Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Nov 5, 2013

Objavil/a in Erotične zgodbe

Erotična zgodba – Poletna oblekicaeroticna zgodbaŠe en navaden, dolgočasen dan, preživet na faksu. Rekli so, da je to najbolj zanimiv čas življenja. No, jaz ne mislim tako! Sploh!

Bilo je vroče popoldne, ko smo imeli vaje pri biologiji. Imela sem predstavitev, zato mi je bilo Å¡e toliko bolj vroče. Seveda ne maram stati pred predavalnico polno ”piflarjev”, saj sama ne spadam mednje. Å e bolj nerodno mi je bilo, saj je bil tam ON! V bistvu čisto povprečen fant, okoli 25 let.

Kostanjevo rjavi lasje, na koncu malo skravžlani, zeleno modre oči, božanske roke in pravšnje višine. Vse značilnosti, da pritegnejo mojo pozornost. Ker je bilo vroče, sem imela na sebi lahkotno poletno oblekico. Razkrivala je ravno prav, da sem pritegnila pozornost Aleksa. Aleks je bilo njegovo ime. Bila sva sošolca, a spregovorila nisva v treh letih niti enkrat. Bil mi je všeč, moja muca se je ob njegovem pogledu topila…danes še bolj, saj je bilo peklensko vroče. Požirala sem ga z očmi, on pa seveda, ni zaostajal za menoj. Oči je pustil na mojih prsih, na bokih in dolgih nogah.

Po opravljeni predstavitvi sem zapustila predavanja, saj mi je bilo tam res tečno. V upanju, da bo prišel nekdo za menoj sem čakala na hodniku. In moja želja je bila uslišana. Vrata so se hitro odprla in hitro zaprla. In tam je bil, Aleks.

Zanimivo, kako sta se najina uma ujela. Brez besed sva se odpravila v tretje nadstropje faksa, kjer ni bilo žive duše. Zaprla sva se v kabinet številka 396, kabinet je bil luknja, toliko bolje za naju.

Ko sva bila na varnem, me je porinil ob steno in mi divje porinil jezik v usta. Nisem se imela časa upirati, saj sem ravno to želela. Roke so mi nehote ušle po njegovih izklesanih mišicah, po rokah, dlan se mi je ustavila na njegovi trdi mrcini. Res je bil mrcina, podzavestno sem mu ga začela drkati…glasno je zavzdihnil in mi v navalu užitka razgalil dekolte. Ponosna sem na svoje prsi, ker so lepe… grizljal in lizal mi je bradavičke, kar je naredilo mojo muco še bolj potrebno in mokro. Spustila sem se na kolena in vzela njegovega tiča v usta.

Sesala sem ga kot nora, želela sem ga čutiti v sebi, takoj, zdaj! Posadil me je na mizo in mi z jezikom dražil še ščegetavček, divje ga je lizal, sesal, grizljal, ko mi je že skoraj prišlo, se je ustavil. Potreba mi je razbijala v glavi, v muci, povsod. Telo je hotelo eksplodirati…prosila sem ga, res sem ga.

Daj, pofukaj me! Trdo, grobo! Želel je slišati te besede, saj me je v naslednjem trenutku nasadil na svojo mrcino. Divje me je fukal, še in še, čutila sem ga globoko v sebi..s prsti mi je dražil ščegetavček, mi gnetel prsi. Preveč občutkov, da bi lahko zdržala…odpihnilo me je v divji orgazem!

Ahhhh, preletela me je kurja koža, takoj za menoj je kriknil še on. Izpraznil se je vame…naslonil se mi je na ramo in divje dihal.

Po tem, ko sva se uradno predstavila z divjim seksom sva si izmenjala številke in kdove v katerem kabinetu se bova naslednjič divje pofukala!

 

by FlameGirl