Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Feb 2, 2008

Objavil/a in Zgodbe o ženski populaciji

Kako moški prebudimo pozitivne emocije pri ženskahteta.jpgŽe od vsega začetka je bitka med moškimi in ženskami. Kako narediti ženske srečne ?

Kaj je tisto kar želijo vedno od nas ? Skoraj nikoli ne povejo direktno in so jezne toliko časa dokler sami ne pogruntamo kaj želijo oz. kaj hočejo. Tu imam nekaj odgovorov.

Pri svojih tridesetih sem se nekaj stvari naučil. Če vam bodo pomagale v praksi enkratno!

Kako obdržati naše ženske srečne in zadovoljne ?

Kot prvo jim je potrebno dajati komplimente v pozitivno smer. Majceni drobceni komplimenti, ki jim bodo dvigali samozavest in polepšali dan vsak dan. Joj kako si lepa danes. Waaaaaaa enkratna si. Tvoji lasje so tako krasni. Kašno hudo rito maš mmm. Luštkan obrazekkk itd..

Pokažite, da vam ni vseeno za njeno slabo počutje. Dajte ji čustveno podporo. Vem, da je težko, ko je za vami slab dan oz. vas boli vse po vrsti ne tekmujta kdo je bolj bogi.

Pride čas oz. so dnevi ko nočemo poslušat naših boljših polovic kaj one čutijo in kako se smilijo same sebi in poslušati nenavadne bedaste stvari. Moški funkcioniramo več ali manj z logiko in z razlogi ter podprto z argumenti. Naše ženske pa večinoma s čustvi sprejemajo svet in temu primerno tudi odreagirajo na situacije.

Zato si zapomnite vedno, ko potrebuje pomoč, ima slab dan oz. hlini kako je na dnu jo poslušajte četudi s teškim srcem in ji povejte tisto ker si želi slišati. Vzelo bo le par sekund vašega časa in stvari bodo urejene. Tako pa se bosta lahko pričkala dan, teden ali tudi mesec dni.

Samo pokažite ji, da vas zanima in da vam je mar. Če boste dali le delček sebe boste nazaj dobili celo njo in še več. Sprijaznite si v večini primerov, če premislimo na dolgi rok in trezno ženske naredijo več za nas kot mi za njih.

Pokažite nekaj ljubezni in sočutja ob težkih trenutkih. Ko boste spoznali kaj čuti in koliko bolj je zadovoljna, ko ji boste začeli namenjati malce več časa in jo skušali razumeti bo vajina zveza zaživela. Kar naenkrat bo 1000 drobnih problemov izginilo.

Poskusite to. Na začetku bo težko in potrebno bo veliko potrpljenja vendar, ko vam bo uspelo boste imeli tud več spolnega življenja.

Ne bo je več bolela glava in ne bo imela več 1oo1 izgovorov.

Potrebno je dati le malo in dobili boste veliko nje!