Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Mar 6, 2012

Objavil/a in Erotične zgodbe

Popoldanski teksexy-eroticne-zgodbiceNavadno skupno soboto greva po skupnem kosilu na sprehod. Sprehajava se drživa za roke, časa do časa se ustaviva samo zato da se pogledava v oči in izmenjava pogled.

Nadaljujeva najin sprehod. spomnim se da nujno potrebujem nove nogavice. zato ker sva že ravno pri trgovskem centru greva po štrample, prodajajo seveda moderčke in hlačke. vidim katere si ogleduješ in si v njem predstavljaš mene. misli ti berem vzamem obrnem in grem v kabino zapeljivo se slečem in malo pustim odprto kabino ker vem da gledaš obrnjena sem tako da vidiš od strani in odsev v ogledalo.

ne moreš se odločit ali te rajca da me gledaš na pol nago v trgovini ali te moti in te daje lubosumje, ker tudi drugi pogledi švigajo po meni. potegnem te k sebi v kabino in vprašam če mi pristoji.

seveda vidim da ne zmoreš odgovorit in na hlačah vidim da trdi. nežno ga pobožam in te potisnem ven. preoblečem se in nakupim vse kar potrebujem.

Pridem za tabo in te strastno poljubim in objamem z roko na rahlo podrgnem po hlačah. čutim da trdi na smeh mi gre, primeš me za roko in greva proti domu. lepo počasi za roke držeča proti domu, v zadnjih sončnih žarkih.

Doma ležiš na kauču in gledaš televizijo iščeš kaj pametnega in ni in ni. začnem se slačit pred tabo, povsem naga sem in se sprehajam pred tabo. Misliš da bo kaj, a smola iščem drugo perilo in pajkice, grem tečt. oblečena v tanke pajkice, brez hlačk, in majčko pod katero se vidi sexy moderček.

gledaš me vidim, da se korenjak prebuja, slečem ti kavbojke še bolj si prepričan da se bova igrala. a ne dam se. pobožam ga in ti dam trenerko. Ne ostane ti druga kot da greš z mano tečt.

tečeva, seveda ti za mano da lahko opazuješ mojo ritko. ko pritečeva v gozd prideš za mano objameš me in na sloniš na tisto drevo ki je skrito za ostalimi.

Sexy-Nakupovanje

poljubljaš me po vratu, božaš po vratu navzdol in že so roke pod majčko.odpreš mi moderček. božaš moje joške, glavo daš pod majco in se pričneš igrat. jeziček potuje po eni in do druge.

čutiš da diham globje. potegnem te za lase izpod moje majčke in te poljubim. zamenjava se, naslonim te na drevo poljubljam po ustah, vratu z drugo roko pa ti osvobodim korenjaka, trenerka je doli, boxarce tudi. pričnem ga božat. lepo počasi celega, po vratu pa te grizjam, med tem ko me držiš in božaš mojo ritko.

počepnem se in si pričnem ogledovat korenjaka, pred očmi mi je. počasi obliznem in poljubjam glavico, poljubi se nadaljuje po celem. počasi si ga vzamem v usta in pričnem sesat, pričnem počasi, nato pa hitreje, gledaš me v oči in jaz tebe, vidim da ti paše, primeš me za glavo in mi pomagaš ti doloćaš tempo ki ti paše. spustiš me ker čutiš da ti bo prišlo sama sesam in pogoltnem vse kar pride.

potegneš me k sebi nasloniš na drevo potegneš dol pajkice in mi pričneš lizat, poljubljaš mojo vlažno. z jezikom drsiš po ščegiju, nežno ližeš in poljubljaš. potisneš mi prst not koliko gre in spet ven.jezik še neprej vlaži in liže.

ščegija poljubljaš in vlažiš ga nežno občasno z ustnicami ugrizneš in spet ližeš, nežno sesaš. v devetih nebesih sem paše mi, uživam tako kot ti. čutim da mi bo prišlo zato se še bolj naslonim in oprimem drevesa, držiš me za boke in dalje ližeš. pride mi.

vse poližeš posesaš, sesaš lizeš poljubljaš. in čakaš da se umirim. potegnem te k sebi in poljubim in božam. obrnem ti hrbet objameš me od zadaj pričneš poljubljati moj vrat..

čez čas si me vzameš od zadaj. uživava oba. počasi nama obema pride hkrati. na koncu se le poljubiva. strastno in pomagaš mi oblečt le majčko in pajkice brez moderčka, med tem ko ti jaz dovolim da si oblečeš le trenerko, tako da še vedno vidim korenjaka, saj je brez hlač.

tako počasi odtečeva do doma=)

by Lalika