Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Sep 9, 2012

Objavil/a in Spovednica

Metuljčki v trebuhuzaljubljena-na-facebookuVse se je začelo na facebooku, dobro jutro so bile prve besede ki sva si jih napisala,sledilo je dober dan in na koncu še večer.

Na začetku sva si pisala parkrat na teden,ravno toliko da nisva izgubila stikov,nato so sporočila začela kar vreti, ni bilo minute da si nebi pisala,vse je postala ena majhna rutina,zjutraj sms za dobro jutro,čez dan sva si povedala kaj sva počela in na koncu še sms za lahko noč.

Počutila sem se kot v nebesih,bilo je lepo in nekaj čisto novega zame,ponavadi se fantje nikoli niso zmenili zame a ta je bil drugačen. Vedela sem da se bo nadaljevalo in da bi lahko prišla do tiste točke ko bi naredila vse da bi bila skupaj.

A ravno takrat sem še prebolevala fanta v katerega sem bila zaljubljena,njemu je bilo pa vseeno za mene. Pa sem mu to tudi povedala,zraven sem pa dopisala da bi z veseljem ostala njegova prijateljica vsaj za toliko časa da spet pridem na realna tla.

Razumel me je in mi dal čas da pozabim na vse za nazaj in ko sem končno pustila vse za sabo,sem mu povedala da sem pripravljena,da lahko nadaljujeva kjer sva nehala,tam pri ljubeznivih smsih ob katerih se mi je topilo srce.

Ponovno se je začelo,tisti metulčki v trebuhu ko sem pričakovala njegov sms,tiste neprespane noči ko sva se pogovarjala,spanje v šoli in opozorila učiteljev da se v šoli ne spi!

Bilo nama je najlepše in resno sem začela verjeti da prava ljubezen obstaja,da je na tem svetu nekdo ki me bo za vedno ljubil in mi hranil prostor v srčku.

by Anja