Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
May 8, 2010

Objavil/a in Erotične zgodbe

Trenerodbojka-sexy-zgodbiceVsa besna sem odkorakala do trenerja Dejana. Nima pravice da kaznuje moja dekleta za napake, ki jih imam namen odpraviti na svoj način! Sem namreč kapetanka odbojkarske ekipe našega mesta  že nekaj let in poznam svojo ekipo. Zato mi Dejan, ki nas trenira komaj mesec dni ne more govoriti kako in kaj.

Z najbolj prezirajočim pogledom, ki sem ga premogla sem mu potiho rekla, da lahko zmaga v bitki s puncami. V vojni z mano ne bo! Dejan si oblizne ustnice in mi odvrne v nesramno pikantnem tonu, da bova že obračunala kasneje.

Prav sovražim tega tipa. Še bolj zato, ker si ga punce tako poželjivo ogledujejo. Zaradi tega igrajo veliko slabše kot sicer. Njemu pa to seveda ustreza. Prekleta opica od kod se je vzela? Čeprav bi mogoče mogla reči Tarzan zaradi njegove postave?

Ne, ni nabit kot frajerji iz fitnesa. Kljub mojem sovraštvu sem se pozanimala in izvedela, da živi v stanovanju malo ven iz mesta. Izvedela sem še, da vsak dan hodi k svoji babici, kjer ji pomaga z opravili na kmetiji. Zato…njegovo telo zgleda drugače. Mišice ustvarjene z delom in ne s fitnesom so neprecenljivo seksi. A ta dejstva niso pripomogla k moji prijaznosti. Sovražim moške okoli katerih se nabira gruča vreščečih deklet oz. kokoši, kot jih poimenujem jaz.

Med svojo zamišljenostjo nisem opazila prazne telovadnice. Punce so že odšle. Še vedno besna kot ris sem šla v garderobo ter vrgla vse kar sem imela na sebi na tla in stopila pod tuš. Nagnila sem glavo nazaj in uživala v curku, ki je spiral z mene jezo. Z roko sem drsela po namiljenem telesu. Zaradi športa je bilo moje telo čudovito. Po mami sem pobrala velike joške in tisto ravno pravšnjo ritko. A samo s tem nisem bila vedno zadovoljna. Pred nekaj leti sem začela intenzivno trenirati, oblikovati tisto kar mi je podarila narava. Moje telo je sedaj takšno kot sem si ga predstavljala. Močno a kljub temu nežno, z oblinami na pravem mestu.

Zaprla sem pipo. Trenutek za tem pa zakričala. Za mano je ves čas sedel Dejan in me opazoval! Počasi se je vstal, jaz pa sem vsa otrpla zakrivala telo z majhno brisačko. Stopil je do mene in me predirno gledal. Postajalo me je strah, nikjer ni več nikogar. Če začnem kričati me ne bo nihče slišal. Oziram se za izhodom pa ga ne vidim, on hodi proti meni in jaz nazaj stran od njega. Kar naenkrat pa hladna stena za mojim hrbtom. Konec je z mano, je kričalo vse v meni! Sploh nisem opazila kdaj se je slekel do boksarc.

flirtanje

Na smrt me je bilo strah. Saj sem močno dekle. Proti Dejanu pa nisem nič. Močno sem zamižala in se s hrbtom prižela na steno kolikor je šlo, pripravljena se boriti, čeprav verjetno zaman. V tistem Dejan zagrabi moje roke in jih pritisne na zid. Z vsem svojim ponosom pritisne ob moje golo telo. Še vedno mižim. Čakam. Čutim njegov dih na mojih ustnicah. Spreletava me mraz, ker sen nemočna. Iz ustnic se preseli njegov dih na moje uho. Miška, od danes naprej si moja fuk lutka. Pritisnil je svojega ogromnega tiča ob moje mokro stegno. Raztrgal te bom z njim.

Nato je spustil moje roke, jaz pa sem odprla oči. Pomežiknil mi je in se zasmejal s svojim meni živce parajočim smehom. Dokler sem dojela kaj se je zgodilo ga že ni bilo več.

Naslednje jutro nisem vedela ali so bile to včeraj sanje ali resničnost. Od živčnosti so se mi tresle roke. Po pošteni dozi kofeina sem namesto zmedenosti zopet začutila bes. Odločitev je padla, nihče ne bo tako delal z mano! Nasmeh se je kar sam zrinil na moj obraz. Spet se je vrnil moj stari jaz.

Čez dva dni sem dobila na dom pošto. Vodstvo kluba mi je sporočalo naj se zglasim v petek proti večeru na nujnem sestanku. Kaj za vraga so si spet izmislili? Upam da bo prišlo do kakšne zamenjave trenerjev.

Petek. Stopim čez prag majhne šefove pisarne. V njej pa Dejan. Samo Dejan. Kje so ostali? Pridejo kmalu. Nezaupljivo grem do mize. Se ne boš usedla? Ne hvala, tako lažje zbežim, če bi se slučajno kdo spet spomnil kaj neprimernega.

Dejan začudeno pogleda in se ob pogledu na moje 10 centimetrske petke prešerno nasmeji moji ideji o begu. V meni itak že spet vse vre. V besu se mu približam ter ga zgrabim za majico. Kljub petkam ga ne morem gledat naravnost v oči, zato se še malo privzdvignem. Ti prekleti idijot! Da se mi ne približaš več!

Nisem tvoja fuk lutka, niti miška. Dejan se smeji. O ja pa si. Spodnese mi nogo in me vrže na mizo. Ne morem se premikat. Glasno sopem, tudi kričati ne morem zaradi strahu. Želim pobegniti, telo pa je prikovano. Odpne mi kratke jeans hlače, ki že tako ne pokrivajo veliko.

S prsti me rajca, sprašujem boga zakaj mi tako paše?? Upiram se kolikor se lahko, njegove roke pa so hitrejše. Kmalu sem brez hlačk, majčke…brez vsega. V muco mi zarine dva prsta. Fuka me s prsti, gleda hkrati v oči jaz pa nemočno stokam in obračam oči. Govorim da ga sovražim, medtem pa mi prihaja kot še nikoli.

Ko neha se izmučena zgrudim na tla. Pogled gor pa mi ne oblublja počitka. Z ogromno zverino se mi nastavi pred obraz. Vseeno mi je. Hočem ga v sebi! Zagrabim ga z obema rokama, poližem od korena do vrha ter objamem z ustnicami. Izmenjujem hitrost, enkrat sem nežna drugič groba.

Zmeša se mu, začne me porivati v usta. Odrinem ga stran ker ne morem več. Dušim se. Obrne me, da gledam steno pred sabo. Z mrcino me draži po ščegatavčku da se mi meša od želje da ga porine v muco.

Preklinjam ga, pofuki me trener. Prosim! V tistem trenutku ga porine v mojo razrajcano muco. Od te sladke bolečine utihnem. Ko pa me začne porivat ne morem drugače, od strasti tulim kot zverina.

Spet mi pride, tokrat ob istem trenutku kot njemu. Ni ga dal ven, ko mu je prišlo. Čutim kako mi njegova sperma počasi teče nazaj ven. Obadva izčrpana se sesedeva na mizo.

Tamala, če me pa od tega fuka naprej še sovražiš ti ne morem pomagat. Spogledava se. Poljubim ga na njegov srčkan nosek. Butelj!