Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Mar 25, 2014

Objavil/a in Erotične zgodbe

Razuzdana Lily (2.)imagesZdravo, sem Lily . Lahkoživa in razuzdana Lily. Ženska v najboljših letih, s popolno postavo, košarico D in obilo žgečkljivo, pohotnih izkušenj. Trenutno mi je malo dolgčas. Odločila sem se, da bom obujala spomine.  Mogoče napišem  svoje memoarje. Se bojiš, da bi te omenila noter? Nikar, ne bom razkrila imen :D.

 

Moj gospod mogočni in prvi je naslednji večer prišel pome. Brez velikih besed sva se odpeljala k njemu domov. Očitno je bil navdušen nad mojimi sandali z vrtoglavo peto, zato sem jih ponovno obula. Poleg pa oblekla kratko poletno oblekico, ki je več razkrivala kot skrivala. Počutila sem se pohotno in poželjivo, zato sem svoj nedrček in spodnje hlačke spravila v svojo torbico. S prsti se je spet sprehodil po mojem stegnu.

Tokrat si je dovolil več in se s prsti sprehodil do moje gole pičkice. Od presenečenje je odprl usta in me samo strastno pogledal. Zapeljivo sem se mu nasmehnila in tiho zastokala. O ja, moja muca je bila pripravljena za njegovega korenjaka.

Prevozil je rumeno luč in naju v rekordnem času pripeljal k sebi domov. Urno je stopil na mojo stran in mi pomagal izstopiti iz avta. Prijel me je za roko in me odvlekel v hišo. Odklenil je vrata in jih samo zaloputnil za nama. Povlekel me je za roko in me s hrbtom naslonil na vhodna vrata. Lačno se je polastil mojih ustnic. Urno si je odpel hlače in osvobodil zelo seksa potreben kurac.

Dvignil je mojo nogo in si jo dal na bok, sama sem isto storila z drugo nogo, saj me je močno prijel za ritnici in dvignil. Z enim močnim sunkom me je napolnil. Hropel je v moje lase in se trdo in močno zaganjal vame. »Lily!« je zastokal in kurac nabil do konca vame. Nato ga je potegnil ven in se izlil na ploščice. Počasi me je spustil na tla in me poljubil. »Si me pravkar pojebal na vhodnih vratih?« sem ga nagajivo vprašala, saj sem se šele dobro zagrela in sem že napol drgetala. »Ja, sem. Hudiča, Lily brez spodnjic si,« je zastokal in se s prsti začel igrati z mojo nadraženo pičkico. Zaklenil je vrata in me začel vleči proti spalnici.

»Dnevna je bližje,« sem zastokala, željna da ga spet vstavi vame. Urno je zavil v dnevno in me s trebuhom naslonil na naslonjalo sedežne. Od zadaj je s prsti poiskal moj ščegetavček in ga začel božati. Z drugo roko je segel v dekolte in se polastil moje gole joške. Zastokal mi je v lase in mi s poljubi obsul vrat. Drgetala sem in klicala njegovo ime. Čutila sem njegovo trdo erekcijo na svoji ritnici, že naslednji trenutek jo je zakopal globoko vame. Droben krik strasti se je izvil iz mojih prsi, ko me je gnal vse višje in višje, ko je porival vame vse hitreje in hitreje.

Njegova trda, debela in ogromna batina me je gnala in gnala dokler se nisva oba istočasno zgrudila pod silovitim orgazmom. Poljubil je moj vrat in šepnil: »Tvoja ritka je tako poželjiva in jaz si jo želim. Lahko bi tudi tukaj pustila, da bom prvi. Seveda najprej bova večerjala in si povrnila moči, nato te bom pripravil, da se še enkrat razletiš in nato te bom spet pofukal in si za posladek vzel še tvojo ritko.« Obrnil me je in me strastno poljubil. S tem moškim bom počela vse kar si bo zaželel, saj je vedno poskrbel za moj užitek. Voljno sem mu sledila v kuhinjo.

Gledal me je tako strastno, da nisem vedela, ali bom dobila hrano ali bom sama hrana. Vseeno se je odločil, da me bo najprej nahranil. Dokler je pripravljal večerjo me je poredno opazoval. Vmes mi je ukradel poljub in se z jezikom poigral z mojo ustnico. Potem se je z jezikom polastil mojega. Njegov jezik je oponašal nekatera dejanja v katera me je sinoči vpeljal. Moja gola muca je začela željno in potrebno utripati med mojimi nogami. »Mokra si že,« mi je šepnil in se s prsti sprehodil pod mojo obleko. Nekajkrat je s prstom podrgnil moj vzburjeni ščegetavček ter mi nato počasi porinil prst v mokro pičkico. Zadovoljno se je nasmehnil in mi vlažen prst podrgnil po ustnici. Pripravljeno sem odprla ustnice in polizala njegov prst. To igro se lahko igrava oba.

Počasi sem pocuzala njegov prst in mu dala vedeti kaj si želim. Zadovoljno je zamrmral in se vrnil za štedilnik. V prijetnem pogovoru sva pojedla. Nisva se trudila s posodo, takoj me je prijel za roko in odpeljal v spalnico. Tokrat je pripravil tri sveče, ki jih je zdaj prižgal. Vklopil je cd predvajalnik in sobo so napolnili nežni, romantični ritmi glasbe. Spoznala sem, da bova tokrat šla počasi. Zadovoljno sem stopila bližje k njemu. S počasnimi gibi sem mu odpela gumbe na srajci in jo z nežnimi božajočimi gibi snela z njegovih ramen. Nato sem se lotila njegovih hlač. Gledala sem ga v oči in se mu zapeljivo smehljala medtem, ko sem odpenjala njegov pas in nato gumbe na hlačah. Počepnila sem in mu slekla hlače. S prsti sem se sprehodila od gležnjev navzgor po njegovih nogah.

Mojim prstom je sledil jezik. Najprej sem poljubila njegova jajčka in jih polizala ter jih počasi vzela v svoja usta. Njegov mogočni korenjak je že pripravljeno in pokončno štrlel. Prijela sem ga za rit in jo počasi stiskala. Moj jezik je zdaj drsel po gladki koži pripravljenega kurca. Jezik sem zamenjala z ustnicami in ga dobro poljubčkala predno sem ga vzela v topla, vlažna usta. Počasi sem ga požirala vse globlje in globlje. Cuzala sem ga. Počasi nato vse hitrejše in spet počasi. Okrepila sem prijem z ustnicami in ga stisnila ter spet spustila in spet cuzala.

Oprijel se je mojih las in mi še sam usmerjal glavo. Nekajkrat je porinil z boki in me močneje prijel za lase. Tik predno bi mu prišlo me je dvignil na noge. S prsti je drsel po mojih velikih joških, jih gnetel in božal in spet gnetel. Poiskal je moje ustnice im me strastno poljubil. Njegove velike tople dlani so po mojem telesu počasi drsele navzdol do roba obleke. S prsti se je sprehodil pod obleko vse do vlažne muce, ki si ga je že noro želela. Poiskal je zadrgo na mojem hrbtu in jo odpel.

Obleka je zdrsnila k mojim nogam. Občudujoče je gledal v moje gole joške. Nato se je z ustnicami polastil trdega in vzburjenega vršička bradavice. Sesal jo je in vlekel. Lahkotno je ugriznil v bradavičko, da sem strastno kriknila. Ena roka je gnetla dvojčico čvrste okrogle joške. Prsti druge roke so stiskali mojo ritnico.

Počasi me je začel porivati proti postelji. Položil me je na posteljo, da so mi noge bingljale dol. Pokleknil je med moja kolena. Z rokami je objel moji ritnici in jih čvrsto držal medtem, ko se je njegov jezik sprehajal po moji muci. Polizal je ščegetavček in ga vzel v usta. Začel ga je cuzati. Sprva počasi in nato vse hitreje in močneje. Moji stoki so se mešali s kratkimi kriki in glasbo, ki je napolnjevala prostor.

Še nekajkrat se je z vrhom jezika sprehodil po ščegetavčku in se nato spustil v vlažno odprtinico. Z jezikom je porinil v ozek prehod moje pičkice in v njej še malo oponašal delo, ki sem hotela od njegovega kurca. Spet se je lotil mojega ščegetavčka in ga lizal. Eno roko je pustil na moji riti in me trdo držal pri miru. Prsti druge roke so se sprehodili po moji pičkici in takrat mi je porinil dva prsta noter. Z usti je sesal moj ščegetavček. Nisem več prenesla tega sladkega mučenja in sem se razletela na drobne koščke. Dvignil me je in položil na posteljo. Legel je čez mene in me z enim močnim sunkom napolnil. Obmiroval je v meni in me začel poljubljati.

Sprva počasi nato pa vse bolj in bolj zahtevno. Tako trd je bil v meni. Gnetel je moje joške in me poljubljal po vratu. Z ustnicami se je spet polastil trde bradavice in se začel premikati v meni. Spet sem bila pripravljena in sila potrebna. Zgrabila sem ga za rit in ga silila na hitrejši in močnejši ritem. Nogi sem mu ovila okoli hrbta. Razumel je mojo potrebo in je začel dobro nabijati. Od sile najine divje ježe me je premaknilo po postelji navzgor. Nabil mi ga je še dvakrat in spet sem se razletela okoli njega. Skozi zamegljeno zavedanje sem slišala njegov smeh. »Tako, ljubica, zdaj pa bova zadovoljila še njega,« mi je šepnil ter me počasi prevalil na trebuh.

Moje noge so bile čisto mehke, koža mi je žarela in še vedno nisem mogla umiriti dihanja. Oh, kako je bilo dobro. Nisem se pritoževala, ko je vstal s postelje. Hitro se je vrnil. Počasi mi je začel masirati rit in me poljubljati po hrbtu. Zadovoljno sem mrmrala. Počasi me je dvignil na kolena. Zdaj so moje noge in roke spet bile moje in sem se lahko namestila, tako kot je on želel. Vedela sem kaj sledi, saj mi je povedal. Radovedno sem čakala novo izkušnjo. Še vedno je masiral moji ritnici in mi poljubljal hrbet.

Čutila sem, ko je na mojo kožo iztisnil nekaj vlažilnega gela. S prsti je božal mojo malo, nedolžno ritno luknjo. Najprej jo je božal in na njo nanašal gel. S prstom je počasi prodrl v luknjo, dodal je še malo gela in spet porinil prst, tokrat globlje.

Spet je dal malo gela in tokrat počasi vstopil z vrhom svojega kurca. Malo je porinil in ga izvlekel, pa spet malo porinil in čisto izvlekel. Dodal je še malo gela in spet vstopil z vrhom, tokrat ga ni povlekel čisto ven in takoj nato ga je porinil še malo globlje in spet malo ven in spet noter. Nato je trdo prijel mojo rit in ga do konca porinil noter. Nabil ga je še trikrat in izvlekel ter zadovoljno zastokal. Na svoji riti sem čutila toploto njegovega izliva.

Presenečena nad novo izkušnjo in zadovoljna sem se spustila na trebuh in obležala. »Jutri bi lahko nadaljevala z učenjem,« je šepnil v moje lase in me poljubil na ramo. Obrisal je sledi najine pohote z moje riti in mi oblekel obleko. Nato me je odpeljal domov.