Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
May 16, 2010

Objavil/a in Erotične zgodbe

Raztrganasexy-natakarica-eroticne-zgodbeKako naj začnem? Od nekdaj imam zelo rada seks, umazan seks. Vedno sem izkoristila dobro priložnost, seveda po pameti (zaščita…). Rada sem bila v moški družbi in izzivala.

Uživam ko na sebi občutim poželjive poglede… Bilo je poletje in delala sem v manjšem lokalu. Oblečena sem bila v kratko poletno oblekico. Cel dan je bilo dosti dela, zvečer pa se je lokal spraznil, zato sem začela pospravljati. Skoraj sem končala, ko je notri stopila skupina moških. Bilo jih je okoli dvajset. Žalostno sem jih pogledala.

Eden od njih pa je rekel, da so zelo žejni in da želijo spiti samo eno pijačo.

Nasmejala sem se in jih povabila za mizo. »kaj boste pili fantje?« »mi bi pivo in kaj boš ti spila…« »ne bom nič hvala, utrujena sem, rada bi čim prej zaključila…« »bomo hitri punca« »kar počasi imam še nekaj dela« Fantje so bili stari okoli trideset let, urejeni, lepo oblečeni in kulturni. Z nasmehom sem jim prinesla pijačo in nadaljevala z delom. Na vrsti je bilo pomivanje tal.

Vedela sem kaj bo, ko sem se začela sklanjati in fantom razkazovati mojo čvrsto ritko… opazila sem da se fantje med seboj pogovarjajo o meni, vendar nihče ni nič rekel. Pospravila sem vedro,zaklenila lokal, ker je bilo že pozno in prišla do njihove mize »no?« »lej takole se zmenimo, prinesi nam še enkrat in vzemi sebi nekaj pa prisedi.

Potrebujemo malo ženske družbe« Vedela sem da imajo nek namen, in prijala mi je misel na to, v mednožju me je ščemelo, moja muca se je že vlažila. Prinesla sem vsakemu pijačo in tudi sebi vzela pivo.

Usedla sem se na stol, svoje steklenice nisem imela kam postavit, zato sem jo dala med noge. »mmm poglej jo punco, ti manjka tam nekaj,a?« se je oglasil eden od njih. Fant, ki je sedel zraven mene pa je že imel roko na mojem bedru in jo počasi pomikal proti notranjosti do steklenice »ooo kako si vroča, goriš« prijel je steklenico in jo postavil na mizo. »Vidiš da je prostor.

Za ohladit pa mam jst neki« Ustal je, odpel zadrgo in iz hlač potegnil zadosten kos mesa. Nisem uspela priti do besede. Porinil mi je kurac do grla. Ostali so začeli steklenice nositi na šank in delati prostor na mizi. Povsod po svojem telesu sem čutila roke teh neznancev.

Eden mi je stiskau joškice, nekdo mi je porival prste v mokro muco »prasica, rabiš kurac a« »kaj ti bomo zdj nrdil,raztrgal te bomo« nisem videla kdo je kaj rekel, samo slišala sem. Postavili so me leže na mizo, slekli in razširili noge… menjavali so se v mojih ustih, vendar še nobenega nisem čutila v sebi, želela sem…

Začela sem se božat po muci »lej jo kuzlo, hoče ga. Ustani!« Prijel me je za lase in dvignil. »Dobr si poglej okol prasica, vsi te bomo zdj pofukal« Brez besed sem strmela, vsi so bili brez hlač in vsi so imeli svoje kurce v rokah in gledali vame. Mmm to vse bo u meni, tok razičnih kurcov me bo fukal, mmm vsi oni se bojo spraznl vame. »ahhh pridite« ulegla sem se, noge dala narazen in najbližnjega dala u usta… prvi ki mi je porinu kurac u muco je imel ful debelega.

Dvakrat mi ga je do konca, močno nabil in že se je iz muce cedila njegova sperma…to mi je tok zapasal, da sm začela divje fafat kurac »ne prasica,nehi pršlo mi bo« nisem hotla odnehat,pijel me je za lase in mi u grlo spustu kr neki vroče sperme »fak kako si mi ga skadila,sam morm te fukat.« kurac mu je še vedno stau, šou je do muce in mi ga tok močno nabiu not, da sm mislila da bom z mize padla. Ostali so stali okoli mene s trdimi kurci in mi jih porivali v usta, tepli so me z njimi, jst pa sem uživala.

seks-na-mizi

Kolega me je tok nabiju, da mi je hitr pršlo. Prou rabla sm kurac. »stari, dost maš, morm ji ga dat notr« je rekel nekdo za mano. Pogledala sem nazaj, črn, majhen, ampak v roki je držal dobrih dvajset centimetrov. Tisti k me je nabiju se je umaknu in mi pred obraz postavil svoja jajca »odpri usta« brez problema sem v usta spravila oba, on si ga je pa drkal. Začutila sem jezik tsistega malega na moji riti, z rokami je širil luknjico in porival jezik vanjo. Potem sem začutila vrh njegove kurčine. »neee,boli« »tiho bodi in liži moja jajca« Mali mi je nabiu svojo kačo v rit in me nabijal doler se ni spraznu vame do zadnje kapljice. Sperma mi je tekla iz obeh lukenj. »o prasica, dobra si, ful« Cuzala in lizala sm jajca kokr sm znala, potem jih je prijel v roke in mi pred obraz postavil njegovo rit. »liži« brez besed sem začela lizat in čistit luknjico, pasal mi je. »odpri usta« prijel me je za glavo, iz kurca je začela špricat sperma po mojem jeziku…oblizala sem se. »mmm« »lej jo k uživa«nekdo je prišel do mene, čvrsto me prijel in me postavil na klop na vse štiri. U usta mi je zaril svoj mali kurac, z rokami pa mi je razširil ritnici. Iz obeh lukenj je tekla sperma. »ajde fantje« fantje so se postavili v vrsto.

In en za drugim so se praznili vame. Eden v pičko, drugi v rito. Zvrstili so se v meni. Neusmiljeno so me polnili. Vendar me nihče ni fukal več kot minuto. Parkrat do konca močno vame in je že stokal. Hitro so se menjavali. Nekateri so me napolnili celo dvakrat. Vedno sem imela vsaj en kurac v sebi. Niso mi pustili počivati. Misel na to da me izkoriščajo za spraznit jajca me je tako vzburjala, da mi je umes še dvakrat močno prišlo, kar vrtelo se mi je v glavi.

Vsakič ko sm zastokala mi je kolega porinil kurac v grlo, da sem se skoraj zadavila. Res da je imel majhnega, samo me je dobro utišal z njim. Jajca pa je imal tako velika, da enega nisem spravila v usta. Videla sem da se nekateri že oblačijo in pri šanku srkajo pivo. Pogledala sem nazaj in videla še pet fantov s svojimi velikimi kurci v rokah. Res so veliki, teli me danes še niso fukal.

Prijatelj ki me je fukal u usta mi ga je uzel vn in mi nastavil ritko »liži mojo, medtem ko bo tvoja raztrgana« »nee mi to dajat v rit, prevelki ste« čeparv sem imela razširjeni obe luknji od vseh teh kurcev, po nogah se mi je zlivala sperma. Vseeno to bi bilo preveč. »šššš tiho« prijel je svoji ritnici, razširil in mi na usta nabil njegovo luknjo. Jezik sem porinila not kot se je dalo, on pa je stokal. U enem momentu sem začutila roke na mojih bokih, takoj za tem pa je močno nabil svoj velik kurac v mojo riko, celega je vzel ven in spet z vso močjo vame.

Dokler se ni spraznil. Hotela sem se dvigniti, da spustim spermo ven. »ne,ne ne premikaj se« In že naslednji me je nabijal v pofukano rit. Bolelo me je, po eni strani pa sem uživala. Gledala sem tega kako uživa ko mu z jezikom obdelujem ritko, njegova velika jajca so bila tako napeta da sem mislila da bodo počila. Fantje trgajo mojo, jst bom pa tvojo, sem pomislila. Njegova ritka je bila že tako mokta od moje sline. Začela sem mu lizat jajca in v rit nabila dva prsta. Bil je presenečen. Z vso močjo sm mu jih nabijala notri. Zadnji se je praznil vame. Me udaril po riti »dobra si bla« . moj mali pa se je umaknil z obraza, se obrnil, prijel me je za brado in začel polniti moja usta. V življenju še nisem videla da bi človeku toliko prišlo. Stokal je in si praznil svoja debela jajca, nikoli konca. Usta sem imela polna, obraz prekrit s spermo on pa je še vedno otresal zadnje kapljice po meni.

Udaril me je s kurcem po licu in se oblekel. Drugi so ga že čakali. »hvala, adijo« Fantje so odklenili in odšli kot da ni bilo nič. Jst pa sem ostala gola, polna sperme sredi lokala. Bila sem pofukana, vse me je bolelo. Čez kakšno minuto sem prišla k sebi, šla do vrat zaklenit. In si ogledala prostor. Klop in tla sta bili premočeni. Na tleh je bila luža. Šla sem do stranišča, se umila, oblekla. Spet sem pomila po tleh in pospravila sledove tega fuka.

Na šanku je bilo sto evrov. Počutila sem se ceneno, ampak kar je bilo je bilo. Teh fukačev nisem več nikoli videla.