Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene www.suncontract.org
Mar 4, 2018

Objavil/a in Erotične zgodbe

Radar IIPero se prebudi in me nežno poljublja po telesu, gnete mi joške, z usti se spusti k njim in mi jih grizlja. Z roko se sprehodi po mojem telesu in mi razpre noge narazen, da ima dostop do moje pičke, z njegovimi velikimi dlanmi mi jo boža ter z kazalcem in prstancem razpre sramne ustnice in z sredincem potuje po pički, vstopi v njo in se premika počasi noter in ven, tempo stopnjuje, postajam mokra.
Poljublja me po telesu, ter seže v omarico po kondom in si ga natakne na otrdelega kurca.

Premakne se med moje noge in me še z jezikom dodatno namoči in počasi z velikim potrebnim kurcem vstopi vame. Premika se zelo počasi,..

Sanjam, da fukam in se zadovoljujem z roko zraven polne pičke, v daljavi slišim glas: “Kaj ljubica ti paše?” Počasi odprem oči vidim, da ne sanjam vse je resnično. Pero me poljubi na ustnice in stopnjuje tempo fukanja moje pičke. Vzdihnem in se mu nasmehnem ga objamem in se ga z nogami oklenem in uživam. Nabija me vedno hitreje, začne mi prihajati in tudi njemu. Vzdihujeva in stokava na ves glas, pride nama istočasno, če pa to ni nekaj najlepšega.
Obleživa drug zraven drugega in se še malo crkljava nato pa se odpraviva pod tuš osvežit in sprat najine telesne sokove z naju.

Pod tušem miliva en drugega, obrne me k steni in mi masira ramena. Masaža mi zelo paše, kar predem zraven, ni kaj Pero obvlada. Njegove roke potujejo proti mojim bokom in me z gobico milijo telo. Vidim gobico, ki pade na tla in začutim njegove roke kako mi razširijo noge. Z rokama sem uprta v ploščice, noge mi razširi koliko grejo ter me objame z eno roko z drugo pa me drgne po pički. Na zadnjici občutim kako se mu kurac povečuje in otrduje vem kaj sledi, ni še konec najinega fukanja.
Z roko me še vedno zadovoljuje z drugo pa nastavi kurac na luknjo in ga z hitrim in grobim sunkom zarine globoko vame. Zastokam in se mu pridružim v fukanju moje pičke gibljeva se enakomerno. “Ooo jaaa Pero obvladaš, še me fukaj, še močneje ti veš kaj rabi moja pička!”
“Ja draga res vem kaj rabiš pohotnica moja!” Stokam na glas, ni boljšega kot dober hard fuk. Prihaja mi “aaaaaa jaaaaa šeeeeee aaaaaaaa ooooo ahhhhh ooooooo aaaaaaa ahhhhvaahhh ahhhh!!” Čutim kako mi vbrizgne vročo spermo globoko v pičko.
Stuširava se do konca se oblečeva, jaz v kopalke, katere mi je posodila Erin, Pero pa v kopalne hlače črno zelene barve ter se odpraviva nasmejana in potešena ven na zabavo.

Zunaj se zabavamo do teme, pomagam pospraviti posledice zabave ter se poslovim. Doma mislim na Peroja in gledam porniče na prenosniku, zazvoni mi mobitel vidim, da me kliče Erin, saj smo si vsi izmenjali številke in sem povabljena jutri na kosilo. Oglasim se in jo vprašam, če je kaj narobe, da me kliče ob 11 zvečer. Pove mi, da se je danes imela enkratno ampak, ker sem njenemu očetu zelo všeč hoče, da sve naprej le prijateljice, ona ima svojo punco, katere še ne upa pripeljati domov. Veseli se že jutrišnjega dneva, ko se bove spet videle saj, da moram izvedeti še marsikaj. Posloviva se in se odpravim spat.

Zjutraj grem najprej teč en krog, nato se stuširam in imam zajtrk. Po omari pobrskam kaj si naj oblečem, odločim se za kratko sivo oblekico ter komplet pink spodnjega čipkastega perila. Grem še k prijateljici, da mi naredi frizuro, saj sem rada urejena v nulo. Prijateljici zaupam kaj sem včeraj vse doživela. Nato pa se odpravim k Perotu na kosilo. Avto parkiram na parkirišču, z balkona me pozdravi Erin, zakliče mi da takoj pride dol ter da je Pero zadaj na vrtu, ker peče na žaru, Marija pa je v kuhinji. Počakam Erin, poljubive se na lica ter se odpraviva nazaj na vrt, Pero sliši, da prihajava in je obrnjeni v smeri iz katere prihajava. Poljubiva se, Erin odide pomagat Mariji, jaz pa kramljam z Perotom o raznih stvareh. Po kosilu Erin odide k svoji punci, Marija pa se odpravi na popoldanski počitek, saj je utrujena še od včeraj. Midva se odpraviva kopat v njihov bazen, nekaj časa plavava, nato pa se poljubljava in objemava ob robu bazena, čutim njegovo erekcijo, na uho mi zašepeta, da če ne greva iz bazena me bo, kar tam pofukal, da bom videla zvezde.

Obriševa se ter odideva v njegovo spalnico, kjer en drugega slečeva, porinem ga na posteljo ter mu nastavim muco k ustom, jaz pa se lotim obdelave njegovega trdega kurca. Z roko drsim po njemu gor in dol, poljubljam in ližem ga, nato pa si ga vzamem v usta.
Pero liže mojo mokro pičko, ki kar prosi za več, porine mi prst v njo, nato še enega in še enega ter me fuka z njimi, dokler mi ne pride.
Tudi jaz mu ga fafam, dokler mu ne pride v moja usta. Prime me za boke in me prevrne z njega ter gre med moje noge se skloni in mi še dalje liže pičko, ter draži ščegetavček, spet mi prihaja, da se kar tresem od orgazma.
Potem mi nastavi kurac k pički in ga zarine globoko v mene, da vidim zvezde. Z vso hitrostjo me fuka, da mi prihaja en za drugim, pride tudi njemu a me fuka še naprej, da mi pride še enkrat. Greva se skupaj stuširat, potem pa se sončiva ob bazenu in se pogovarjava. Proti večeru se odpravim domov. Saj moram zjutraj v službo, Pero gre pa že zvečer saj ima ta teden nočne. Dogovoriva se, da pride jutri popoldan k meni in bo šel od mene potem v službo.

Ure se mi v službi vlečejo ko ne vem kaj, po malici pridem nazaj v pisarno in si na spletu najdem pornič in z desno roko si dvignem krilo gor in se božam preko žabic, postajam mokra, grem pod žabice in si umaknem tangice na stran ter se daje dražim, ko sem že cela mokra si porinem prst v pičko in se fukam z prstom, mokra sem da kar cmoka. Pride mi, zaprem pornič in se grem na wc uredit. Komaj čakam, da bo ura tri da grem končno v trgovino po sestavine za večerjo, katero nama bom skuhala in potem domov kuhat za mojega jebača. Kuham nama večerjo odločila sem se za goveje zrezke v omaki z zelenjavo, pire krompir in zelena solata, za sladico sem nama kupila sladoled in smetano.

Skuham skoraj do konca, čaka me le še dokončat pire in solato. Grem se stuširat, pod tušem mi misi odplavajo k dragemu, milim se po telesu in se božam, potrebna sem dobrega fuka, z roko se drgnem po pički ter porinem prst globoko v njo in se fukam z njim, dokler mi ne pride, splahnem milo iz sebe. Obrišem se in se grem oblečt, odločim se za kratko belo čipkasto oblekico, skozi katere se vidi popolnoma vse. Spodaj si oblečem čipkasto spodnje perilo tudi v beli barvi. Dobim sms od Peroja, da je za 10 minut pri meni. Grem dokončat večerjo. Pozvoni na vratih, zakličem, da je odklenjeno, Pero pride v kuhinjo in me objame od zadaj, roka mu pobegne pod obleko in mi poboža pičko. Obrnem se, da se poljubiva, ter mu povem, da bova najprej jedla in nato grobo fukala. Usedeva se za mizo in večerjava ter se pogovarjava. Izvem, da z ženo nista mogla imeti otrok in je Erin posvojena ter da je Erin vse sex pripomočke kupil on, saj za njo želi le najboljše. Pojeva ter pospraviva z mize, v skodelice nama dam sladoled in gor stisnem smetano. Preseliva se v dnevno na sedežno se usedeva in poiščeva film na televiziji, uživava ob sladoledu, ko mi Pero sleče obleko, ter mi ukaže naj se uležem, on vstane ter se sleče do golega, pred mano je njegov popolnoma trd kurac, o bog kako ga obožujem.
Sleče mi spodnje perilo in vzame smetano v tubi, razširi mi noge in mi smetano stisne na pičko, namesti se mi med noge in mi počasi liže smetano, v trenutku postanem vsa mokra, ko me tako dobro liže gor in dol po pički, stisne mi še več smetane in nato porine dva prsta v pičko ter me fuka z njima, z jezikom pa še dalje liže smetano z mene. Pride višje in mi grizlja bradavičke, z roko sežem k pički in se božam medtem ko me on še vedno fuka z prstoma, vstane in mi pomoli kurac k ustom, z veseljem ga sprejmem, poljubljam ga, ližem na koncu ga sprejmem v usta in mu ga fafam, z roko mu gnetem jajčka ližem mu ga do korena in nato se jajčka, dvigne mi glavo in me strastno poljubi nato mi ukaže naj se vstanem on pa se usede na sedežno. Obrnem se k njemu in se usedem na kurac kateri mi spolzi v mokro, potrebno pičko. Premikam se gor in dol ter se poljubljam z njim, on mi zraven še draži ščegetavček, kmalu mi pride, obrne me okrog, da mu kažem hrbet in me fuka z večjo hitrostjo, prihaja nama obema hkrati. Vstanem z njega, vstane in me obrne ter mi razširi noge, naslonim se naprej, tako da se primem za sedežno, od zadaj vstopi v mene in me zelo hitro fuka na hard, z rokama me drži za rit pride mi ponovno in še enkrat nato pride tudi njemu. Obrne me in me posede na sedežno on pa se spusti na tla in mi liže pičko, zelo dobro jo ve lizati, spet me fuka z prstom pride mi še enkrat. Pero se gre stuširat saj mora čez pol ure v službo. Jaz pa ležim na sedežni, utrujena in izmozgana od dobrega fuka. Pride oblečeni nazaj, se usede k meni in me objame, tako se malo pocartam in nato že mora iti. Komaj že čakam petek, da se vidiva, saj jaz grem jutri na službeno pot in pridem v petek domov.

Se nadaljuje,…
Komentiraj zgodbico


Za popestritev uporabi smajlije: