Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Sep 1, 2014

Objavil/a in Erotične zgodbe

Ritempar v postelji eroticna zgodbaGolo, toplo telo grejem celo noč. Po glavi mi hitijo nagajive misli. Tudi zraven mene leži nekaj toplega.

Če se potrudim in sem res počasen se jo lahko dotaknem, ne da bi se zbudila. Roka poooočasi seže pod odejo. Približam se kot dih. Počasi položim svojo raziskovalno roko na njen pas in s prsti poiščem rob pižame.

Počasi s prsti privzdignem rob pižame in prsti sežejo še bolj v neznane kraje. Čutim toplo kožo – zadrhti, zato počakam. Tudi prsti si želijo tega dotika, nestrpno krožijo po tistem koščku novo odkritega sveta.Tema je.Ne vidim, kaj se dogaja, samo čutim, v glavi pa si rišem najlepše obline, ki se jih želim dotakniti.

Ko se telo navadi na prisotnost mojih prstov, pogumno sežem še naprej v temen, topel prostor pod nežno tkanino.
Dosežem gozdiček, travico, pokošeno samo za sprehajanje in gledanje. To je najbolj negovana travica v bližini. Zaprem oči in se v mislih uležem na ta sladki travnik. Mojemu golemu telesu so všeč misli, ki tavajo po moji glavi.

Vzdrhtim.

Kot, tistikrat, ko sem se je prvič dotaknil, kot prva ljubezen. Zaskeli te nekje globoko pod trebuhom, do hrbtenice čutiš, da moraš naprej. Obenem pa upaš, da se bo malo upirala, samo malo, ravno toliko, da si je boš še bolj zaželel.

Ležati s prsti, v temni noči, na travniku miru in ljubezni.

Počutim se varno, tu ni slabih stvari. Moji raziskovalci vstanejo iz te sladkobe in se skozi klasje, ki se ziba pod gibi roke, splazijo proti kanjonom, ki dišijo tam naprej – za obzorjem.

Začuti me.

Njena koža čuti dotik. Ve, da sem tam, drhti. Še malo se ogreje. Njeno telo sedaj sanja moje sanje. Ko pridejo moji prsti, do konca travnika, se njene noge rahlo razpro – zaječi, vzdrhti, prsti zdrsnejo med njene noge in jo nežno a trdno pobožajo. Malo podrgnem oblinice, gor in dol, čutim, kako me vabi meglica poželenja v svoj objem.

Svoje telo približam njenemu. Zlezem pod njeno odejo in privijem svoje golo telo k njenemu. Nežno ji slečem pižamo, počasi, da je ne zbudim, jo porinem dol, stran od tod. Najini koži se dotakneta, vzdrhtita, kot pred nevihto in se v vročičnem objemu pomirita. Tudi ona se privije k meni. Diham v njeno toplo kožo.

DiÅ¡i po klasju v vetru…

Njena koža vedno diši.

Vedno me pomiri, vem, da bom v njej našel svoj mir.
Pomirjeno zaspim z njo, v mojem tesnem objemu.

Roka med njenimi nogami ostane tam in z nežnimi, krožnimi gibi povzroča sunke pred nevihto. Malo hitreje in malo močneje, kot veter v krošnjah pred dežjem. Pa spet malo popustim in se za trenutek oddaljim.

Njeno golo telo pa me prisesa nazaj, vzame me celega, vsesa me vase – želi si mojega gibanja in vlage. Kot žejna zemlja pred nevihto.

Nežno pleševa ta ples.

Dolgo časa.

Počasi se pomiriva, odleže ji. Njene sanje so zadovoljne.
Pomiri se in globoko zaspi.

Moji raziskovalci pa v vlažnem objemu zaspijo in se šele čez nekaj časa umaknejo s travnika. Na robu te oaze življenja se ustavijo in počivajo na utripu vroče krvi, ki teče pod njeno kožo.

V ritmu kože padejo v sen.