Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Mar 20, 2014

Objavil/a in Erotične zgodbe

Razuzdana Lily (1.) 

imagesZdravo, sem Lily. Lahkoživa in razuzdana Lily. Ženska v najboljših letih, s popolno postavo, košarico D in obilo žgečkljivo, pohotnih izkušenj. Trenutno mi je malo dolgčas. Odločila sem se, da bom obujala spomine.  Mogoče napišem  svoje memoarje. Se bojiš, da bi te omenila noter? Nikar, ne bom razkrila imen :D.

Spodobi se začeti na začetku. Ja, moji začetki. Priznam, da sem se na začetku kar malo šparala. Seveda sem poznala razliko med spoloma. Prav dobro sem vedela za kaj se fantje obračajo za menoj. V užitek mi je bilo, da sem s svojo postavo vzburila marsikaterega korenjaka. Ker pa sem dobra dušica, nikoli nisem pustila fante čisto ne potešene. Res, da jim nisem pustila, da svoje trde korenjake vstavijo v mojo muco, sem pa dovolila, da me božajo, poljubljajo in opazujejo. Tudi sama sem od nekdaj bila navdušena nad naravnim odzivom moškega telesa na moje poljube in dotike. Sladko zadovoljstvo je prijeti napol vzburjen kurac v svojo dlan in ga samo z božanjem pripeljati do močne, trde erekcije.

Mehkoba in žametno topel občutek pod mojimi prsti in dlanmi  sta me od nekdaj pripravila do tega, da se počutim močno in zapeljivo. A to mi nikoli ni bilo dovolj. Čutiti utripanje poželenja trde batine, ko jo vzamem v usta ali samo ljubkujem s svojimi ustnicami in jo ližem s porednim jezikom, to je neprecenljiv občutek. Seveda sem si že takrat želel občutiti tisto popolno predajo in občutek polnosti, ko se trda, vroča moškost zarije v vlažno in potrebno pičkico. Čakala sem tistega pravega. Hotela sem zrelega in izkušenega moškega, ki me bo naučil vse skrivnosti in ki me bo pošteno pofukal. Kdor čaka, dočaka.

S prijatelji smo se zabavali v našem priljubljenem lokalu, ko je vstopil moški, ki mi je vzel sapo. Poznal je nekaj mojih kolegov in se hitro vklopil v našo družbo. Že ob prvem dotiku najinih dlani ob spoznavanju, sem vedela, da si me želi. Super.

Tudi jaz sem si poželela njega. Kasneje me je odpeljal domov. Vmes je ustavil na temnem parkirišču. Brez ovinkov mi je povedal kaj si želi. Oh, kako prikladno. Sama sem ga poljubila in mu med poljubom priznala, da sem devica in da danes ne mislim izgubiti nedolžnost  ter, da je ne mislim izgubiti v avtu.

»Mogoče jutri, v postelji?« je zašepetal s svojim od strasti globokim glasom, da sem že od njegovega glasu postala vlažna in potrebna. »To bi šlo.« sem uspela odgovoriti in mu do konca odpela hlače ter se sprehodila po njegovem trdem kurcu. O, to pa je bilo nekaj. S tresočimi prsti sem ga osvobodila iz objema spodnjic in se z občudovanjem zazrla vanj. Takega Gospoda mogočnega, še nisem imela v roki. Ne, da bi odmaknila oči s svojega odkritja sem se sklonila in ga najprej poljubila. S strahospoštovanjem sem ga vzela v svoja usta. Počasi sem se z jezikom poigrala z njegovim vrhom in ga vse bolj pogumno goltala, milimeter po milimeter. Moj bodoči gospod prvi je zastokal od užitka. To me je opogumilo, da sem  okrepila stisk svojih ustnic okoli njegovega kurca. S prsti sem v njegovih hlačah poiskala še njegovi prilegajoči mošnji  in ju začela nežno masirati. Moj vroč in moker jezik je drsel po njegovi svilnati koži.  Spet sem se posvetila vrhu njegovega korenjaka, ko je sunil z boki in mi ga porinil globlje v usta. Oh, kako čaroben občutek. Lačno sem ga začela cuzati in ga vse globlje in globlje goltati. V nekem hipu sem zacmokala,  moj zvok se je združil z njegovim stokom. »Lili, kaj mi delaš? To so nebesa.« je zastokal, ko sem polizala prve kapljice z njegovega kurca. S še večjim užitkom sem mu ga vlekla in lizala. Spet je sunil z boki in mi ga porinil globlje v usta. »Lili, umakni se, če nočeš, da ti končam v usta.« je zastokal. O, ja. Dotik mojih ustnic se je okrepil. Trdo me je prijel za lase in mi nabil svoj trzajoči kurac v grlo. S svojo sladko tekočino je napolnil moja usta. Čez trenutek so njegovi prsti spustili moje lase in dvignila sem glavo. Nasmehnila sem se in si obliznila ustnice. Polastil se je mojih ustnic v žgočem in zahtevnem poljubu. »Jutri, ob 20.ih te poberem. Vsekakor ti bom tole pošteno povrnil.« je hripavo šepnil. »Zmenjeno.« sem rekla in ga prosila, da me odpelje domov.

Točno ob dogovorjeni uri je pripeljal na moje dvorišče. Od sinoči sem se veselila njegovega prihoda. Urno sem sedla v njegov avto in ga kratko poljubila. »Si prepričana, da si to želiš?« je tiho vprašal in me pohotno požiral z očmi. Moja oprijeta in kratka oblekica se je, ko sem sedla, še malo dvignila in mu ponudila pogled na moje dolge in gladke noge. Visoke pete mojih sandalov so moje dolge noge naredile še daljšim. Ravno prav odprt dekolte je poudaril moje čvrste, okrogle prsi. Razvneta ob pogledu nanj in ob misli, kaj bom počela, sem se nasmehnila. »Popolnoma prepričana.« sem šepnila in ga z očmi slačila. Njegova oprijeta majica je odločno kazala kaj se skriva pod njo. Tisto, kar se je skrivalo v kavbojkah sem že sinoči spoznala.  S prsti se je sprehodil po mojem stegnu. Od nežnega dotika sem vsa zadrgetala in se mu zadovoljno nasmehnila. »Prvič zate ne bo tako dobro. Zato bova šla počasi. Kasneje bova ponovila in te zadovoljila.« je rekel skozi nagajivi smeh, ko je parkiral pred svojo hišo. Še predno je uspel priti na mojo stran sem izstopila. Prijel me je za roko in povedel noter. Odklenil je vrata in jih za nama ponovno zaklenil.

Prižgal je luč v hodniku in me brez besed povedel v spalnico. Tam je gorela majhna, zatemnjena luč na nočni omarici. Velika postelja je bila pripravljena. Na napeti rjuhi so stale samo blazine. Odejo je že prej zložil v rolo in jo postavil k vznožju. Nobene posebne romantike, le tiha glasba. Na sred sobe se je ustavil in me lačno poljubil. Poljubljala sva se, dokler moje noge niso bile že čisto mehke. Oba sva bila že zadihana, ko se je malenkostno odmaknil in mi odpel zadrgo na obleki, ki je počasi spolzela k mojim nogam. Ponudil mi je roko in samo zakoračila sem iz nje.  Ostala sem v čipkastem spodnjem perilu in sandalih z visoko petko. »Tako lepa si.« je dahnil in si potegnil majico preko glave. Medtem, ko sem jaz občudovala mišice njegovega prsnega koša se je osvobodil svojih čevljev in hlač.

Pred menoj je stal ves lep in trd. Počasi mi je odpel modrček in se za hip poigral z mojima bradavičkama, trdima in izdajalsko pripravljenima. Spet se je odmaknil in me občudoval. S prsti je počasi slekel še moje hlačke in me samo obuto v sandale položil na posteljo. Počasi je legel poleg in me začel poljubljati. Ob dotiku njegovih ustnic sem razprla svoje in z jezikom poiskala njegovega. Okušala sva se in se zapletala z jeziki. Z jezikom je obliznil mojo spodnjo ustnico in se po loku brade spustil na vrat. Obsul ga je s poljubi vmes je malo polizal in spet poljubil. Drgetala sem pod njegovimi spretnimi prsti, ki so se igrali z mojim telesom. Ustnice so se sprehodile po vroči koži do čvrstih jošk. V usta je vzel eno bradavico medtem, ko je ena roka počasi gnetla mojo drugo joško.

Prsti druge roke so se počasi sprehajali po mojem stegnu. Med nogami mi je utripalo poželenje. Oh, kdaj se bo dotaknil mojega vzburjenega vršička. Kot bi mi bral misli, so se njegovi prsti sprehodili po moji pičkici. Pobožal me je od vrha, preko vršička, do vlažne in potrebne pičkice do riti. S prstom se je poigral z mojo luknjico in se po isti poti vrnil nazaj na vroče meso ščegetavčaka. Zdaj ga je močneje stisnil in podrgnil gor in dol in spet in spet. Nato je s prstom zdrsnil v ozek, a vlažen prehod v mojo notranjost. Ves čas je njegov jezik dražil mojo bradavico. Njegovi prsti so zdaj močneje grabili po mojem velikem oprsju. Drgetala sem in si ga noro želel v sebi. A ni mi hotel ustreči. Ne še. Sladko me je mučil in gnal vse višje in višje. Čutila sem njegov vzburjen in trd kurac, ki se je drgnil ob moj bok. Nenadzorovano so mi uhajali stoki in vzdihi. Še vedno me je gnal in gnal, dokler se nisem raztreščila ob njegove prste v moji pičkici. Moje telo je razpadlo na tisoče koščkov.

Mehke noge so se nenadzorovano tresle in srce mi je noro utripalo v prsih. Slišala sem njegovo hihitaje, nato trganje plastike. Pogledala sem ga izpod trepalnic in videla, da si je navlekel kondom. Ves čas me je zadovoljno gledal. Počasi se je namestil med moje mehke noge. Dvignil mi jih je, eno nogo si je ovil okoli bokov, drugo je pustil sloneti v pokrčenem položaju ob njegovem drugem boku. Oprl se je na komolce in legel name. Strastno me je poljubil. Poljubljal me je počasi in me ponovno razvnemal. S svojim trdim kurcem je počasi drezal in dražil mojo pičkico. Spet sem začela drgetati in si ga noro želeti. Poljubljal me je in dražil, nato je brez opozorila počasi začel vstopati v ozko, vlažno pičkico. Počasi malo po malo. Čutila sem, da je prišel do pregrade.

Še vedno je počasi drsel ven in noter. Močno me je poljubil in še močneje zdrsnil vame. V hipu me je napolnil. Še vedno me je poljubljal, a ni se premikal. Nekaj trenutkov kasneje se je začel počasi premikati v meni. Počasi malo ven, malo noter, pa več ven in spet do konca noter. Nelagodje je izginilo in nov občutek mi je bil všeč. Močneje sem ga objela in mu zarila nohte v zadnjico ter ga porinila globlje vase. Še nekajkrat je porinil, močno in zastokal. Res, da sem bila dokaj blizu, da se še enkrat razletim, a mu nisem zamerila, da je tokrat zadovoljil samo svojo potrebo. Čez čas se je prevalil stran in me potegnil s seboj. Objeta sva ležala. »Pridi, privoščila si bova kopel. Nato bova večerjala in potem te bom še enkrat pošteno pofukal. Tokrat bova končala skupaj.« je šepnil in počasi vstal ter me potegnil na noge.

Držal je svojo besedo. Skupaj sva si privoščila kopel. Priznam, da me je on skopal in pri tem s spretnimi prsti pripravil, da mi je spet prišlo. Samo smejal se je moji začudenosti. Nato me je nahranil in še enkrat res pošteno pofukal. Vzel si je čas in me dvakrat pripeljal skoraj do orgazma predno mi je res dovolil, da se razletim. Njegovi spretni prsti so me razvnemali in zadovoljevali ter pripeljali skoraj do norosti. Njegov spretni jezik se tokrat ni ustavil samo pri mojih bradavicah in joškah. Ne, tokrat je začel pri kolenih in mi počasi polzel navzgor, se na lačni pičkici zadržal jo dražil, sesal, lizal, grizljal in poljubljal. Čisto drgetajočo me je postavil na kolena in nagnil naprej ter me napolnil od zadaj. Trdo je držal moje boke dokler se je močno zarival vame. Skozi meglo poželenja sem slišala udarce gole kože ob kožo. Potem me je prevalil nazaj na hrbet in se še trikrat zaril vame. Res sva se skupaj razletela v nepopisno dobrem orgazmu.

Pošteno zadovoljeno in resnično dobro pofukano me je odpeljal domov in oznanil, da bova jutri nadaljevala z učenjem.