Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Apr 3, 2014

Objavil/a in Erotične zgodbe

Razuzdana Lily (3.)hot-bejba-bere-knjigoZdravo, sem Lily . Lahkoživa in razuzdana Lily. Ženska v najboljših letih, s popolno postavo, košarico D in obilo žgečkljivo, pohotnih izkušenj. Trenutno mi je malo dolgčas. Odločila sem se, da bom obujala spomine.  Mogoče napišem  svoje memoarje. Se bojiš, da bi te omenila noter? Nikar, ne bom razkrila imen :D.

 

Moja nova spoznanja in doživetja so obrnila moj svet na glavo. Ves čas sem mislila na svojega Gospoda mogočnega. V mislih sem obujala spomine ali kovala nove načrte kako ga obnoreti. Seveda mi je pri tem tudi sam pomagal. Pošiljal mi je kratka sms sporočilca z raznimi namigovanji, kaj mi bo delal.

Nikoli mu nisem ostala dolžna. Igro zapeljevanja in seksi namigovanj sva igrala oba. Dobivala sva se vsak večer in prav vsakič je izpolnil svoje besede. S svojimi dejanji je presegel moja pričakovanja. Ko sem že mislila, da me je naučil vse in da sem izkusila vse kar obstaja, me je vedno znova in znova presenetil. Ves najin odnos se je omejil na dober seks. Oba sva bila s tem zadovoljna. Kdo bi hodil po klubih ali v kino, če pa lahko uživa orgazmične večere.

Naslednji vikend me je povabil v prijateljev vikend na obali. Študenti smo uživali v počitnicah. Nobenih obveznosti nisem imela in v svoji honorarni službi sem bila še dober teden frej. Z veseljem sem spakirala nekaj malenkosti v svoj kovček, čeprav sem vedela, da niti ene oblekice ne bom potrebovala. V petek dopoldne je prišel pome. Uglajeno in kavalirsko je moj kovček spravil v svoj prtljažni prostor. Najprej me je pošteno poljubil in mi nato pomagal sesti v avto. Nisva še zapeljala iz moje ulice, ko so se njegovi nagajivi prsti začeli sprehajati po moji nogi. Čakala sem njegov odziv, ko bo s prsti začel raziskovati moj predel pod oblekico. Zdaj sem ga že dobro poznala in vedela kaj ga bolj in kaj manj obnori. Seveda se nisem mogla sprehajati gola, a na njegovi lestvici vzburjajočih trenutkov je bilo nošenje tangic takoj na drugem mestu. Potrudila sem se in si nadela take čisto minimalistične in iz čipke. Zraven je spadal še nedrček iz istega materiala, ki je komaj pokril moji bradavički.

Kaj hitro je zapeljal iz mesta na avtocesto. Njegova topla dlan se je takoj namestila na mojo svilnato kožo kolena. Pričakovala sem, da bo hotel raziskati kaj se skriva pod robom oblekice. Že ob misli na njegove igrive prste na mojem potrebnem vršičku sem od ugodja zapredla. Pogledal me je z nagajivim nasmeškom. Vsaj mislim, da me je pogledal, saj zaradi njegovih sončnih očal nisem videla njegovih oči, a premaknil je glavo v mojo smer in zavihal ustnice na njemu poseben način. O, kako je mene ta njegov nasmeh vzburjal. In njegova dlan, ki je počasi polzela po mojem stegnu navzgor, mi je pognala kri hitreje po telesu.

Končno so njegovi prsti dosegli zdaj že vlažno pičkico. Zadovoljno je zamomljal in mi ukazal naj odpnem gumbek na obleki, da bo videl moja balončka. S trepetavimi prsti sem ga ubogala in mu ponudila pogled na otrdeli bradavički, ki sta komaj ostali skriti za robom rdeče čipke. Močneje je podrgnil moj vršiček in takoj nato porinil prst v mokro pičkico. Od presenečenja in ugodja sem glasno zastokala. Začel je drgniti moje utripajoče in vrelo meso. Ravno, ko je zašepetal, naj mi pride zanj, mi je prišlo. Prijetni krči so stresli moje telo in on se je z zamolklim glasom zasmejal. Ko sem malo prišla k sebi, mi je dejal naj si zapnem oblekico in mi začel govoriti kako me namerava pofukati na prijateljevi veliki jedilni mizi. Nadrobno je opisoval kako mi bo odpel obleko in premaknil tisto malo čipke, da bo prišel do mojih jošk, kako jih bo gnetel in sesal in nato me bo položil na mizo in si privoščil tisto kar se skriva pod trakcom tangic.

S prsti se bo sprehodil po vročem mesu in preveril mojo pripravljenost nanj. Nato bo počasi začel igro s svojim Mogočnim. Najprej bo vstopil malo in nato še malo. Vzel ga bo ven in mi z njim podrgnil po utripajočem vršičku, nato se bo vrnil v mokri vhod in me spet malo po malo polnil. In ko se bom zvijala od potrebe, mi ga bo porinil globoko noter. Nato me bo nekaj časa nemilosrdno nabijal. In kom bom tih pred tem, da mi pride, me bo obrnil in me dokončno pofukal od zadaj. Njegov glas je počasi postajal globok in žameten jaz pa vse bolj in bolj potrebna. Nisem verjela, da bom zdržala do prijateljevega vikenda. In ni mi bilo potrebno zdržati do tja, saj je moj gospod Mogočni zapeljal na presenetljivo prazno počivališče. Še vedno nisem videla njegovih oči, saj se ni potrudil, da bi si snel presneta očala, a njegovo povabilo z glavo naj mu sledim iz avta je bilo več kot dovolj zgovorno.

Malo sem se zgrozila, da me bo odpeljal na neko najverjetneje umazano stranišče in na hitro potešil potrebo, ki je gorela v obeh. A potreba je bila močnejša od zgražanja in sem mu ubogljivo sledila. Ni zavil v stranišče, nadaljeval je mimo hiške do miz. Spustil se je do mize in klopi nižje od nivoja počivališča, med drevje in sedel na klop. Hrbet je obrnil počivališču in mi pomignil naj sedem okobal k njemu. »Tukaj?« sem skoraj zacvilila, saj sem bila presenečena in presneto potrebna. »Tukaj! Saj ni nikogar in s ceste se ravno ne vidi kaj bova počela,« se je zahihital in si začel odpenjati hlače. Urno sem sem stopila nad njegove noge in se sama lotila njegovih hlač. Hotela sem osvoboditi njegovo mogočno batino, ki mi je vedno pričarala nepozabne trenutke.

Na moje presenečenje pod hlačami ni imel spodnjic. Od prijetnega ščemenja, ki me je v hipu zadelo, sem zazijala in v daljavi sem slišala stok ugodja, ki je očitno prihajal iz mojih ust. Samo zahihital se je. Zdaj sem vsaj malo dobila občutek, ki ga je imel on, ko sem bila brez spodnjic jaz. Z ustnicami sem se sprehodila po vzburjeni batini. Malo sem ga še obdelala z jezikom, da je stokal in nagonsko suval naprej. Nošena s slepo potrebo in utripajočim poželenjem sem se namestila nanj. Z enim močnim sunkom me je napolnil.

Oba sva zastokala in se predala hitri in grobi vožnji, ki jo je narekovala najina potreba. Držala sem se za njegova ramena, on pa je grabil moje čvrste joške in jih stiskal. Jaz sem narekovala tempo s svojimi hitrimi gibi po njegovem trdem kurcu. Istočasno nama je prišlo. Kakšen občutek! Šele, ko sem se malo umirila sem se spomnila kraja, kjer sva se ravnokar predala seksu. Parkirišče je še vedno bilo prazno in nasmejana, z roko v roki sva se vrnila v avto. Zdaj se bo dalo zdržati še preostalo pot do najinega cilja.

Najprej mi je opisal sam vikend, hiško, ki je stala na vrhu vzpetine in od kjer se je videlo neskončno prostranstvo morja. Zaradi udobja je na vrtu, obdanim z gostim rastjem, grmičevjem in drevjem stal bazen.

Še predno je moja domišljija začela načrtovati in delati skomine po seksu, jih je s svojimi besedami in opisovanji, kaj si želi, začel delati on. A k sreči sva bila že blizu in sva svojo strast lahko sprostila na mizi, tako, kot je načrtoval že prej. Čisto vsako besedo, ki jo je prej izrekel, je sedaj ponovil in istočasno naredil omenjeno.

Ko sem se tresla od potrebe me je obrnil in položil na mizo. Moji dojki sta se drgnili ob trd les, ko me je prijel za ritnici in svojo batino globoko zaril vame. Samo zastokala sva in obležala naslonjena na mizo.

In kaj se mi je pripetilo ob bazenu? (hihihihi) No, o tem vam bom povedala naslednjič.