Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Mar 18, 2012

Objavil/a in Resnične zgodbe

Pogrešam teI-Miss-You-My-Friend

Sonce  od zunaj sije in meni so zarki na obrazu padali, zato sem se pocasi zacela zbujati.

Ko sem vstala sem pogledala cez okno, bilo je lepo vreme zato sem se sla hitro urediti v kopalnico, nase sem dala majco s kratkimi rokavi in jeans hlace. Vzela sem telefon in poklicala Kiki-ja  in sem mu rekla naj pride pome ter  rekel mi je da zdaj ne more ampak pride cez kako urco.

Zato sem sla malo sama zunaj na sprehod, bilo je tako lepo vremo kot ze dolgo ne,   odlocila sem se, da grem malo na igrisce, ki je bilo zdraven. Ko sem prisla sem vidla Tima in ta se je preblizal do mene in mi je rekel ” O lej koga imamo tukaj, kaj pa ti tako zjutraj ven?” odgovorila sem mu ” Nisi se opazil kaksen soncek je nisem mogla spat, Kiki-ja sem poklicala pa je rekel da pride kasneje zato ker ima se nekaj opravkov”.Potem je sel naprej z prijatelji igrat nogomet, vsedla sem se na klopci, ki je bila zdraven in gledala kako so igrali. Moje misli so pa povsod leteli, kar na enkrat si ti prisel v moje misli tako sem te pogresala prijatelj moj da ob misli nate so mi solze padle.

Spominjala sem se najnih pogovorov, ko si mi vedno govoril o svojem motorju, ki si ga imel rajsi kot svojo zivljenje oz. saj motor je bilo tvojo zivljenje. Samo me je nekdo zmotil pri mojem razmislanju, ko sem pogledala to je bil nihce drug ko Kiki. In mi je rekel ” Mala o cem si pa razmislila? Ker si bila tako topljena v svojih sanjah saj sploh nisi opazila da sem prisel” rekla sem mu ” Ah Kikec nic pomembnega”. Potem sva vstala se poslovila od Tima in odsla. Ko sva prisla naju so vsi pozdravljali, zaceli so prihajat motoristi in meni ni bilo nic jasno. Nato sem vprasla Kiki-ja ” Kiki kaj to pomeni? Dej prosim mi razloz ker mi ni nic jasno” on mi pa odgovori ” Ja Nika tle bodo zdaj pac imeli kot neko tekmovanje z motorji”. Rekla sem mu ” Zakaj mi nisi povedal? Saj ves.. ” in me je prekinil in rekel ” Ja vem da nebi prisla, zato ti rajsi nisem povedal” ni mi bilo niti malo vsec, da so to za mojim hrbtom delali.

Zato sem se odmaknila in sla po eno pijaco, nisem mogla vrjeti, da moj najboljsi prijatelj mi to ni povedal, vsedela sem se in pocasi pila sok ko je zdraven mene vstopil en fant.

Rekel mi je ” Kaj pa ti delas tako sama tukaj?” in sem mu precej jezno rekla ” Zato ker mi to pase, ce te kej moti kar pejt” zato je rekel ” Au, vidim da te je nekdo zelo razjezil ” in sem mu spet cisto v jezi odgovorila ” Ja, zato ce noces da se ti kaj zgodi mi spizdi iz pred oci ” in sem sla. Zacela sem hoditi cim hitreje, nisem mogla biti vec v tej zurki. Mi sploh ni bilo vsec kaj so naredili za mojim hrbtom, ker pa sploh nisem gledala kam hodim sem se zaletela. Ko sem dvignila obraz sem vidla da sem se zaletela v Nik-a in mi je rekel ” O Nika kaj pa ti tukaj me veseli da si prebolela smrt nasega prijatelja Briana” rekla sem mu ” Kdo je pa tebi rekel da sem jaz smrt prebolela? Kaj ce je bilo to kaksna past?” in sem ga jezno pogledala in sla.

Pritekel je do mene in rekel ” Pocas, pocas saj nisem te hotel prizadeti oprosti ce sem kaj narobe rekel, sej razumem ce si hotela malo pridet in na vse pozabit”  zdaj sem bila ze kar malo uzaljena in jezna, zato sem mu rekla z solznatimi ocmi ” Lei pol pa sploh ne govori ce ves da me boli, NE IN NE nisem prisla za to JAZ GA NOCEM POZABIT” sem bila res ze precej jezna. Zacela sem tecti nisem hotela nobenga vec videti saj vsi so me izdali, ce me nebi izdali me nebi tukaj pripeljali, saj dvomem da je bila ta ideja samo od Kiki-ja. Ko sem vidla da sem ze kar stran od tiste zabave sem zacela hoditi, nisem mogla nehat jokat saj sem te prevec pogresala, razumel si me in me pri vsem podpiral.

Ure so minevale in minevale, vedno bolj temno je bilo jaz sem se pa nate spominjala moj dragi prijatelj. Spominjala sem se najnega pogovora ki je potekal tako. Ti si mi rekel ” Mala moja ves da vedno ko bos kako pomoc potrebovala se bos lahko name zanesla, bom bil tvoj agnel varuh” jaz sem ti odgovorila ” Ja vem Brian hvala ker si se predtvarjal in mi pri tem pomagal, ves da te imam zelo rada” in so mi solze padle ko sem se tega spominjala. Vedno si mi pomagal pri vseh kjerkoli in kadarkoli sem te rabila, se za mojega fanta si se predtvarjal kar ti bom celo moje zivljenje hvalezna ker jaz nevem kaj bi brez tebe. Kar me pa ko se nate spominjam nasmeji, ko si mi rekel ” Mala vidis ti mojo lepotico kaj ni lepa?” in jaz uno sem gledala pa nikjer nisem nobeno punco vidla in sem ti rekla ” Kjero? Jaz jo nikjer ne videm” in si mi odgovoril ” Kako jo ne vides ce je pred tabo pa se rdece barve je da kar obija se”. Takrat sem se sele zavedala da ti v resnici govoris o tvoji Hondi Cbr 600rr.

Nikoli ne bom pozabila tega stavka ki si mi rekel ” Mala nikoli se ne zaljublaj v tipa ki obozuje motorje, ker nikoli ne ves kdaj pride njegov konec ”  pa sem se ti vedno rezala ” Kaj zdaj bos rekel da jaz nebi smela biti vate ker obozujes motorje in lahko vsak trenutek umres?” vedno sem to vzela kot hec, ceprav je cista resnica. Pogresam tvojo potolazanje ko si mi vedno rekel ” Srcek mali moj, vedi da vedno bom tukaj da te bom poslusal tudi ce bom na konec sveta si zapomni, da vedno bom s srcom pri tebi in poslusal vse tvoje probleme, saj si moja mala prijateljica in te imam zelo rad” tvoj objem mi je vedno pomagal, da sem na vse slabe stvari pozabila, ker je bil tako topel in polno ljubezni, ki si mi jo dajal. Glih ko sem se potopila v razmislanje o najnih spominjih me je nekdo po ramenu potrplal.

Ko sem pogledala gor je bil to Kiki in mi je rekel ” Mala kaj delas tukaj sama? Pridi greva do nase druzbe, pa prosim oprosti mi nisem si mislel da te bo tako zelo bolelo” odgovorila sem mu ” Ah nic ne delam kakor vides,ne ne vrnem se na tisto zurko mi ni vsec, ja ja sej je oki” rekel mi je ” Daj no mala vrni se prosim te oblubim ti da te nikoli vec na kaj takega ne pripeljem, samo zdaj pridi” no nekako mu je uspelo me prepricati. Zato sva se vracala proti zurki, ko sva prisla tam so se oni glih pripravili za tekmovanje z motorji.

Motoristi

V ozadju se je vrtela pesem od Claude Kelly- Stop This Train, meni so pa solze padle. Ko se je zacelo tekmovanje in ko sem slisala zvok od motorja sem se spominjala na tvojo smrt. Prekleti motor te je vzel, tebe ki si bil se tako mlad in polno  zivljenja nikoli ne bom to pozabila. Prekljinjam tisto noc ko si imel nesreco z motorjem in si sel iz tega sveta, ni bilo vec isto zivljenje brez tebe nisem imela tistega prijatelja, ki mi je vedno ob strani stal in mi pri vsem pomagal.

Se vedno se mi vrti tisti dogodek po glavi ko so me poklicali in mi povedali, da si umrl. Bilo je tako, Kiki me je poklical in mi rekel ” Mala nekaj strasnega ti morem povedati” in jaz uno ” Kaj ?? Povej ze ne me se bolj nervozno naredit ” in mi je rekel ” Mala Brian je v kriticnem stanju v bolnici in vrjetno ne bo prezivel”.Jaz nisem mogla vrjeti in sem obstala spustila sem telefon in zacela na ves glas jokat, v moji glavi so se vrtele samo njegove besede ” Mala Brian je v kriticnem stanju v bolnici in vrjetno ne bo prezivel..” v ozadju sem poslusala glih od Claude Kelly- Stop This Train pesem.

Takoj sem v bolnici pritekla, tam so vsi sedeli in jokali takrat sem se zavedala sele da je to res. Pritekla sem do sedezne kjer so sedeli in rekla ” Dejte mi rect da to ni res, da Brian ni v kriticnem stanju” k meni je pristopil Ziga in me objel in rekel ” Zal mala ne moremo ti to rect ker je cista resnica” meni so samo solze zacele po licu padat. Ko je zdravnik prisel sem mu rekla ” Lahko prosim grem Briana videt?” in je rekel ” Ja samo en po enga boste morali iti” . Pogledala sem proti ostalim in so mi rekli ” Nika kar ti pojdi prva” zato sem sledila zdravniku in prisla do ene predsobe kjer sem mogla oblect neko obleko in uno cez usta, na teniskah sem si nadela neke mrezaste copate in na glavi glih tako.

Ko sem prisla v sobo si bil zaokrozan z aparati,edino mesto kjer nisi bil z cevi je bilo levo lico zato sem ti tam poljubcek dala in upala da ne bos umrl. Jokala sem in gledala te, nisem mogla vrjeti, da si tukaj pristal in to za tvoj rojstni dan, bil si tako mlad komaj 18 let in ze v tem stanju. Prehitro so sle minute in sem mogla ze iti ven zato da so drugi lahko prisli, se zadnjic sem ti dala poljucek na lico in odsla.Dnevi so menevali in jaz sm prisla te vsak dan obiskat v bolnici in upala da bos prezivel ceprav zdravnik je povedal da bi mogel biti to ze cudes, samo vseeno jaz sem upala na tist cudes, da bi se zgodil.

Cez nekaj dni so me poklicali in so mi povedali da si umrl, jokala sem toliko ceprav itak bi mogla to pricakovat samo vseeno sem upala na tisti cudes, ki ne ni zgodil. Na tvojem pogrebu so vsi jokali zelo, saj noben te ne bo pozabil vedno bos v nasa srca prijatelj moj. Vsaj jaz te nikoli ne bom pozabila, vedno bo se majhen prostor zate saj si me veliko stvari naucil in pokazal, ceprav ti nisem vedno vrjela pol sem dojela da vbistevno si imel vedno prav za tisto kar si rekel.

Koncno se povrnem v realna tla in se je zaklucil zadnji krog, prvi je bil en lepotec vsec mi je bil njegov nasmesek. Zaceli smo nazdraviti na njegovo zmago, in tako je menila tista noc. Ze skoraj 3 leta te ni vec med nami upam da ti je v nebesah lepo oz. tam kjer si, vedi da VEDNO BOS V MOJEM SRCU PA BODI TUDI NA KONCU SVETA.

By Mala Hudicka

Upam da vam je zgodba vsec, lahko kej  komenterate ce zelite.