Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
May 18, 2007

Objavil/a in Zgodbe o ženski populaciji

Turistka na hrvaški obalimadonna.jpg

Začelo se je pred davnimi štirinajstimi dnevi, ko sem proti večeru prišel od službe in se napotil proti koritu z zelenjavo, da bi si naredil solatko s tuno od preveč svinca.

Se napapam in krenem proti moji lubici jo nafilam do polne in še čez vendar paziti sem moral na paradižnik da je ostal na vrhu saj bi se tako ali drugače, če bi ga zabasal preveč spodaj pomendral in bi nastalo v prtljažniku nič drugega kot džuedž.

Ko bi prišel čez hrvaško mejo bi pri prvi branjevki ob cesti, ki ima vedno frišno nič sparjeno in bio zelenjavo kupil paprika in glej ga zlomka lahko bi napravil paprikaš.

Enostavno hitro in poceni.

Švignem ob treh ponoči na zesto mimo udari par poljakov z nabasanimi avti kakor, da grejo na fronto in z obveznimi balami wc papirja, ki je seveda drugje tako drag da si ga ne morajo privoščit saj so vse premoženje zdajali v svojo Škodo.

Ne smem pozabiti kakor lepo sem poskril po avto kartone piva iz eurospina z imenom Bergerdorf ki pwnajo za samo 99 sit. =) Na morju je treba popit še 1x več da si malo usekan zato prisegam na kvantiteto in ne kvaliteto, če bi pa zadel na lotu bi pa seveda nabavil 8 kartonov Laškega.

Twowej šibam po AC gledam tovornjakarje na desni in polovic od vseh je kinkalo za volanom in malo obračalo levo decno volan. Delajo danes že take dobre tovornjake da samo kupiš Garmin in potem kar sam pelje po AC ? =)

Pridem do OEMFAUA natankam svojo lubico od odzadej na polno vzamem še čokoladico z 70 % čokoljade notri zacinim enega plavega zbudim 2 spoča se prevoznika v šleparjih z metanjem fructalovega tetrapaka v cerado od prikolice in se poženem proti mejnem prehodu Dragonja.

Na vso veselje mi nažiga tehnaža nisem nek raver vendar metalec tudi nisem imam rad kar mi paše v danem trenutku in mi je ponujene s katerekoli strani. Začutim problem s strani carinikov. Glej ga Zlomka odšnofam okno na dol butnem pasuž ven in mi ga prime v roke dokaj 40 letna tetka tečna kot da ga ni fasala že 3 mesece pošteno anyway gleda tisti pasuž začne hlinit če imam kaj za prijavit itd itd , ko hoče izreči že magično besedo

Zavijte na stran odprite prtljažnik in zložite prtljago ven iz avta me reši najbolši slovenski pevec ( še dobro da sem imel remixiranega v tehno ritmih ) in mi zapoje :
Ostal bom muzikanttttt hey fanti zapojjjjjjj tidididiridiiddiidd rididid ti ri dididid rdeča noša moj bo fanttttt v tem hipu jo spreleti srd mi spusti pasuž v roke in se mi veselo nasmeje kar naprej gospod. Well done =)

Se pricjazim počasi mimo Jorasa in do Hrvaške carine =) Vmes zamenjam cd in nažgem enega od dol =) odprem okn dam naglas en zagaman str dec neki glumi po Croatian =)

Ravno refren prbije Dolce I gabana nije za šabanaaaaa k sreči ni imel nobene ure na roki dolce&Banana in me takoj spusti naprej. Moj pirtschek je varno prispel na ozemlje naših sosedov iz njihovih src v moj želodček =)

Prisopiham točno ob 7. pred recepcio v kempu si popravim srajčko in rokave zgubane od vožnje si zapojem heya heya heya heya ho zažlobodram in vržem na pult kartico od amzs da mi že na začetku da popust za dopust =)

roadtripOdpeketam do parcele zbudim ostale ne mine 2min naredi *ptschk* Mam supr avto sam za 2 nimam blont las in rad se igramm dovolj je da pravim da rad jo imam rad jo imammm ojaaaa =) Ruknem šotor vn in dobr dasm mu sabo six pack of WD40 da sm ga našpricov po štangah da ni škripov ko je veter pihov.

Vse shendlamo napihnem blazinzo za na wasser in to je blo to =)
Minevajo dnevi blab la bla ne bi pisal Romanov nakar ležim na plaži igramo Remy in veter odpihne karto direct na zgornjo etažo plaže betonske od kamnov kjer je lažala prelestno simpatična nizozemka.

Karta se ji je ravno ustavila na levem stegnu, ki ji je žarel od žgočega sonca ter namazane kože z niveo ki je imela samo njen factor. Odskoči misleč da jo je zadel kamen iz vesolja zatipa mojo rook na njenem stegnu, ko ji nežno jemljem karto dol. Navihani se nasmeje in naredi tisti zaljubljeni nedolžni horny indaHeart pogled. Takoj se začopatm vanjo in se vrnem v prijateljem. Deliva si poglede sem ter tja spredi zadi levo decno.

Zvičir odkrijem njeno skrivalitšče in razberem iz registrske tablice da je iz Nizozemzke.
Moia lisička je sigurno stara preko dwaizet let. Upam da ni kaka petnajstletnica sem si mislil. Vožnja z blazino je varna če še vedno bojiš seee glj jez mam velik balonnnn =)

Po nekaj dnevnim romantičnih sprehodih ob obali bluzenju z rokami in malo angleškem jeziku mi je bilo kmalu jasno da niso te punce tako na easy way kakor naše slovenke in naše ‘slovenke’. Ji daš v roke pol litra keglewichke in je že tvoja.

Sediva na pomolu iz daljave se sliši romantichni komad od roxete primem jo za rame in jo usekam po glavi, da kmalu pade v morje ker ji je lezel pajek po laseh. Neumno me pogleda jaz ji razložim da sem ji rešil življenje prvič pred zastrupitvijo črne vdove drugič pa pred utopitvijo saj bi se revica zgubila med tistimi čolni v pristanu.

JOd veselja me objame in stisne njeno mehko levo ličko na mojega decnega
In krene karta vedno bolj se zveza poglablja in oba si želiva vedno več nekako nisem imel poguma in moči, da bi ji zadal prvi Poljupček. H sreči sem imel oldschool teacherje in sem začel z neko igrico v kateri poješ
RIN ČIN ČIN OJ RAN ČAN ČAN OJ DA BI SE KUŠNILA OJ DA BI SE KUŠNILA lalala se obrneš okoli primeš za roke malo pogoljufaš da vidiš na katero stran se bo obrnila prešteješ do 1 2 3 se obrneš in jo kušneš. Zapeljivo nedolžno me pogleda z lesketajočimi se učki un nastavi svoje žnable mokre žoftne in napihnjene od poželenja.
Z veseljem ji ustrežem z jezičkom prodrem v njene bombončice v ustih.

Romantično zaljubljeno nabito z andrenalinom skratka lahko temu rečemo polentna romanca.
In še največje presenečenje mi naredi ko mi zapoje malo neposlovenjeno vendar začne : Če si mačjo prawyyy me zagrabyyyy vabio me toje uztnizeeee in če boš mi ga porinil globokooooo ti dam še svoje zrzeeeee .. Takoj je antenna se dvignila zagrabil jo v naročje kakor da bi bila poročena se odnesla čez poročni prag z vso silo ODPREM zadrgo na šotoru jo vržem na blazino od zraka raztrgam dol bluzico spodaj ni imela nič ji ruknem noge narazen kakor perutnički od piščančka med kosilom in ji ga zarijem whity slovenčka v nizozemsko vrtačo. Tisto noč sva se ljubila kot se še nisva nikoli =)

Mešala se je nizozemska in slovenska kri v zraku so dišali tulipani po tleh je bilo videti gorenjski drobiž. Proti jutru sva popila še fructalov jagodni sok nakar je mogla v rani zori it in nikoli več je nisem videl. Res da sem šel naslednji dan domov vendar take romance na morju nisem še nikoli imel. Pa naj še kdo reče da so nizozemke mirne in neustrežljive.

Sedaj ji pojem ko se spomnim nanjo Ko te vidim ko se srečavaaa duša moja je ozdravljenaa brez tebe sem roža zlomljenaaa suha zemlja brez dežjaaaaaaaaa,

Kljub temu bi bil še bolj vessel če ne bi bilo na hrvaškem tiste blesave rdeče zemlje jerine ki se zaje v vsa oblačila feltne roke v lulya povsod jo je dovolj. IN upam dabogda bi bilo vsako leto manj italjanov rjovečih se neolikanih na plažah z njihovem nepretrganem utrganem blebetajočim jezikom, ki ne paše v širno vesolje.

Imaš tako lepe nohte kaj imaš namazane z lakom ? NE ? Joj potem imaš pa naravne tako lepe =)