Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
May 18, 2007

Objavil/a in Zgodbe o ženski populaciji

Osvajanje žensk73979618Rufnemo se po mobitelu kdaj se dobimo.

Tisti, ki je na vrsti za pijačo gre nabavit obvezno 2 gajbe pira tri litre Trojke vodke in štos jabi sokcov in mogoče še kak brezerček ali smirnofek ajs za kako lulo.

Pol ure se kregamo kdo bo furov se zberemo ob desetih obvezna oprema : Mobitelj, čiki, minimalno 1o jurjev v denarnc osebna kondomi, kozarček steklen, srajčka hlačke šmexzh0r čevlce.

Ni duha ne sluha o vrtnicah in telegramih.

Se nabašemo v avto razpoberemo začnemo že v avtu ga sekat pridemo na bled na pomole razpakiramo pjačko haubo gor šopaj hauZ alpa Dule savič style če ravno ni deklin da se prilepijo na pomol.

Polno vpitja razgrajanja iskanja pizdarij. Obvezno drkanje telefonov slikanje z digičem izmišljanje novih zgodb.

Če rata dolgčas hitro okoli jezera kakšno ‘pizdarijo nardit’ luči so in šotori od turiZtov pa še bolj. Kdajpakdaj kdo leti v vodo za labodom s polnimi žepi elektronike. Pridejo dekline deklice vse fine jaz bom brizer jez pa ajsa ga že vsaka kokodajsa =)

Nažgani lih en prou gremo v puba nadaljuje se v kakem HauZ baru or diskaču če se šoferdžiji da se zapeljemo še do lj in tako vse naprej do jutranjih ur. Zaspani zmatrani mačkasti se poberemo spat ko vrabčki že žvenketajo na vejah prelepe doline.
Ta del gre nekako srednjemeščanskem sloju in meščanskem.

Betonski otroci aka ljubljanska mladina : iz vsega balkana prefer Bachus Global Tramontana pa še 17 takih plejsov obvezno fancy whiskeyčki bmy style outside the bar čimbolj zajebani tihi looki, v vip roomu koka style snifing arround high biatchez free koka free faf itd .. Wannabe gangzTERz.. Čimveč droge čimveč fancy šmanshy bjont.

Kmečko podeželje : Razni rovtarji in višjeležeči predeli : Občasno zahajajo v dolino in prestolnice kjer jih 10 komadov popije 3x več kakor vsi ostali gostje v klubu. Občasno izgredi če ne vedno z sočasnimi pretepi. Večinoma zahajanje v domačih okoliških gostilnah do jutranjih ur. Vsak teden parkrat nabito do mrtuga gostilne stolčene 3x na mesec. Vendar pogovora je veliko in ni includanih abusanih druggieZ.

Ostanejo še raverji in metalci ter še nekateri NoLifePPL kateri se zadržujejo večinoma za računalniki in svojo posteljo s televizijo. O tem pa raje ne bi razpravljal. Virginity Lost at 40’s, Own flat in 60’s podedovan, Die in 80’s priceless with no life.

OSVAJANJE PREKO MiRC – a

Obvezno kak sexipiln Nickname aka Shacy, romeo, mamdolzga26, Hottie z joinanjem čimveč kanalov klikanjem vsake možne variante na ženski spol.

Občasnimi vrsticami na kanalo ‘Sem 26 letni fant iščem dekle za delo kot hostesa ali go go plesalka nad 175cm 60kg klikni me zagotovljeno visoko plačilo’

Aka – Sem 17 letni fant iz okolice Ptuja rad imam obrite in kosmate nad 20 let. PiÅ¡i mi na moj emajl.
Or – Punce visoke nad 176Cm naj me kliknejo tvoj Piky

Maybe – Sem mlad fant plavih oči atletske postave romantičen razigran spoÅ¡tljiv vozim Audija urejen negovan Luly dolg nad 23 Cm nisem moral vedno zmeriti prav za občasen klepet in bodoča srečanja …

In nato klikneš dekle se pogovarjaš pošlješ sliko če ni uredu skenslaš če je se dogovoriš za drinko s tem da potem 80 % jih ne pride ker so geekz0rji, grdobe alpa pussyi na ircu si upam vse v real sem Sramežljivko =))

Malo zvez obstane oz se najdejo simpatije, ker High girlieZ in bjonde so prezabite da bi znale uporabljati računalnik veliko jih ima že dovolj navala moške populacije zato jim ni treba iskati fanta preko Mirtza.

Zato ostane le še nekaj zmernih do zmerno grdih mircark od anorexičark do fatassov. Tako da nič kaj veliko uspeha kot pred davnimi leti ko se je vseskupaj začenjalo.

OSVAJANJE PREKO MSN – JA.

Obvezno, če danes nimaš 300 ljudi v MSN ju si Luzer freak in n00bie. Od teh naj bo vsaj več kot polovica deklet katerih msn naslov si dobil v bližnjem diskaču in baru.

Plešeš celo noč glibiš ob šanku in kozarcu ne upaš storiti nič nakoncu zbereč pogum in greš do nje prosiš za njen MSN ti ga da in greš veselo domov in nato ji po msn ju razlagaš naslednji dan kaj bi ji vse delal in kako luštna je bila itd …
Pošiljati čim več fotk imeti čim več osladnih cirkuških smajlijev in se pogovovarjati v narečju Najstniške narave.

OSVAJANJE PREKO SMS-ov

Obstaja odkar obstajajo mobiteli. Seveda jih je večinoma sramežljivih zato se piše rado v sms e Bi hodil z mano bi hodila z mano ne bi bil več s tabo dajva prenehat razmerje imam drugega itd sklopit številko kupit sim kartico od IziMobila in pozabit na stare fante in punce =)

geekanjeOSVAJANJE PREKO SIMPATIJ IN GLASUJAZAME.

Nujno nalimat gor najlepše fotke čimbolj mišičastih teles lepe frizurce in extravagantnih opisov. Čimbolj se hvaliti koliko ste jih že imeli kaj bi jim delali itd.

Čimbolj slečene ritke in b00biez vedno bolj naked je slikca več ima obiska privatnih sporočilc VEČ msn naslovov za dodat itd. Bolj si slečena bolj pališ pri descih to bi se lahko že navadle dekleta tiste katere še niste svojih nude slikc postale na ta 2 portala ali pa na mobiZux =)

Majhna afera pozna te cela Slovenija. Kaj ni to najbolša zastonj reklama za prepoznavnost in priljubljenost. Tipi pošiljati čimveč privatnih sporočil desetk poljubčkov in zahtev na mail za MSN, da se potem nadaljuje proces ljupčkanja in pridobivanja easy way Lulyke.

In še in še je elektronskih načinov spoznavanja in flirtanja do webcamskih szexov in nude pičtursov.

Zakaj ne bi poenostavili formule vseh teh programov interneta in mobitelov :

Za primer vzemimo srečaš na cesti ali zvečer deklico, ker si sramežljiv prosiš dekle za gsm ti ga da ne upaš je poklicati nasledn dan ji pošlješ sms če kaj irca, odgovori da ja jo poiščeš na ircu tam jo prosiš če ti da MSN,

ok dobiš msn jo dodaš si izmenjata par slikc rataš zaljubljen hočeš nekaj več od nje jo povabiš ven na pijačo zunaj si sramežljiv in redkobeseden prideš zvečer spet na MSN bumf bam bem pogovor steče počasi jo napelješ na lupčkanje objemčkanje in sexzanje kmalu se zmenita po parih dneh da gresta z avtom nabirat gobe

se stemni jo pobožaš po levem jošku se preda ti ga prime butne v usta iz predalčka kjer imaš spravljeno zavarovalno polico triglav vržeš ven lubrikant medtem se sleče nato ti z usti butne kondom na luleka jo namažeš po ritki 2 prsta hop in gremo jo nabrišeš kakor ni bila še nabrisana nikoli in tako ponavljaš z naslednjimi, ki jih imaš spravljene v MSN ju.

In tako malo spremenjeno deluje sistem po vseh drugih chatih govornih sporočilih itd. Izkupiček na koncu je vedno enak.

Torej deklice zakaj bi ovinkarili in se sekirali ter dolgotvezili. Preprosto ni kaj za dodat par besed hop cup in to je to. Stvar zaključena it’s so easy.

To nam je prinesla vse dandanašnja tehnologija.

Fuqala pa ne bi več nobena vsak dan v real  =))