Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Mar 18, 2012

Objavil/a in Erotične zgodbe

RazvajanjeRazvajanje-eroticna-zgodbicaOdločila sva se da se greva razvajat in uživat v termalni park držiš me za roko greva skozi vhod kopališča proti slačilnicam.

poljbubiš me in potisneš v slačičnico. hitro jo zapreš. Počasi se pričnem slačit počasi potegnem zadrgo na jakni. nato pa še  potegnem jakno iz sebe. sediš na klopci in gledaš. med tem ko se sezuješ in slečeš jakno.  Pogledam te z tistimi očmi ko vem da so ti tako všeč.

slečem majco istočasno se sezujem. in ko pogledam izpod majce me presenetiš s poljubom. tistim toplim, strastnim, ljubeznivim. s tistim ki ga imam vedno rada in se ga nikoli ne naveličam. Objameš me in nasloniš na vrata garderobe. Odpenjaš mi hlače, potegeneš jih dol. Pomagam ti. slečeš majco. Začnem božat tvoje golo telo, tvoje rame, prsi, trebuh, vrat.

Poljubljam te na usta in s poljubi počasi grem do vratu. rahlo ga ugriznem časa do čas. istočasno ti slačim hlače, pomagaš mi, da gre hitreje.  Korenjak je že ves trd v boxarcah. pobožam ga čez boxarce in se obrnem. vidim razočaranje v tvojih očeh. se ti le nasmehnem.

želim si sleči moderček a me prehitiš, slečeš mi ga. pričneš me božat nežno poljubljaš, sesaš, ližeš. Pričnem globje dihat. čutiš da uživam. vidim kako

Tvoj korenjak pa raste in raste. Z usti se igraš z mojima joškama, med tem ko roka gre počasi po telesu dol, med noge. Nežno mi jih razširiš in roko daš pod hačke. čutiš da sem mokra pričneš božat, nežno. vse od ščegija pa do luknice. še bolj sem mokra. rahlo te ugriznem v vrat.  ponavljaš. počasi nežno pričneš masirat ščegi. hlačke mi potegneš dol. čutiš kako je ščegi zrasel, iztopa. mokra sem že. s poljubi se sprehajša vedno nižje. pričneš nežno poljubljat. božaš, ližeš. mokra sem. z prstom greš v luknico in ven. naprej se igraš s ščegijem.

Ponovno greš v luknjico, počasi. tokrat not ostaneš dalj časa, čutiš da sem mokra, odprta. ko ga potisneš slišiš moj glasen izdih užitka in ponovno se preseliš na ščegi. ližeš in sesaš me povsod. diham že glasneje. ko slišim kako sem glasna, se ugriznem v jezik, malo me je sram in strah kaj če naju kdo vidi opazi kaj delava. ob enem pa me to rajca

naprej se igraš in igraš. ližeš, sesaš.. takrat mi pride. moje telo je v krčo. čutiš da se tresem. primeš me nežno za boke in sesaš naprej. počakaš da se umirim. primem te za glavo in potegnem k sebi nežno te poljubim. s poljubi in dotiki se selim nižje. vse do korenjaka in se pričnem lotit korenjaka.

nežno ga božam, obliznem glavico in nadaljujem z božanjem. počasi ga pričnem poljubljat. poljubljam ga po celem. nežno pričnem sesat. čutiš moja vroča mokra usta. med tem ko jaz tvojo trdoto v mojih ustih. gledam te v oči in pridno sesam, vse dokler ti ne pride. pridno vse pogoltnem pogledam te v oči in se nasmehnem. potegneš me k sebi nežno poljubiš nasloniš na steno garderobe in mi korenjaka počasi potisneš not.  ččutim ga celega. vsak del posebaj. uživava. čutiš kako globoko diham, čutiš časa do časa tudi moj glas. takrat nama obema pride.  počakava da se umirva in ponovno normalno zadihava.

takrat pa slišiva trkanje zaveva se da sva že kar dolgo noter in jo morava zapustit. pričneva se smejati.

hitro se oblečeva, pomagam ti obleči kopalke medtem ko mi ti pomagaš pri zavezovanju bikink  in jo zapustiva. oblačila dama v skupno omarco. tam me še enkat strastno poljubiš, naslonjeno na omarce.

z roko naskrivaj greÅ¡ pod kopalke in greva proti bazenom…