Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Jul 14, 2013

Objavil/a in Ljubezenske zgodbe

Prvinska strastprvinski-nagonTamara je držala Kajo za roko in jo vlekla tesno za svojim hrbtom. V majhni lokalni diskoteki je bilo hrupno in polno veselih mladih ljudi, ki so v ritmu plesali na velikem plesišču ali pa se trudili pogovarjati ob obrobnih mizah.


Tamara 20 letna študentka ekonomije je rada zahajala v družbo in se je redno zadrževala v lokalih ali diskoteki. Za razliko od nje je njena dobra prijateljica in soseda Kaja vedno bila bolj umirjena punca. V družbi sicer zelo priljubljena, a kljub temu ji hrup in vrvež nikoli nista bila ravno pri srcu.

Tega večera je Tamara uspela prepričati Kajo, da se pridruži njej in nekaj njenim prijateljicam. Ko sta se tako prebijali skozi gručo razposajenih ljudi, se je Tamara, ki je hodila spredaj venomer ustavljala in pozdravljala znance in prijatelje. Tudi Kaji ni preostalo nič drugega kot, da vmes, ko čaka, da se premakneta naprej, pozdravi svoje prijatelje. Že nekaj časa sta stali in Kaja se je obrnila proti Tamari, da vidi s kom se je le ta zapletla v tako dolg pogovor.


Ko se je obrnila so se njene zelene oči srečale z neverjetno modrimi očmi, ki so jo radovedno opazovale. Slišala je Tamaro reči gosti sok, potem pa je neznanec z modrimi očmi in visoko športno izklesano postavo ter božanskim nasmehom ponovil svoje vprašanje: »Kaj boš ti pila?« Kaja je slišala samo sebe reči: »Gosti sok.« nato pa jo je Tamara potegnila naprej. Postaven neznanec jo je spremljal s pogledom in tudi sama ni mogla odtegniti svojega pogleda z njega. Ljubi bog, le kaj je bilo to, si je mislila Kaja, a rekla ni nobene, saj tudi ni mogla. Ostala je brez glasu, vse v njej je drgetalo in poskušalo vpiti prvinsko privlačnost in poželenje, ki ga je občutila ob pogledu nanj.

Gosti sok, ji je šlo skozi možgane, kakšen gosti sok nekaj, saj v življenju ni pila gostega soka. Nog sploh ni čutila in če je Tamara ne bi vlekla, se najverjetneje sploh ne bi premaknila. Prisilila se je v zbranost in vprašala prijateljico: »Tamara, kam greva, najina miza je na drugem konci in kdo je bil ta tip?« Tamara se je za trenutek ustavila in čez ramo pogledala prijateljico: »To je Bine, Tomijev prijatelj in s Tomijem sta naju povabila, da sedeva k njima. Veš Tomiju sem všeč, čeprav je meni bolj všeč Bine ampak tako redko pride s Tomijem in po navadi se spogleduje z vsemi puncami, a na koncu si nobene ne izbere. Tomi pravi, da je pred kratkim prekinil nekajletno razmerje in je zdaj zelo previden.«

Hitro sta prišle do Tomijeve mize za katero je že sedelo nekaj punc.


Tamara jih je vse poznala in jih je veselo pozdravila, čeprav je bilo čutiti njihov prezir in željo, da postavnih prijateljic Tamare in Kaje ne bi bilo tu. Tomi je vstal in naredil prostor za Tamaro poleg sebe. Ravno, ko so ostale hotele poriniti Kajo v kot in čim dlje od Binetovega stola, se je le ta vrnil in jim preprečil namero. Na hitro jih je presedel in uredil tako, da je Kaja sedela poleg njega. Od trenutka, ko se je vrnil ni opazil nobene punce več. Oči je imel samo za Kajo. Hotel je izvedeti vse o njej, a mu je na vljuden način dala vedeti, da ne bi rada govorila o sebi.


Čeprav sta se sproščeno pogovarjala, sta se oba zavedal tiste vročine in strasti, ki se je pretakala po njunih žilah. Čeprav besede o tem niso govorile, so oči bile dovolj zgovorne, da so priznale poželenje, ki je zaobjelo oba. Tako kot je bilo čutiti njuno privlačnost, tako je bilo čutiti sovražnost ostalih deklet, vključno s Tamaro. V nekem trenutku je ena od punc namerno prekucnila kozarec s sokom proti Kaji, ki je dobila del tekočine na svoj bel lanen kostim z mini krilom. Od presenečenja je urno vstala in vsi so lahko z zavistjo opazovali Binetov pogled, ki se je sprehajal po njenih dolgih, ravno prav zagorelih nogah, v sandalih z visoko peto. Tudi on je vstal in ji ponudil roko: »Pridi, odpeljal te bom domov, da se boš lahko preoblekla.« je rekel, nato pa se je obrnil k Tomiju, »ne čakaj me, vidiva se jutri. Adijo.«


Tamara je celo jutro nestrpno pogledovala proti sosednji hiši v upanju, da bo videla Kajo. Njen trud je bil končno poplačan.

Kaja se je napotila proti Tamari, ki jo je radovedno opazovala, a na njej ni opazila nič nenavadnega. »Živijo.« je veselo pozdravila Kaja in se usedla poleg Tamare na klop. »Živijo,« ji je odgovorila Tamara in nestrpno dodala »in?« »Kaj in?« je bila radovedna Kaja. »Ah, nehaj no, saj nisi tak jagenjček kot se zdaj prodajaš.« je rekla nestrpno nato pa z bolj prijaznim glasom dodala, »kaj se je zgodilo sinoči, z Binetom se nista več vrnila v diskoteko.« Kaja jo je nekaj časa opazovala nato pa skomignila z rameni: »Ne, nisva se vrnila.« Nekaj trenutkov je vse bilo tiho. »Torej sta par?« je radovedno vprašala Tamara.


Kaja se je samo zasmejala: »Ne, nisva par.« »Ja, ampak odpeljal te je domov in ne en ne drugi se ni več vrnil v diskoteko.« je Tamara nejeverno strmela v prijateljico, »ne boš mi rekla, da med vama ni bilo nič saj nisem slepa, vsi smo lahko čutili privlačnost med vama.« »Hej, nisem rekla, da se med nama ni nič zgodilo, samo rekla sem, da nisva par, čeprav sva obe zvečer povabljeni na privatno zabavo z njim in Tomijem.« je bila potrpežljiva Kaja in se pri tem trudila skriti smeh ob izrazih, ki so se menjali na Tamarinem obrazu. »Ja kako, čakaj, nič mi ni jasno.« je že jecljala Tamara.


Kaja jo je sočutno pogledala: »Glej, z Binetom se neverjetno spolno privlačiva, a to je tudi vse. Prijeten moški je, a nočem biti njegova punca. Čez en teden gre za nekaj mesecev v tujino. To je pa tudi vse kar vem o njem in tudi nič več nočem vedeti, prav tako nočem, da bi on karkoli vedel o meni. Enostavno kratka avantura. En teden nepozabne spolne avanture in to je to.« Kaja se je nasmehnila začudeni prijateljici in dodala »In ne Tamara, nimam slabe vesti, da sem ti ga speljala, ker tako kot je on privlačen  zame, tako sem tudi jaz privlačna  zanj. Vse kar imava je čista, prava in prečudovita strast.«