa ga je v enem sunku v celoti zaril vanjo.

Kriknila je ob nenadnem vdoru, nato pa glasno zastokala vsakič, ko jo je povsem napolnil.

Jacoba je spravljala čez rob, velel ji je, da utihne, a s tem ni kaj dosti dosegel. V svojem ramenu je začutil bolečino, ugriznila ga je, da je zadušila krik, ko ji je prišlo. Tega ni prenesel, zaklel je, se še nekajkrat močno zaril vanjo, nato pa jo napolnil s semenom ter se zrušil na potno telo pod sabo.
»Prekleto dobra si, Alice.« Je zamomljal, ona pa se je nasmehnila.
»Tudi ti si kar precej fukabilen, mislim, da te bom obdržala.«
Jacob se je prevalil na stran ter jo potegnil za seboj, da je pristala oprta na njegove prsi. Z dlanmi ji je objel obraz in jo potegnil bliže.
»Nimaš izbire, ljubica. Sedaj si moja.« Poljubil jo je na konico nosu ter jo privil k sebi.

Ko je tako ležala, se je vse bolj zavedala, da ima prav. Hoče ali noče, sprejela je odločitev in se zapletla z njim. Postala je njegova last, na mesto, da bi se zgodilo ravno obratno, a dokler bo spodobno pofukana, se sploh nima namena pritoževati.
Komentiraj zgodbico


Za popestritev uporabi smajlije: