Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Jun 2, 2007

Objavil/a in Znanstvene in poglobljene

Ne išči napak v sebisprehajanje-psaZlato pravilo ki drži in se ga držite če je nautarik pol drži.

Sprehajati sem se odločil Kuža ki mu je ime Floppy tu ime mu je dala spokorna babica ki vsak večer prebira v reviji Ona Sex po 50. letu starosti, vendar je kuža vesel in vedno maha z repkom ,.

Nisem ga peljal zunaj cel preljubi teden in danes sem si zaželel nadihati svežega Jeseniškega zraka brez dimniških co2 jev.

Zatečeva proti mostu nakar opazim ptico ki ji je bilo verjetno ime Idontlikeelectricitywires birdie 3.0 kajti od daleč iz zraka je priletela točno na transformatorski drog od elektrike z napetostjo visokih doznih voltov in jo v tistem trenutku dobro da nisem imel rešpetina v žepu da bi videl pobližje medtem se zabliska in jo scvre ubodo ptičico kakor svaljk namesto v teflonki v Fritezi.

Oskrunil sem se za določen čas Floppy me je potegnil za vrvico ki je bila dolga 2 metra in kmalu sem se zavrtek v krogu svoje osi sredi mostu na železnih lajtngah medtem je uboga birdie že preminila Flopy je zalajal med potegom in pogreba je bilo konec.

Nauk te prigode mi je dal misliti da ne letaj nizko da ne padeš globoko kajti kaj kmalu si lahko sam skoplješ jamo brez da ti jo kdo drug proba skrampati. Zato sem našel napako v ptici in vem sedaj da ne bom nikoli letal nad daljnovodi ter poskušal pikirat v praskatejoče se žice ki so narejene s tem namenom da nam uničijo visoko leteče ujede z brhkimi krili.

Žalosten sem se odpravil mimo prodajalne Tuš ki so imele velike table zunaj na zraku ki so osvetljevale 3 črke tuš. Pa menda res ni potrebno stati življenja te ptice bilo zaradi elektrike napeljane v to tablo iz tamkajšnjega transformatorja.

Takoj sem se odločil zalučati kamen proti tabli nakar me je Floppy ugriznil v levi prst zadnjo petnega mezinca ki mi je štrlel iz strgane Tenis copate z rdečo svetlikajočo se barvo. Žival je bila tako pametna dam i je dala vedeti če bom razbil tablo od elektrike z tremi črkami da bo takoj nastal problem ko se bo pripeljal

Hrbteči se varnostnik imena Sintal in me na grobo napol posilil za trgovino ter poklical pristojne uradnike ki bodo z menoj ravnali ravbarsko tako kot tudi žendarsko.

Odločil sem se nadaljevat pot in se s tem naučil še nekaterih vrlih misli da če ne bom povzročal škode drugim me bodo pustili na miru in živel bom lagodno in uravnovešeno.

Mislim da bi bilo dovolj za danes kajti ko sem se vračal domov sem opazil sosedo ko sem šel mimo ni imela rulet na oknih in sem se ustavil za trenutek in jo videl kako ji je politanka padla na tepih in je med tem časom vstala iz naslonjala ter se prijela z levo roko za lestenec medtem se je pa lestenec utrgal in jo treščil po levi lopatici nakar se je od jeze vrlo zatekla proti levim vratom od omare vendar ne nočne omarice ampak
prave velike iverkine omare in se z levo glavo zaletela v stranico tako da sem bil priča neljubemu bolečemu dogodku in se z vsemi častmi iz usmiljenja podal proti ljubkemu domu brez kadečega se dimnika od drv na ogenj.

Pod tušem sem si zdrgnil genitalije z glicerin milom ter se veselo odpravil napisati tole poučno zgodbico Vam predragi bralci in bralke da se marsikaj pametnega odnesete iz tega v jutrišnji delavni dan.