Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Apr 11, 2015

Objavil/a in Erotične zgodbe

Večerno presenečenjeeroticna zgodbicaBil je večer in poželela sem si malo popestritve pri večernih posteljnih aktivnostih in na misel mi je prišla prav posebna ideja. Hitro sem odšla pod tuš za mano pa še on, prepričala sem ga da se mora še pobriti da bi jas pridobila na času. Hitro sem odhitela iz kopalnice.

V sobi sem poiskala trake in silikonsko pištolo in skupaj sestavila rdečo-oranžno pentljo,na njo pritrdila še nekaj kristalčkov da bojo v soju sveč še bolj poudarili vse skupaj.

Pentljo sem pripela na bele tangice z čipkastimi detajli. Pentljo sem namestila na predel nad ritko da bo ta sexy ritka prišla še bolj do izraza.

Prižgala sem sveče in sexy muziko, malo odišavila prostor za boljše razpoloženje. Nadela sem si tangice in moderček v paru, čez pa belo srajčko katera ni bila zapeta, skupaj jo je držal samo rdeč trak kateri pa ni bil najbolj dober saj so se joške in popek veselo smejali na prostem. Pokleknila sem na posteljo tako da je bila ritka obrnjena proti vratom.

Zaradi muzike sem se začela malo premikati saj ko ritka zasliši muziko ne more biti pri miru. Še kako minuto in dve pa je prišel on, od začudenja je obstal med vrati in se smejal.

Po tihem je prišel do mene in me objel čez ramena in me poljubil na lice. Ker ga nisem slišala sem se ustrašila in ko me je spustil sem vstala. Prijel me je od uzadaj za boke in jih nežno in počasi začel zibati sem ter tja.

Vedno bolj se mi je začel približevat, vse bolj bližje meni dokler nisem po celem telesu čutila njegove toplote. Ker je bil že po naravi bolj visoke temperature je postal še bolj vroč ko je bil vzburjen. Nekaj časa sva tako migala z boki v ritmu melodije dokler me ni začel poljubljati po vratu. Naenkrat me je obrnil in stisnil k sebi in me začel strastno a nežno poljubljati. Vse dokler ni iz ustnic prišel do ušesa kjer mi je zašepetal kako zelo sem sexy videti in da se zelo težko zadržuje da ne strga vsega z mene in me naskoči, a ve da bi bilo to škoda če sem že jas v taki opravi.

Ko sem slišala te besede in začutila njegov dah na mojem vratu in ušesu so mi mravljici preplavili telo in v muci me je tako zaščemelo da bi ga najraje naskočila, zadržala sem se samo zato ker vem da bo iz tega večera več kot bi bilo sicer. Poljubil me je na uho in ga nežno ugriznil in drsel z zobmi do mešička ki ga je povlekel v usta in na nežno povlekel ven iz ust. Spustil se je na vrat in ga nežno poljubljal in rahlo grizljal.

Dvignil se je nazaj do mojih ustnic in me začel poljubljati med tem pa je z roko že odvezal mašnjo na srajci da sta stranici srajce spolzeli na stran in na plano sta pokukali joški. Njegov pogled se je vstavil na njih zato si je s poljubi izboril pot do njih. Stisnil ju je skupaj in visoko in jih začel poljubljati. Spet se je vrnil k ustnicam in jih poljubljal, vmes pa je slekel srajčko in naramnice modrčka ter ga odpel da sta na plano pogledali joški čisto goli.

Tisti trenutek so se končali nežni dotiki in me je vrgel na posteljo. Ker me je presenetil sem rabila kak trenutek da sem dojela kaj se dogaja, med tem pa si je on že slekel majico. Razkril je svoje sexy mišičasto in tetovirano telo in ta njegov omamen vonj po gelu za tuširanje, ta prizor mi je pognal kri po žilah da sem se dvignila in ga potegnila k sebi in ga strastno poljubila. Počasi je umiril tempo poljubljanja in začel poljubljati po vratu,ga grizljati in delati metuljčke, za piko na i pa je z jezikom zdrsel po vratu do ust in me poljubil.

Začel je poljubljati vedno nižje do jošk in najprej vsako posebej zlupčkau in cical bradavičko ter se z njo igral, nato ju je dal skupaj in se še tako malo igral. Sledil je trebuh bolj na hitro nato pa mimo muce po notranji strani stegen do kolen. Ko se je vračal je pri kolenih nežno poljubljal bolj se je bližal muci bolj so bili poljubi grobi dokler niso prešli v grizljanje. Naenkrat se je ustavil pred muco in mene je razganjalo od vzburjenja ko sem vedela kaj bo saj sem že čutila njegov dih na moji muci kar me je še bolj vzburilo.

žNek trenutek pa začutim kako gre z jezičkom od njegove najljubše luknjice to moje najljubše točke kar pri meni sproži globoko dihanje in stokanje od užitka. Ko mali muci paše velika muca za prede od užitka, se zvija in stoka. Nežo jo poljubi in začne lizati, sprva nežno in počasi a vendar vedno hitreje in močneje, dokler ne ga ne povleče v usta in ga cuza mene pa razganja od užitka da kar stokam in komaj lovim sapo.

Ko se mu zdi da imam dovolj me spet začne lizati močno in hitro saj ve da sem blizu orgazma. Ko začuti da sem ga doživela se za trenutek ustavi potem pa spet začne lizati čisto nežno in počasi. Dobro ve da mi s tem podaljšuje orgazem a tudi všeč mu je kako me začne tresti od užitka zato to še stopnjuje in mi vtakne dva prstka v muco. Sprva je vse počasno a hitro menja brzino v večjo in stopnjuje tudi prstke v tri. Ko sem se mu hotela izmuzniti ker nisem mogla več me je ustavil z objeto roko okoli ritke ki je bila položena na moj trebuh. S tem je ugotovil da imam več kot dovolj,a on nebi bil on če bi tisti trenutek nehal zato ga moj upor sploh ni zmotil in je samo nadaljeval dalje.

Kar na enkrat pa mi je nogi dvignil skupaj v zrak in mi ga samo zarinil v muco, za sekundo se ustavil potem pa nabijal tako da mi ni preostalo drugega kot kričati od vsega dobrega.  Nabijal je vse dokler ni muca imela dosti in je vrgla njegovega ven iz nje zaradi orgazma. Dal ga je nazaj notri mi počasi nogi dal narazen ob stran in se ulegel name. Objel me je in začel poljubljati sčasoma se je začel tudi počasi premikati.

Nekaj časa sva se tako nežno sexala potem pa je začel pospeševati premikanje dokler ni slišal da mi je spet prišlo. Cel prepoten in izmučen se je zgrudil na mene, takoj sem vedela da je zdaj čas da jaz preuzamem vajeti v svoje roke in njemu pustim malo počitka. Pustim ga da še malo počiva na meni potem se pa kaj hitro izmuznem izpod njega in on točno ve kaj sledi zato se že udobno namesti na hrbet. Zajaham ga tako da je moja ritka obrnjena proti njemu ker vem kako zelo jo rad gleda ko se premika gor in dol. A da ga presenetim si ga ne dam takoj not kot je on pričakoval ampak raje zdrsim z rito proti njemu, da mu popestrim malo pomigam z ritko. Napnem ritko in se spustim dol ker se mi ne zdi pošteno da samo jaz uživam v oralnem zadovoljstvu.

Njegov korenjak je res eden najlepših kar sem jih videla, ni ne prevelik ne premajhen in lahko bi se reklo da res zna delati s tem kar ima. Prvo ga poljubim na glavico nekajkrat potem pa obkrožim glavico vse od luknjice pa do konca glavice. Ker že slišim zvoke užitka ga na hitro vzamem celega v usta in počasi ven in spet in spet. Ve da ko ženska stoka medtem ko ga ima v ustih je občutek še veliko boljši zato mi da v muco dva prstka in boža sprednjo steno muce. Od užitka mi boki in ritka kar sami začnejo migati sama pa pospešim hitrost na njegovemu korenjaku.

Naenkrat me porine naprej in na njega, prvo grem nekajkrat gor in dol potem se nagnem malo nazaj in se začnem premikat naprej in nazaj.

A da bo vse skupaj še boljše si zraven božam muco. Nekaj časa se pusti jahati po mojem željenem tempu potem pa me je prijel z eno roko za boke in začel usmerjati kako želi z drugo pa me je nekajkrat udaril po ritki nato pa jo prijel in vsake toliko popraskal ker ve da mi to dvigne krvni pritisk.

Ne traja več dolgo ko je spet slišati moj orgazem in od samega užitka se začnem tresti in se ne morem več kaj dosti premikati. On pa še kar nima dosti in me prekucne naprej na vse štiri in mi ga zarine v muco. Od njega globoko v meni začnem kričati od užitka in se nagnem z glavo dol tako da samo še ritka štrli navzgor.

En dva tri kot bi mignil mi spet pride med tem ko me šeška z eno drugo pa drži za boke in nabija dalje. Ni bilo potrebno več kot minuta in je tudi njemu prišlo na mojo ritko. Hitro me je obrisal in že sva se zgrudila izmučena in prepotena v posteljo in zaspala.

by Katii Katka