Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
May 18, 2007

Objavil/a in Zgodbe o ženski populaciji

Poljakinje na plažituristiBil je četrtek in krenili smo dopoldan v zgodnjih urah brez Nemških turistov na gorenjskih cestah proti portoroškem krožnem križišču, kjer ni bilo prav nič kolon prikoličarjev, le neki Italijani lastovičarji so se vračali že tako zgodaj proti Avstrijski meji.

Po vmesnem postajališču na bencinski črpalki brez povišanih trošarin goriva in natankanem tanku 95 oktanskega brez primesi svinca smo prečkali Croatia mejo z samo enim carinikom z čepico.

Ob prihodu v Kemp Finida ob videnju samih domačih in mimoidočih slovencev smo ji nadali ime Slovenska Četrtk tretjega vzhajajočega sonca, kateri je bilo polno prikoličarjev slovensko govorečih kamperjev z poceni šotori prepučjajočimi za žwale .

Ker mimoidoča nigerijka nima zicledra za učenje sloventščine sem jo povabil na sladoled od ruma in se tako spoznala in s i izmenjala imeni najinega rodu.
Po večerni zabavi v sosednji diskoteki sva se sprehodila po plaži kjer sem jo prijel za ročici in ji izpovedal ljubezen.

Ko pa sem jo hotel poljubiti sta me zmotili dve nadobudni pijani Poljakinji s tako imenovanim oklicanjem ‘ CO TO JE’

In jaz sem jima odgovoril ‘ Ladičku na Moričku’

Sledil je sex v troje v čolnu z fafnjenimi ustnicami od Nigerijke ter odprtinama od Poljakinji s tako imenovano čik Pavzo.