Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene www.suncontract.org
Apr 26, 2018

Objavil/a in Vse ostale

Radar III (zadnji del)Grem se stuširat, oblečem se v boksarjice in nase navlečem majico od Peroja. Potem si pripravim potovalko in se počasi odpravim spat, sanjam kako me Pero zadovoljuje, prebudim se mokra med nogami. Vstanem si skuham kavo, ta čas se uredim spijem kavo in pičim proti avtocesti in proti Dunaju.
Na službenem potovanju je vedno naporno, saj imamo skoz seminarje in predstavitvene izlete v katerih obiskujemo razna podjetja. Končno pride četrtek zvečer, da je konec. Že zvečer si vse pripravim in se odpravim spat. Zjutraj se uredim in grem še na zajtrk in odidem počasi nazaj proti domov. Na poti proti domu se ustavim še v Mariboru pri sestri. Ta me takoj zasliši kakšno je moje življenje, če sem še skupaj z Perotom in če sem se le končno zresnila. Pa mislim, da sem se. Kosilo imam pri njej nato pa se odpeljem domov.
Doma me pričaka Pero. Vržem se mu v objem, a on okleva, opazim, da je spremenjen. Vprašam, ga kaj je narobe, odgovori da nič. Vprašam ga še enkrat, odgovor je enak. Povabi me v posteljo in prosi, da ga naj nič ne sprašujem.
Leživa v objemu in Pero me boža po telesu, roka mu zaide k moji muci, počasi drsi gor in dol po njej, prst vtakne v njo in prsi not in ven, da od užitka muca kar cmočka. Pride mi, z roko ga božam po kurcu, ki je trd kot kamen, slečem mu boksarjice in si ga vzamem v usta in mu ga fafam, dokler mu ne pride. Vstane in odide k omari in vzame šal iz nje, pride nazaj k meni in mi zaveže šal okoli glave tako da nič ne vidim skozi. Roke mi zaveže z nečim k postelji, enako stori z nogami s tem da mi levo zaveže na levi konec postelje, desno na desni konec. Zazvoni mu telefon, odide iz sobe, slišim, da pride nazaj, z roko mi draži ščegetavček in potem vstopi v mene, fuka me na hard ni podobno njegovemu načinu fuka, razpre mi usta in mi da kurac v usta, zdrznem se in se poskušam odpirat, saj se zavem, da nisva sama. Kurac začutim tudi na joški, kdo so ti tipi, je Pero zraven,…
Menjajo se, ko mi da kurac iz ust zakričim, ko zaslišim glas Perota, da saj ve da mi je samo za fuk in da mi je všeč, dobim klofuto, smejejo se in en mi porine kurac globoko v pičko, fuka me spet drugi, ta je počasen pa tudi zelo hitro mu pride, izmenjajo se in po načinu fuka vem da me fuka Pero. Z prstom mi draži ščegetavček, ko mi drugi da kurac v usta, tretji pa odide, pride mu v usta in slišim, da odide tudi ta. Verjetno sva sama. Pride mu, odveže me in gre proti kopalnici, zaderem se na njega, da jaz nisem njegova kurba in se naj pobere iz mojega stanovanja, gleda me in odgovori, sem mislil, da ti bo všeč. Obleče se in odide.
Grem se stuširat in jokam pod tušem. Sprašujem se kdo za vraga sta bila druga dva. Oblečem se in pokličem sestro in ji povem, če lahko pridem nazaj k njej saj nočem biti sama doma. S sestro se tako odločive, da bom en čas živela pri njej, saj nočem biti več sama v tem stanovanju, stanovanje prodam in si kupim v Mariboru drugo tudi v službi zaprosim za premestitev v Maribor in zamenjam vse številke in vse. V službi spoznam sodelavca, kateremu sem všeč in on je tudi meni.
Konec.
Komentiraj zgodbico


Za popestritev uporabi smajlije: