Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene www.suncontract.org
Feb 23, 2018

Objavil/a in Erotične zgodbe

Radar IKot vedno se mi mudi, ovinke na cesti sekam in divjam, izven naselja je bila prej omejitev 70 ker je v bližini šola in bolnišnica. Na števcu kaže 77 km ko ga zagledam policist z radarjem in znak omejitev 50. Hitro se spomnim, če zavijem k bolnišnici me nebo ustavil, dam desni smernik in zavijem k bolnišnici, peljem se okrog in na drugi strani ven nazaj v naselje, zavijam v prvo ulico levo, ko v ogledalu vidim, da se policist pelje za mano. takoj zavijem v prvo ulico desno, kjer vidim polno avtomobilov, najdem prosto mesto in parkiram ter se peš odpravim do hiše kjer imajo vrtno zabavo. Tu me sigurno nebo našel, ozrem se nazaj in vidim da se pelje po ulici navzgor.

“Dober dan, si prišla na rojstno dnevno zabavo moje vnukinje?”
Ozrem se od kot glas vidim, da je starejša gospa okoli 60 let sivih las moderne frizure v turkizni obleki ogovorila mene. Predstavi se mi, da ji je ime Marija, ker nočem lagati, ji razložim, kaj se mi je zgodilo me povabi na pijačo, ter mi pove, da so znak spremenili predvčerajšnjim, zaradi dela na cesti, a začeli še niso. Sedeve se za mizo v prijetni senci, ko vidim da se policist pelje mimo in opazuje kaj je dogaja. K nama pristopi simpatična mladenka v bikiniju, kratkih črnih las, urejena od glave do pet. Izvem, da je to njena vnukinja Erin, ki praznuje 21 rojstni dan.
Vpraša me zakaj nimam kopalk, ko je pa tako vroče idealen dan za kopanje in sončenje. Rečem ji, da nimam nobenih s seboj, povabi me v svojo sobo, da pomerim kopalke, ker jih ona ima ogromno.

Prideve v sobo ogromno, v barvah nežne pink z kombinacijo sive, moderno opremljeno. Odpre mi sobo z garderobno omaro in mi pokaže kopalke. “Izberi si katere hočeš.”
Izberem si bikini v črni barvi z rdečo pentljo na zadnjici. Erin pristopi od zadaj k meni in me ploskne po riti, ter mi zašepeta na uho “raje imam ženske kot moške, pa ti ?”
“Jaz sem biseksualka, priznati moram, da si mi zelo všeč, sama sem stara 33 let a raje imam mlajše punce in starejše moške.”
Erin me povabi nazaj v njeno sobo, in odpre predal pod posteljo, kjer imam veliko izbiro raznih spolnih pripomočkov kot so razni umetni penisi, analni čepki, vibratorji, biči,…
“Najlepše darilo zame bi bil sex s teboj sedaj takoj, si za?”
“Seveda!”
Pristopi k meni in me začne poljubljati po vratu, roke ji pristanejo na mojih prsih in jih nežno gnetejo, odvežem ji zgornji del bikink ter jo potisnem na posteljo splezam na njo in ji začnem grizljati bradavičke, desna roka odtava k njeni pički, katera je že mokra in draži njeni ščegetavček sredinec ji potisnem v pičko, zastoka, “obrnive se, da lahko pridem k tvoji mucki” greve v položaj 69 tokrat sem jaz spodaj, pičko mi potisne k ustom, ona mi pa odveže bikinke, da imam polni dostop do moje pičke.

Vonj njene muce je omamen, ni lepšega kot mlado meso, ližem ji pičko in jo fukam z jezikom, da kar stoka zraven, tudi ona se potrudi in mi vneto liže pičko in mi draži ščegetavček, naenkrat mi v potisne prst v pičko in me fuka z njim tako, da mi pride. Pride tudi njej, obrne se k meni in me strastno poljubi, ter me vpraša “hočeš spoznati mojega prijatelja?” Odvrnem ji, da z veseljem. Vstane in odide v garderobno sobo, slišim da odpira vrata, nato ga pripelje v sobo sex mašino, onemim od presenečenja, vpraša, če ga hočem probati, takoj sem zato.

Premestim se tako, da imam pičko pred nastavkom za sex pripomočke, Erin mi zaupa, da bo uporabila svoj najljubši vibrator, ker si moja pičkica zasluži le najboljše. Nastavi ga na nastavek in si k posteljo prinese upravljalnik, pride gor nazaj na mene in mi začne lizati pičko, potisne mi prst globoko v njo in me počasi fuka z njim, doda še en prst, zaslišim jo, ko mi pove da sem zadosti mokra za fuk mašino, slišim, da ga vklopi in vibrator počasi spolzi v mojo pičko, Erin me še vedno liže.
Tudi jaz se posvetim njeni pički, povem ji da naj da nekaj pripomočkov na posteljo, da bo tudi njena pička deležna dobrega fuka.
Poda mi enih 8 različnih vibratorjev in umetnih penisov, ter se namesti nazaj z muco k moji glavi, vzamem črni debeli penis in ga počasi potisnem v njeno pičko ter ga premikam not in ven, vedno hitreje, da Erin kar stoka na glas zraven.
Tudi ona pospeši vibrator, kateri me celi čas fuka počasi, začnem stokati saj mi prihaja, pride nama istočasno, ko se naenkrat odprejo vrata njene sobe in noter vstopi meni znani policist z radarjem, Erin osramočena vpraša “očka kaj počneš tukaj?”

Očka???!!! Ugotovim, da se ni peljal za mano ampak domov.
“Se vama lahko pridružim, da se malo sprostim, ti si mi pa zelo znana, nisi se ti danes nesla malo preveč proti bolnišnici?”
“Ja jaz sem bila, drugače mi je ime Vijola, pa vi?”
“Prosim ne vikaj me, vidim da se zelo dobro razumeš z mojo edinko, jaz sem Peter zate Pero, koliko si pa stara?”
” 33 sem , pa ti?”
“57 vidim, da si spoznala mojo rojstno dnevno darilo Ferdoja za Erin, a je dober?”
Gledam ga, kdo za vraga je Ferdo, Erin mi pokaže na fuk mašino.
“Očka mi ga je kupo, da se ne bom skoz z roko matrala, če že imam raje ženske.”

Pero se sleče do boksarjic in mi pokaže svoje izklesano telo, vidi se da hodi v fitnes, kar sline se mi pocedijo, v mislih se že fukam z njim.

Pridem do njega in ga objamem, ter poljubim na ustnice, leva roka mi spolzi na izboklino na boksarjicah, nežno ga božam gor in dol po njem. Erin se nama pridruži na kratko ga objame in poljubi na lice ter stopi za mene in z roko seže po moji pički z drugo mi gnete joške. Pero z svojo roko seže proti hčerkini pički, a se Erin umakne, z strogim globokim glasom ji ukaže naj pride bližnje. Erin uboga, z roko se začne sprehajati po njeni pički z drugo ima v objemu mene. Svoj dolgi sredinec potisne Erin globoko v pičko, da na ves glas zastoka, slečem mu boksarjice, da osvobodim njegovega trdega kurca. Nad njegovo velikostjo sem presenečena, ima namreč zelo velikega kurca enega izmed največjih, ki sem jih videla.
Obrnem se k Erin, njegov kurac je ob mojem boki z eno roko gnetem njene joške z drugo drkam kurac, z Erin se poljubljavi, nato ustnice spustim na njene joške, Pero naju postavi tako, da je on na sredini midve pa stojiva vsaka na eni strani in jo naprej poljubljam po joških. Pero me boža z roko po pički in mi naenkrat z vso silo potisne sredinec globoko v pičko, da zajamem zrak in zastokam na ves glas. Nato naju fuka z sredincema, da stokava na glas in se nama iz pičk kar cedi tako sve mokrive in kar pičke cmokata, ko naju nabija, z roko mu drkam kurac, in se počasi prepognem k njemu in ga vzamem v usta koliko gre, fafam mu ga, Erin se mi pridruži in mu vska z ene strani liževe kurac, obema nama močno pride, ukaže nama naj greve v položaj 69 tako da moj jaz zgoraj.

Pero stoji ker postelje in me potegne z ritjo k njemu, in mi z vso silo zabije kurac globoko v pičko, da kar kriknem. Erin pride bližje k moji polni pički in mi jo liže ter mi draži ščegetavček, jaz se posvetim njeni pički, vzamem vibrator in ji namočim pičko ter jo nato z vibratorjem fukam, da kar stoka od užitka.

Pero je grobi z menoj, fuka me zelo na hard, prst mi porine v rit in me hkrati fuka še v rit, Erin naroči naj mu da analne kroglice ter lubrikant. “zdaj boš videla kaj je to dober fuk, poskrbel bom za obe tvoji luknjici.”
Čutim kako mi mrzel lubrikant teče po ritki in mi Pero kroži z prstom okoli ritne luknje, ter me masira. Vpraša me, če se pripravljena, na kroglice, pritrdim mu da sem. Počasi in v ritko potiska od najmanjše do največje krogljice, pove mi da imam v ritki 10 kroglic katere bo sedaj počasi vlekel ven. Fuka me vedno hitreje, stokam in cmokam na ves glas prihaja mi “aaaaaa jaaa šeee meee daaaj gospod policaj fukaj me jaaaa aaaaa jaaa aaaaaaa” istočasno mi je vlekel ven še kroglice in mi sedaj kurac počasi potiska v ritko in počasi nabija, počasi stopnjuje.
Erin se obrne tako, da ima glavo na vzglavniku in mi pičko nastavi pred mene, da jo lahko dalje obdelujem. Spet mi prihaja, ko zaslišim glas za nami “Kaj za vraga pa vi delate, mene pa ne povabite zraven, stara sem a potrebna še vedno.”

Marija pride k postelji, Pero ji sleče obleko, pod katero nima ničesar. Povabim jo na posteljo, naj se uleže. Splezam k njej in ji razprem noge narazen ter ji poljubljam pičko, vzamem manjši vibrator in ji z njim dražim ščegetavček.

Erin se obleče in se odpravi ven nazaj na zabavo, Pero kurac ponudi Mariji, katera ga začne lizati in drkati, nato si ga da v usta in Pero izjavi “fafaj tašča fafaj ne bodi kot tvoja hčerka!”
Pero pride z trdim kurcem k meni in mi ponudi, da ga še jaz fafam, nato se mu umaknem, da vstopi v Marijino pičko in jo fuka, da ji v kratkem pride prvič, fuka jo še naprej, jaz pa se zraven zadovoljujem z roko, pride ji je drugič in tretjič, nato pravi, da ima zadosti, da gre dalje uživat.

Ostaneva sama z Perotom, vpraša me, če še hočem več, pokimam mu da hočem še več, odpelje me v njegovo spalnico, pravi mi da bom sedaj plačala moje divjanje po cesti, da se to ne dela, branim se z tem, da je bila prej tam omejitev 70,.. Porine me na posteljo in se mi pridruži na njej, opazim, da ima na nočni omarici sliko lepe ženske, v kotu okvirja pa preko črno črto, pove mi da je na sliki njegova žena katera je umrla v prometni nesreči pred 10 leti, od takrat z taščo skrbita za Erin.
“Če hočeš in sem ti všeč si lahko moja prijateljica, ker si mi zares zelo všeč in me poznaš v vseh pogledih prav tako Erin in Marijo”
“Tudi ti si meni všeč in z veseljem bom tvoja prijateljica a le, če boš skoz skrbel za moje potrebe, predvsem seksualne.”
“O z veseljem bom skrbel za tvojo pičko, prav tako za ritko 🙂 .”

Stisnem se k njemu v objem in gola leživa, zaspim in on tudi.

Se nadaljuje,….
  1. Tole je preveč zame. Nisem brala do konca

Komentiraj zgodbico


Za popestritev uporabi smajlije: