Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Apr 20, 2015

Objavil/a in Erotične zgodbe

Vroči vikend 1.dela625148470d0a6f580ecfb754b757685Končno je prišel vikend in zmenjena sva da vikend preživiva pri meni.

Hotel je priti že v petek a mu obveznosti niso dovolile zato je prišel v soboto.

Ker sem oseba ki rada dolgo spi sem mu sporočila naj samo pride v hišo brez zvonjenja in da sem mu ključe pustila na balkonu pri vhodnih vratih.

Ker ni točno vedel kdaj bo prišel je bila ta opcija veliko boljša saj mi res ni do prezgodnega bujenja.

Ura je bila že 9 ko sem še sladko spala on pa je že odklepal vrata hiše potihoma kot se je le dalo. V predsobi si je sezul čevlje in se pritihotapil v mojo sobo. Bili so tisti topli spomladansko-poletni dnevi in noči pri katerih ne potrebuješ spalne opreme in tega se jaz držim saj zelo rada spim gola. Odložil je potovalko na kavču poleg postelje in si slekel odvečno obleko.

Počasi se je stisnil k meni da me nebi zbudil. Nežno se je stiskal vedno bližje k meni in začel ljubčkati na čelo, lička, nosek, usta, vrat skoraj povsod kamor se je dalo. Prvih nekaj nisem niti čutila kaj šele registrirala kaj se dogaja potem pa sem se vedno bolj prebujala. Vsa zmedena in ne še čisto prebujena se obrnem proti njemu in ga začudeno pogledam in rečem » kaj pa ti tukaj?«. Nasmehne se in me poljubi in reče »dobro jutro srce«. Hitro me privije k sebi in me spet poljubi.

Z veseljem se še bolj privijem k njemu saj ni boljšega kot jutranjega crkljanja. Ko ležim objeta na njegovih prsih se spomnim pogledati na uro s tem pa ugotovim da je že kar pozno. Vstanem da bi si poiskala nekaj za obleči. Še preden vstanem vidim kako njegove oči sledijo vsakemu premiku mojega golega telesa. Počasi grem proti omari da mu pustim nekaj užitka v tem ko me požira z očmi. Da ga prekinem mu rečem naj mi da neke spodnje hlače iz predalnika. Sekundo ali dve je rabil da je sploh dojel kaj hočem od njega. Stegnil se je po črne tangice z roza pikicami in da bo bolje videti sem jaz iz omare potegnila še parni modrček.

Pograbila sem obleke in telefon ter se odpravila pod tuš saj se ponoči hitro preznojim pa še ni boljšega načina da se res čisto prebudiš. Edino jutranji sex je bolj učinkovit od tuša. Počasi grem iz sobe da mu pustim še malo užitka gledanja me gole. Ker je to ugotovil je hitro pospešil moj tempo v eno po nagi riti. Naredim si ravno pravo toploto vode potem pa že smuknem pot tuš. Ker nasploh obožujem maline in njihov vonj in okus je zato tudi moje gel za tuširanje v vonju malin in seveda tudi balzam ima tak vonj. Ko  pridem izpod tuša se hitro namažem z losjonom nanesem nekaj ličila dokler se ta do dobra ne posuši in vpije v kožo. Prvo oblečem črni komplet in črne nogavice čez njih pa črne pajkice in roza majico bolj športnega videza in brez potiska. Lase si počešem v visok čop in že sem zadovoljna z svojim videzom zato se odpravim iz kopalnice.

Ko se odpravim proti sobi grem čez kuhinjo v kateri stoji on za pultom. Zanima me kaj dela a preden uspem priti do njega on že dokonča in se obrne z kozarcem proti meni in reče »malinov šejk za svež pričetek dneva«. Mmmm kako zelo je bil dober še z celimi in koščki malin za res svež začetek dneva. Bolj na hitro sem ga spila saj imam psa katerega je treba peljati na sprehod. On se je preoblekel v trenerko med tem ko sem bila jaz pod tušom in moram priznati da mu športen stil zelo pristaja.

Obujeva se in sva nared za sprehod še psa spravim na povodec in že lahko gremo na sprehod. Ker sva se odločila da bova šla na malo daljši sprehod saj je vreme prečudovito. Iz tega razloga sva se tudi odločila da namesto da greva v bližnji park bova raje šla na drugi stran reke kjer je narava malo bolj neokrnjena in je manj ljudi da bi lahko spustila psa in res uživala v sprehodu. Ko sva hodila me je kljub vročini prijel za roko tako kot vedno. Res imam rada občutek njegove dlani na moji koži.

Malo sva se pogovarjala o tem kaj bi delala čez vikend a sva hitro ugotovila da bo prej konec vikenda kot pa da bi midva vse to počela. Odločiva se da zavijeva z steze na jaso malo bolj porinjeno v gozd. Jasa je res prelepa v teh dneh ko je vse zeleno in polno cvetov a še lepše bi bilo to videti iz malo višje točke zato u predlagam da greva do lovske opazovalnice ki je postavljena na drevesu na sredini ob robu  jase.

Ker sam ni bil najbolj siguren v stabilnost opazovalnice sem jaz vzela pobudo da mu dokažem nasprotno in se povzpnem prva gor. Ko se počasi povzpenjam po lestvi navzgor me že pri začetku za spodbudo udari po ritki. Očitno mu je bil učinek všeč saj me je večkrat za tem udaril po ritki nato pa me je zagrabil okoli pasu in me potegnil spet na tla.

Pritisnil me je ob lestev da sem bila z ritko obrnjena proti njemu in se začel z njo igrati. Začel jo je stiskati, gneti in včasih jo je celo udaril kar pa mi je čisto pasalo. S telesom se je nagnil name da sem lahko čutila njegov dah na mojem vratu in njegova roka je s počasnim premikanjem božala mojo ritko po vsej površini dokler ni začela drseti proti muci. Sprva je nežno drsel po njej potem pa vedno močneje in grobo meni pa je še vseeno pasalo da se mi je ritka kar sama začela premikati od užitka in iz mene so že prihajali prvi zvoki ugodja.

Še niti prav dojela nisem ko je njegova roka že lezla od trebuha pod pajkice in tangice in začela božati muco. Z njegovim pa se je začel drgniti ob mojo rito katero je z roko na muci začel premikati vedno bolj k sebi in jo rahlo suvati nanj. Z drugo roko je začel grabiti moje joške in jih na rahlo gnetil dokler je ni spustil in mi slekel pajkice in tangice. Prijel me je za boke in me povlekel nazaj k sebi da sem se z rameni in joški naslonila na lestev.

Snel si je hlače in ga napičil vame do konca kot se je le dalo. Držal me je za boke in ko se je zaletaval globoko vame je poleg nase nabijal mene. Od vsega adrenalina v krvi zaradi okoliščin je še bolj divjal in oba sva bila noro divja. Prijel me je za joške in mi dvignil trup proti njemu in me začel poljubljati po zadnjem delu vrata. Od nabijanja in poljubljanja sem že začela čutiti da mi bo prišlo. Ker to začuti tudi on še bolj grobo pospeši tempo in ga vzame ven in ga do konca zabije notri in spet in spet in spet v zlo hitrem tempu.

Lestev grabim saj od užitka že komaj stojim in niti vzdihov in krikov nisem mogla zadržati pa če tudi sva sredi jase bi lahko kdo mimo prišel a na to nisem niti pomislila. Nikakor nisem več mogla zadržati orgazma zato mi je prišlo kot že dolgo ne tako močno. Od močnega orgazma je muca tako močno stisnila da je njegovega ven stisnila in v tistem trenutku se je on obrnil malo v stran in že mu je špricnilo po travi.

Še vedno golo me obrne in stisne k sebi ter me poljubi nežno in čutno. Potem sva se oblekla in splezala na opazovalnico da se malo usedeva in spočijeva. Sedela sva kakšne pol ure nato pa sva odšla domov saj v tem letnem času ob tej uri postaja vedno bolj vroče, zato se bova raje umaknila hladno hišo ob kakšni mrzli pijači.