Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Aug 25, 2015

Objavil/a in Erotične zgodbe

Rdeči las – erotična zgodbica22480103V mestu neke države se je odvijal seminar. Dobila je poziv in se odločila da gre. Kot vedno je vse s planirala, zložila kovček in odšla na pot. V hotel je prišla med prvimi, kot je planirala. Sedaj lahko izbere dobro sobo.

Prijavila se je na recepciji, ter se pričela dvigat po stopnicah. Nekaj jo je nagnalo da se je obrnila.

Ni bil iz te države, a je zaradi nekih člankov iz preteklosti dobil poziv. Ni razmišljal, tajnici je naročil da mu organizira pot in odšel v stanovanje. Spakiral je na brzino; nekaj spodnjih hlač, srajco, rezervne hlače.

Taksi ga je pripeljal do hotela, takoj se je napotil k recepciji. V hodu je opazil graciozno žensko kako se vzpenja po stopnicah. Upočasnil je korak, da si jo je lahko ogledal. Obrnila se je.

Pogledi so se jima srečali, zastali, in prešli.

Vzdolž hrbta mu je stekla lahka napetost, ko elektrika, objela ga je toplota. Pri recepciji, je zopet pogledal proti stopnicam, zdelo se mu je, da je z blagim nasmeškom pokimala v pozdrav.

 

Zajtrk je bil v dvorani. Sedela je par miz naprej, pogovarjala se je s sosedo. Občutila je pogled, dvignila glavo in z očmi iskala izvor. Oči so se jima srečale, lahki nasmeški. Sedel je za neko mizo, kjer so sedeli takšni kot on – tujci.

V razredu je sedela par vrst pred njim. Malo je zamudil , usedel se je, kjer je bil prostor. V času odmora je vstal, se napotil proti njej. Videla ga je kako prihaja in se nasmehnila. Zaustavil ga je moški z zajtrka in nekaj vprašal. S pogledom jo je poiskal, govorila je z nekom.

 

Na kosilo je zamudil. Kadil je in odgovarjal na sms_e. Mize so bile polne. Usedel se je za mizo ob vhodu. Sedela je v glavnem delu dvorane. Videla ga je kako prihaja. S hitrim in čvrstim korakom. Na vhodu je z očmi preletel prostor in se takoj napotil k prosti mizi. Videla je da jo išče. Hotela je vstati, se pokazati. Ostalo je pri želji. Pogledi so se jima srečali, pokimala v pozdrav, z nasmeškom. Obraz se mu je razjasnil, vrnil je pozdrav.

Še je jedel ko je s skupino zapuščala dvorano. Hotel jo je poklicati, a je govorila z nekom.

Prosto popoldne.

Odšel je v obhod mesta. Ogledal si je dva muzeja, izbral par daril za ženo in otroke, ter se vrnil v sobo. Gledal je TV in odšel na večerjo.

22530243

Po večerji je odšel v bar, gledal pare kako plešejo, se pogovarjajo. Mimogrede je poklepetal s člani in srkal vermut.

S sodelavci in nekaj njimi iz partnerskih podjetij, so se dogovorili da gredo v obhod mesta organizirano. Vozili so se po mestu z majhnim avtobusom in vodičem. Večerjali so v prijetni restavraciji v stilu zgodovine mesta. Jedli tipske jedi. V hotel so se vrnili pozno. Poklicala je domov, govorila s hčerko, mož je delal.

Videla ga je za barom. Namenila se je proti njemu. Ustavil jo je starejši gospod in povprašal po direktorju. Iskala ga je očmi. Odhajal je, na izhodu se je obrnil. Pogledi so se zopet srečali. Nasmeški so si poleteli nasproti, prekinjeni z vprašanji oseb v bližini.

Zadnji dan.

Pohitel je zjutraj in odšel v dvorano kolikor je mogel hitro. Počasi se je pripravljala, da čim kasneje pride v dvorano. Prišla je pred njim. Z obžalovanjem je poiskala mizo in odšla do mize s hrano.

Skoraj tekel je, zaustavil se je zadnji moment in počasi vstopil v prostor. Opazil jo je za Švedsko mizo s hrano in se napotil k njej. Obrnila se je, zaletela sta se. Obstala sta za trenutek, elektrika je ustvarjala iskre ki so preskakovale iz telesa v telo.

Jedla sta za isto mizo, sedel je dva stola do nje. Pogledi so se jima srečevali, ogenjčki so se prižigali in ugašali.

V razredu je sedel za njo. Vonj njenih rdečih las mu je polnil nos. Vonj njenega telesa ga je mamil. Čutila je njegov topli dah, vonj kolonjske se je nevidno vtiskoval v spomin.

V času odmora sta malo govorila. Nista se razumela. Ni znala angleško, on ni razumel njenega jezika. Govorila sta z očmi.

Kosila sta za isto mizo,  stol narazen. Jedla sta zamišljena, vsak s svojimi mislimi. Tu in tam so se pogledi srečali. V razredu po kosilu se nista videla. Direktor nekega podjetja ga je poklical na sestanek.

Večerjala sta skupaj, eden nasproti drugega. Kolena so se jima dotikala, roke srečevale: na soli, na olju. Iskre so preskakovale, v globinah se je prižigal ogenj.

Povabil jo je na ples. Hitri ritem. Nikoli do sedaj nista plesala, a bila sta uigrana. Sledila je vsakemu pomiku roke, vsakemu premiku telesa. Vedela je, čutila je vsak naslednji korak.

Počasni ritem. Roke je postavil za lopatico, v plesni položaj. Pritegnil jo je na prsi. Roko mu je položila na rame. Plesala sta kot da plešeta od vekomaj. Čutil je njeno dihanje, čutila je bije njegovega srca. Oči so jima bile v stalnem kontaktu.

Šepnil je da je vroče. Razumela je v mislih, ni razumela zvoka govora. Z roko v roko sta počasi odšla iz dvorane. Tekla sta po stopnicah na teraso. Zaustavila sta se ob ograji, gledala luči v noči, zvezde na nebu. Držala sta se za roke. Pogledala sta se; ogenj v očeh je govoril, telesi sta govorili. Potegnil jo je k sebi, na prsi in poljubil. Mehke ustnice so se združile v dolg poljub. Jezika sta počasi, nesigurno raziskovala. Telesi sta se greli, jezika sta se vse hitreje in sigurne-je prepletala. Tekla sta po stopnicah, odpirala vrata. Prva zaklenjena. Druga so se odprla. Za trenutek sta zastala v presenečenju, v dvomu. Združila sta se vstopajoč v sobo, zaprla sta vrata.

Roke so letele po telesih, raziskovale, vzburjale, božale. Ustnice so šepetale, ušesa so poslušala zvok.

Želja. Potreba. Sla. Telesa so govorila. Obleka je padala, gumbi so se trgali.

Obrnil jo je, naslonila se je z rokami na zid, razširila noge. Vstopil je močno. Vstopil je hitro. Vstopil je brez odpora, gladko. Kriknila je v vbodu kopja, kopja ki je napolnilo vsak delček njene vrele pohote. Ubadal je močno ampak nežno, prijel jo je za boke in vbadal globoko. Čutila je kako jo kopje prebija, vstopa v krajne globine, zapolnjuje. Vroče meso mu je objelo kopje, prebijal je vse prepreke, vstopal v globin ob kriku želje in potrebe. Pospešil je do meje in upočasnil da podaljša trenutke, da se spoj ne prekine. Suvala je boke v iskanju hitrejšega gibanja. Prijel jo je za lase in potegnil, nabila se je v povratnem gibu do konca, na trebuščku se je risala slika končnega preboja.

V kriku zmage in želje je zapolnil prostor s semenom. Obstala sta v eksploziji, nista dovolila da bi se izgubila še tako majhna kapljica. Počasi sta se telesi razdvojili. Obrnil jo je in dvignil. Nabil na še vedno pokončno kopje. Objela ga je za vrat, lebdela v zraku ko je vstopal. Hitrost gibanja jo je vodila do norosti.Noge so se tresle v krčih naslade. Želela je,  da nebi nikoli nehal. Nesel jo je do postelje, počasi spustil na mehko oporo. Izpustila je krik negodovanja, ko je zapustil žareče. Krik se je zadušil v ječanju novega ognja, ko je z jezikom razpiral ustnice pohote. Povlekel jo je do sredine postelje, kopje zabil v globine vročega grla, se potopil med bedra.

22455852

Na kolenih je vbadal v grlo, brez odpora, počasi. Z jezikom je raziskoval njeno željo, z zobmi grizljal koreninico. Sledila je dotike z gibanjem glave, nabijala z grlom, brez krča, z zobmi grizla kopje, prijela ga, ni dovolila da bi jo zapustil. Suvala je boke v vsak dotik jezika, zahtevala globok vbod. Začutila je krčenje nad seboj, čakala izhod in popolno za-polnjenje z belo tekočino.  V krčih praznjenja je lovila zrak, utapljala se je v valu tekočine in krčih ekstaze. Dolg hrapav jezik je  buril njeno domišljijo – norela je v ugodju. Vsak dotik je občutila kot udarec elektrike, vsak krč praznjenje je občutila kot gašenje požara.

Obrneta se, z jezikom je iskal kapljice v njenih ustih. Z ustnicami ponovno budil željo, božal njeno telo, poljubljal bradavičke ki so želele dotik.

Z rokami ga je prijela za glavo, vlekla k sebi, želela je dotik ustnic, poljub. Želela je občutiti vročino želje, dotik ki prebuja slo, ki vžiga ogenj tako dolgo ugasnjen.

Ležala sta na boku, eden do drugega, prepletena v klobčiču rok in nog. Združena v dotiku mehkih ustnic, v kontaktu oči.

Neke slike so se ji prikazale v mislih, zavrgla jih je, ni želela pokvariti trenutka. Dvignila se je , sedla na trebuh. Počasi ga je poljubljala po prsih, božala z rokami. Roke se spuščal po njenih ramenih drsel, mršil ji je lase, božal prsi. Čutila je kako se kopje dviga, premaknila se je, osvobodila pot. Dvignila se na kolenih, in se počasi spustila do vhoda osti, dotika glavice, do poljuba sle. Nabila se je s polno močjo, v novi želji po popolni izpolnjenosti. V dotiku vročega mesa v notranjosti telesa je ponovno dobil polno velikost. Želel je nabijati do onemoglosti, v očeh je čital željo. Začutil je da hoče svoj ritem.

Začela je počasi v zanosu zamegljenih oči. Nadaljevala v galopu široko odprtih oči iz katerih je sijala sla, želja po nedoživetem. V največji hitrosti gibanja je začel s svojim ritmom. V udaru kontra ritma je razpirala oči, usta so se odprla v krik. Prijel jo je za boke, dvignil do višine vrha kopja, vbadal v njo s hitrostjo kateri še sam ni mogel slediti. Lebdela je v zraku, sprejemala razširjenih oči, odprtih ust v pričakovanju maksimalne emocije.

Eksplodiral je v trenutku ko so ji popustila kolena, v trenutku ko se je telo treslo v krčih prihajajočega orgazma. V trenutku ko so mu popustile roke, v trenutku ko je padla na njega. Eksplodiral je v trenutku prebadanja vrha, maksimalno vbodenega v globino. V trenutku ko je iz ust prišel krik.

Nekaj trenutkov sta ležala v objemu spojena. Telesa so se razdvojila, oblekla razmetano obleko. Stekla sta v hodnik, na vratih sobe zadnji poljub i izginila vsak za svojimi vrati.

Odšla je zgodaj, ni spala. Vračale se je možu, hčerki.

Dolgo je ležal, brez misli, vonj telesa noči je počasi izginjal. Počasi se je spakiral in odšel domov. Ženi ni otrokom je nosil darila.


22480114

Po dolgih letih:

Ko so rože risale nad posteljo, ko je temo razsvetljevala sveča, v dveh različnih mestih, dveh različnih deželah.

V nekem mestu, v stanovanju, v sobi z veliko posteljo je sedela ženska. V rokah je imela majhen zvezek. Brala je dnevnik svoje mame. Začudenje se je risalo na obrazu. Oči so se zaustavile na vrstici št 8. Noč z nepoznanim. Na koncu vrstice kljukica. Uresničena želja. Listale je po zvezku iskal zapis. Ni ga bilo. Nasmešek na licu je zamenjal izraz začudenja. V spominu je našla kdaj se je to zgodilo. Spremenilo se je takrat v družini. Mama je bila vesela, starša sta spet hodila ven, spet sta se smejala. To je bilo ko mame nekaj čas ni bilo.

V drugi deželi, v drugem mestu, v veliki stavbi par. Moški in ženska starejša, gledata notes – blok. Prva stran. Nekoliko zapisov. Oče sem sina. Rodila se je pikica. Nekaj kariernih točk. Nepozabna noč z NN. Ostal sem sam.

Nista razumela zapisa Nepozabna noč z NN. Starša sta se zelo razumela, nista vedela za probleme. Mama je odšla prva, nepolno leto za njo še oče.

Iskala sta zapis. Nista ga našla. Ena stran je bila prazna. Brez zapisa, samo zalepljen las rdeče barve. A mama je bila črna.

By Timeonmayhand