Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
May 18, 2007

Objavil/a in Zgodbe o ženski populaciji

Moderne ženskemoderne.jpg

Spodaj napisano razmišljanje temelji na izkušnjah, videnjih, spoznanjih, razčljenjevanjih ter povezovanjih skupnih ugotovitev s strani moške populacije družbe.

Tiste z nekoliko IQ ja 5%
Kot prvo : Dandanašnja ženska bi vsaka rada gradila na karieri, bila uspešna, imela dober avto, odpirala gobec in delala nič …

Če to ne rata kar večini ne jim večini uspe poiskati bogatega desca 10 let starejšega po možnosti , ki ga po cele dneve ni da se ona lahko fuka s kakim mladcem vendar denarnica nabito polna golden mastercarad i dolce i gabana …

Tiste z nekoliko več IQ ja ( približno 5 % žensk ).

Vodijo svoje podjetje, nekatere s svojo iznajdljivostjo pridejo do kakih bogatih in imajo preskrbljeno sebe in družino. To je pametno, vendar se znajo tudi obnašati in zadrževati svoje tečne in zoprne nagone ter brzdajo jezikavost ter ustrežejo v vseh pogledih.

Tisti najhujši segment ženske populacije okoli 80 % z LOW iq JEM ali pa že sega v minus …

Dandanes se že vsaka zna narediti dobro in sexipilno s pripomočki. Obvezna oprema tangiči ali pa sploh ne hlače da rita čim bolj opleta in da se vmes vidi luft majčke oprijete če ma kaj jošk to poudarjeno da se naše oči ustavijo na joških in riti če nima jošk najbol podložen modrc kar jih je in majčka čez, obvezen makeup pretiralski in pa čebelja očala čez pou face.

In tako prelisičijo naše pametne možgane in nam je skoraj vsaka sexy. Vendar obstaja tu HAKLC.

Vsaka se ima za dobro in HIGH ženšče. In posledično s tem ob njihovem nošenju in vzvišenem obnašanju ter dvignjenim standardom za tipe minimalno dober car, pun dinar in še mačo s krtačo po vrhu.

Če to ne rata obvezno met 2 tipa saj tako piše v Cosmopolitanu vsak mesec nasveti za varanje, moderno je imeti 2 tipa itd…
S tem posledična globalizacija ter siljenje vedno lepših vedno bolj obdelanih photoshop žensk ter moderna doba adolescence ne pozna ženski svet več načina komunikacije.
Poskusite dandanes spregovoriti s kako ‘high’ žensko. Komunikacija v večini primerov enosmerna.

Za poskus sem se odpravil pred Bachus center, kjer je bilo zunaj na ducate HIGH ženskic prvič z mojim cliotom.
S poskusi komunikacije ter zvabitvijo le teh v avto mi je v treh urah uspelo zvabiti eno.

Nato sem se vrnil s prijateljevim bmw jem M5 in glej ga zlomka v 10 minutah pred avtom sta bile pri meni že dve ‘hudi na zunaj’ blondi Trezni !, ki sta spraševali če imam ogenj da smo skupaj enga prižgali pred avtom.

Zaključek sem izpeljal nekako takole : vsak fin nadut high pičič tečen ko sto mater ima posledično globalizacijo če za seboj in je tečna na šihtu tečna v šoli tečna doma in tako naprej … Problem v vsem tem je da jo nihče ne pofuka več tako kot bi bilo treba. Da o kuhanju, pranju in pospravljanju raje ne začnemo debate ker bi jo lahko v dveh stavkih zaključili.

Ostalih 10 % preprostih podeželskih deklin, ki se ne nosijo pridno delajo in študirajo zraven, komajda zasluži za cliota in zna dvosmerno komunicirati ter pomagati. Kar je pa najvažneje s tem da zna prijeti še za kako metlo in pa oprati perilo ter skuhat. Polne so veselja in radosti zato ker jim 100 % materialni svet ni še vstopil v tiste možgane kar jih še imajo zdrave.

Zaključek ob vsem tem je kar resen : Problematično je postalo najti primerno deklico, ki bi znala še kaj skuhat in oprat jo ne bi skrbelo samo za tri stvari v mesecu za nakupovanje jemanje denarja in lišpanje ter naduto prikazovanje svoje zunanjosti. Ob vsem tem je pa najbol žalostno da tiste, ki se imajo za najhujše in najbolše ‘pičke’ v sebi trpijo neznosno pomankanje ljubezni ter prijateljskih odnosov.

Nič ni čudnega da so dandanes vse babnce tečne na vsakem koraku ter napsihirano živčne obsedene s svojim zunanjim izgledom postavo in denarjem. Globalizacija je prinesla to.

Enostano zdravilo obstaja in je že staro stoletja : Dober fuk reši vso tečnobo in vzvišenost izbije iz riti ven, za stvari v glavi pa lahko poskrbi samo višja sila, ki je zaenkrat neznana.

ÄŒe bi zajcu dali pico bi jedel pico namesto trave.