Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Jun 2, 2007

Objavil/a in Lastne in predelane pravljice

Metko in Janka 2007jankoinmetka.jpgNekoč pred davnimi leti nekoliko večimi meseci in še večimi tedni sta živela v majhni kolibi sredi gozda Metko in Janka.

Okoli hiše so imeli plinske svetilke, ki se zapičijo v zemljo iz Obi ja kupili so jih ker so bile znižane, ker niso imeli veliko denarja pa vendar so morali videti od daleč kako priti domov sredi noči, ko je Metko šel v mesto zgodaj zjutraj in prišel pozno zvečer ko je prodal vse svoje nabrane želode iz gozda.

Prodajal jih je pod imenom BioŽelodi za najbolšo slovensko potico. V prodajo so šli kakor med od mestnih regradnih čebel.
Janka je doma pletla pullover z norveškim vzorcem. V kolibi so imeli gašperčka in vanj metali drva, ki jih je sekal oče ki je bil slabokrven zaradi stalnih krvavitev z nosu in zmanjšanega hormona PSA.

Ker pa zaradi zaščite unesca in pragozda ni smel več sekati okoli bližine hiše so hodili sekat drva daleč globoko v gozd. Metko se je vsako jutro veselil sečnje drv saj je dobil le takrat sveže pečen kruh iz prosene moke ki ga je spekla Janka v pekaču, ki so ga ravno tako kupili znižanega v Hoferju.
Vedno je pozimi začelo snežiti in niso imeli dosti drv. Vsak teden si je Metko nadel na noge smuče in pancarje v katerih je imel ob strani dinamo in ko je smučal se je le to poganjalo in mu grelo stopala da ni dobil platfusa in žuljev.

Ob prijetnih večerih z Nescafejem s pretečenim rokom so še kar shajali. Nato pa je oče zgubil vso premoženje, ker je imel vse delnice naložene v Zlati Moneti 1. Obubožali so. Metko se je odločil poiskati pomoč globoko v gozdu. Nekaj mesecev je lovil bobre in podlasice in jih odiral ter prodajal kožuhe preko ebaya. Prišli so greenpisovci in se mu privezali na kolibo, da ni mogel več v gozd.

Oče se je postaral in kmalu niso imeli več za moko da bi pekli kruh. Gledali so skozi okno kako snežinke naletavajo na tla od listja. Metko si je pel in bil zamišljen : Snežinke že tiho plešejo greenpisovci vsi odpadejo belim zvezdam dan odprem in vem da sami bomoooo še ena noč in odšli bodoo nam bo bolj toplo še ena noč in zima bo … in je prijetno zaspal.
Zjutraj se je zbudil in nobenega več.

Ostali so sami v zasneženem gozdu. Ni bilo več drv zeblo jih je, očeta je napadla ponoči tarantela in dobil je grško gripo. Bil je smrtno bolan.

Otroka sta se zavedala, da če ne bosta dobila dovolj denarja ne bosta mogla kupiti zdravila. Bilo jima je dovolj in sta očeta pokrila z baumWolle in odšla v širni gozd.
Prišla sta do hiše s katere se je kadilo.

Bilo je mračno in prijazno potrkata saj sta bila lačna in žejna. Na vratih je pisalo naj se dviga in zažiga. Ring ring … nihče ne odpre. Sprehodita se okoli hiše in vidita da je vsa hiša narejena iz tangic.

Nakar odpre neka gospa opremljena z bičem in v podvezicah. Vpraša ju kaj tu počneta. Metku se takoj dvigne in pozabi na težave.
Prijazna gospa ju povabi notri. Malo z prestrašenjem vstopita.
Horny gospodična vrže Metka na fotelj z obloženimi nočnimi omaricami na katerih so krasile sobano krizanteme. Janko pa zapre v sobano kjer piše na vratih SadoMazo double anal only. Metka ni motilo kajti gospa v ledru se je spravila nanj in mu potešila vse njegove sanje.

Sklenila sta posel da bo Janka zaprta v sobi pou leta in določila tak znesek denarja kot sta ga rabila za bolnega očeta. Metko vesel a janki se niti sanjalo ni kaj jo čaka. Gospodična jo je privezala za posteljo z lisicami in vsak dan ji je nosila hrano in drozala vmes ko ni bilo strank s palico če se je kaj zredila.

Metko je odšel z denarjem v lekarno in kupil zdravilo ter zdravil očeta. Janka pa je bila zaprta in vsak večer so hodili z raznimi touaregi bogati poslovneži in jo zlorabljali analno tudi po več ur. Ko je minilo pol leta je Janka postala največja porn zvezda, Metko najbolj znani rocco jebač in oče župnik v sosednji župniji.

Zaključek te zgodbe je : Kdor išče ta najde.

Naj zgodbe živijo.