Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Sep 17, 2011

Objavil/a in Erotične zgodbe, Zgodbe o moški populaciji

Sex in moškizgodbe-o-moskih

GOVORIM/PIÅ EM O DOLOÄŒENI SKUPINI OSEBKOV MOÅ KEGA SPOLA, NE POSPLOÅ UJEM

 

 

Zakaj vsakič, ko nočeš sleči hlačk moški popizdi? Je v redu, če eno leto namiguješ naj ti kupi rožico, naj te kam pelje, naj te prime za roko in se pohvali pri prijateljih ter ni učinka tudi, če se postaviš na glavo?

Za moške je sex nekaj vsakdanjega. Nam je vsakdanje likanje vaših oblek in pranje vaših nogavic, ki jih pustite po celem stanovanju, vsakdanje nam je, da bi nas poljubili, ko pridete s službe in nas vprašali kako smo preživele dan, ne pa sikali kje je kosilo.

In ko se celi dan pritožujete in jočete, zvečer zahtevate še sex. In da bi vsaj začeli nežno in romantično, da bi se kdaj crkljali.

NE! Vi radi zagrabite za dojko in mislite, da hitro polzenje po telesu paše. In potem se čudite, da nas mine privlačnost in povrh vsega še preberem na forumu, ko nek debil napiše, da 22% žensk spolno občuje zaradi usmiljenja.

Kaj nam pa preostane. V postelji ste slabi. Zadovoljite le SEBE!

Dragi, mogoče bi moral biti malo bolj nežen, meni paše, če me objameš in poljubljaš, želim si, da bi bilo daljše. Pa nič ti ni prav. Celi dan delam in potem še sexat ne morem, kot sam hočem. Zmenjeno, dragi moški.

Od sedaj naprej delam brez rokavic. Dragi v postelji si še slabši kot lesen ploh. Mislim, da bi me ploh bolj zadovoljil kot ti! Si grob, natepavaš me kot žival in ko ta tvoj kurac stoji se počutim, kot, da me obsoja, ker sem sramežljiva v postelji.

S tabo ne doživim orgazma že lep čas. In kaj je posledica. NE VSTANE VAM VEČ. Pade kot zaklano tele.

Moški ste šibki, cmere, otroci. Ali sploh obstajajo moški, ki imajo hrbtenico. In ko jim poveš kaj te moti, sprejmejo in popravijo.

Nehajte biti dojenčki in sprejmite kritiko! Če želite biti boljši ljubimci začnite poslušati partnerko. In velikost ni pomembna, ampak tehnika!!!

Tisti pa, ki svojo ljubljeno zadovoljite… Upam, da se srečamo.