Dodaj zgodbice.net med priljubljeneDodaj zgodbice.net med priljubljene
Mar 10, 2012

Objavil/a in Resnične zgodbe, Spovednica

Premladai-love-youZačelo se je vse tistega dneva ko sem ga  spoznala v eni žurki, skupaj sva plesala..

Ker sem bila rahlo  pijana nisem vedla kar govorim, vprasal  me je ” Koliko si stara” in jaz sem rada starejsa oz. noben mi takrat ni dal toliko let koliko sem jih imela ker sem se odrastlo zgledala zato sem mu rekla ” 18 pa ti?” rekel  mi je ” 23”.. Sla sva do kavca, ker nisva en drugega slisala zaradi muske sva se odlocila da greva zunaj…

Bilo je ker mrzlo ker je bilo pomlad, zato mi je  ponudil svojo jakno ker je pihalo.

Tako sva hodila in se menila vprasel me je  ” In mas fanta?” odgovorila sem mu ” Ne ti punco?” rekel mi je  ” Ne pred kratkim sva rasla ”. Tako sva prisla ker dalec zato sva se na klopco vsedla. Izvedla sem veliko o njem, in to tud da je bil z bivso ze od 15 leta skupi pomislila sem da jaz nikoli nebi toliko casa zdrzala z enim fantom.

Tako sem vedla da je resen fant, po eni strani mi je bilo ok po drugi pa ne da je toliko resen saj sem bila se mlada in nisem vedla kako bo to slo. Rekel mi je  ” No ze dost vem o tebi a tvojo ime se ne..;)” in jaz ” Ime mi je Tjasa tebi? ( naj mi bo ime tjasa, njemu pa Nino) on pa ” Me veseli Tjasa jaz sem Nino” .

Ogledala sem se ga bil je tako lep, popoln bil je mi zelo vsec, vedla sem da ne bo tezko da se vanga zaljubim, rekel  mi je  ”In mala kaj mas rada?”  jaz sem mu odgovorila ” Ja veliko stvari, motorje, boks, tipe itd..” sem mu  nastela veliko stvari kar se jih ne spomnim. Pogledal me je  in mi rekel ” Ves jaz boks treneram” jaz sem samo gledala, najdla sem lepega tipa, poleg tega pa se boks tenera to kar jaz obozujem, nikoli nebi najdla bolj popolnega princa sem pomislila in sem si zastavla da ta tip bo moj.

Zacela sva se o sporto se ment povedal  mi je  da navija za Barcelono jaz jo pa sovrazim in navijam za Real madrid, tako sva vstala in naprej hodila in se smejala da ta ni edina najna skupna tema.

Prisel je cas ko sva se mogla poslovit ura je bila vec kot 2 zjutraj, rekel mi je  ”Nic mala cas je da se posloviva uzivaj se slisva kej” odgovorila sem mu  ” Oki uzivaj byby” . In sva sla vsak svojo pot ko sem hodila sem nazaj gledala in se bila tako vesela da sem ga  spoznala saj sem ugotovila da je moj popoln moski, prisla sem doma komaj sem cakala da se slisiva in sem sla na messenger in sem napisala njegov  mail za dodanje novih oseb in je mojo prosnjo takoj sprejel bil je gor meni je pa srce tako mocno zacelo biti da sem mislila da bom v tem trenutko umrla. Bil je gor kiklina sem te in sem mu napisala ” Hei mali si ze doma, ker ne gres se spat?? ura je ze zelo pozno” napisal mi je  ” Oi mala ja sem ze doma, a lej taprava se oglasi ti bi mogla bit ze v pojstli pod odejco kaj se cakas”  rekla sem mu” Aha lepo, hahaha jaz ne rada spim nisem taka zaspanka kot ti”.

Odgovoril  mi je ” Hahaha, ker zaspanec sem postal pa sploh nisem”  Tako sva se menila doker je bila ura 4 pol sva se poslovila in sva se odlocila da se moreva jutri spet slisat, zaspala sem ob misli nanj. Neki mi je zacelo svetet v oci nisem se se hotela zbudit zato sem kouter cez obraz potegnila sam useno prevelka luc je bila , vstala sem uzela sem telefon v roke in pogledala ura je bila 10.40 vedla sem da morem vstat zato sem. Sla sem v kopalnico se uredila in nasminkala , ko sem prisla v sobo sem dala likalnik za lase se ogret in stala pred omaro in zberala kaj bi oblekla, ko sem se koncno odlocila kaj bom oblekla sem se preoblekla. Vsedla sem se pred racunalnikovo mizo in vzela likalnik v roke in si lase likala, spomnila sem se da morem na messinger it pogledat ce je gor bila sem neucakana pocasi me je vpisalo gor.

Ko me je koncno vpisalo bil je gor, preden sem te kliknila me je ze  kliknil in napisal ” Jutro mala zaspanka si pa dolgo spala, kako si?, kako si spala?” odgovorila sem mu ” Jutro mali, ok sem ti? dober sem spala pa ti?”  odgovoril je ” Dobro sem in dobro sem spal hvala ”. Tako sva se 2 uri menila, zmenila sva se da se dobiva o tistem mestu kje sva vecer oz. danes zjutraj hodila. Komi sem cakala ura  se je premikala kot polz, nikamor se skor ni premaknila odkar sem zadnjic pogledala samo 5 min razlike. Koncno je bilo samo pol ure do najnega srecanja, uzela sem torbo in sem se odpravila bila sem 10 min prej tam. Koncno je  prihajal proti meni bil je tako lep da se mi je srce ker ustavilo, ko je  si prisel blizu mene me je objel in mi rekel ” Hei mala” prav tako jaz objela sem ga  in   rekla ”Hei” tako lepo je disel da nikoli ne bom pozabila njegovega  vonj pa naj mine se 1000 let. Hodila sva in sem ga vprasala ” In Nino kaksne punce so ti vsec, in s kako nebi hodil?”  rekel mi je ”

Am..  preproste, lusne punce ki imajo smisel za homor in seveda mora bit 18+, nebi hodil z mladoletno nikoli pa naj bo nevem kaksna”  men je kar v srcu zabolelo ko si rekel da nikoli nebi hodil z mladoletno ker jaz sem bila mladoletna in tako sem se odlocila da ti nikoli ne bom povedala da sem mladoletna. Rekla sem mu  ” Aha lepo ..” potem  me je  vprasal ” Kaj pa ti kaksne fante mas rada??” rekla sem mu ”Tipe ki se radi menijo, imajo radi motor, boks in seveda majo misice in so sexi”  zasmejel se je  in sem ti rekla ” Sem kej narobe rekla?”  rekel mi je  ” Ne sam to zveni kot da bi mene opisala”  ja mozno je da sem tebe opisala sem si mislila, rekla sem ” Mozno si ti moj popoln moski nikoli ne ves haha”  zasmejal se je in sva naprej hodila in so spet ure takoj menile ura je bila 18 pa sva se mogla ze poslovit.

Rekla sem mu  ” Nic Nino se se slisva , prid kej na messenger danes pa se bova se tem menila” rekel  mi je  ” Ja Tjasa , oki bom prisel uzivaj fajn se imej ” rekla sem mu ” Enako ” in se odpravila nazaj domov, celo pot sem pomislila kako mu bom skrila da nisem polnoletna, da kaj ce se moj plan nebo izsel vedla sem edino to da te nisem hotela zgubit prevec sem ga imela rada. Ko sem prisla domov sem sla v sobo in se zaprla v moj svet, in tuhtala kaj bom naredila.Ura je bila ze 10 zato sem se sla tuserat in se preoblekla v pizami, ko sem prisla v sobo  sem se vsedla za racunalnik in se na messenger vpisala bil je gor tokrat sem te prva kliknila. In sem mu napisala ” Heii” napisal mi je ” Hei kako si mala, kako si se imela danes?” odgovorila sem ”Oki ti? ma se ker pa ti?” rekel je   ” Dobro ma tud se ker o bivsi sem mal pomisil..”. Rekla  sem mu ” Aha, ji bos dal se eno moznost? al kaj?” on je rekel ” Ne dvomem da ji bom dal sam vse stvari ma se pri meni in sem ji pospravil da ko pride jih samo vzame in gre ..”  bila sem cist vesela in se rekla ”Aha lepo ;).. pol noces nic z njo met?”  in je rekal  ”Jp, ne ker mi je ena druga vsec ” sem bila cist vesela ” Aha no ker potrudi se zanjo” upala sem da sem ta ena jaz, saj sem se ker vanga zaljubila, vsak trenutek mislim najn. Pol sem mu rekla ” Nino na mojo stevilko da mi bos kej pisal medtem ko bom v soli 040 *** ***”

Rekel mi je  ”Oki mala ti bom zdaj sms napisal da bos videla kjera je moja…” In tako je potekal cel pogovor doker se nisva poslovila. Vsak dan sva se menila ni minil dan da se midva nebi menila. Vedno bolj sem ga ljubila, nekega dne mi je priznal da sem mu vsec in takrat me je prosil ce bi postala njegova  punca takoj sem mu rekla ja in sem bila najbolj srecna zenska na celem svetu. Kmal je bila tekma med Realnom in Barco in sva midva obadva napela oci in gledala tv kadar je barca dala gol sem vedno popizdla, govoril mi je da sem lusna ko se jezim in me poljubil. Ceprav tisto noc nisva govorila je bilo pol zjutraj vse lepo kot da se nebi nic zgodil, toliko sem ga  ljubila da se zdaj ko pisem zgodbo mi ker solze padejo in custva prebodijo.Hodila sva 4 mesce  samo ko me je enega dne poklical in si mi rekel da naj pridem na najnem mestu kjer sva se vedno dobila ker mi prek telefona ne mores povedat rekla sem mu  ” Nino kaj je? ne me strasit”  rekel mi je ” Mala ljubim te klub vsemu”  vedla sem da je nekaj zelo hudega, nisem vedla ce naj grem ali ne  po eni strani me je ferbec matral po drugi sem se bala kaj bo pol z nama.

Ampak vseeno sem sla tam se 10 min prej tako kot ponavad, prihajal je proti meni cutila sem te ze od dalec da je drugacen.Prisel je do mene in me mocno objel nic ni rekel samo objel  me je in me kusnil, dvignil mi je  obraz da sem ga vidla in je mel oci polno solz. Rekla sem mu  ”Nino povej mi kaj je narobe?? ker me tvoja tisina ubije” rekel mi je s solznatimi ocmi ” Mala prosim samo objem me se zadnjic, in nic ne rec ” ko je omenjal ZADNJIC so mi solze se meni po licu padle in sem ga  samo objela in zdraven jokala. Tako sva bila 30 min samo objeta ko me pogledal in zacel hodet ni vedel kako bi zacel. In je rekel ” Mala ves moja bivsa se je vrnila” ko sem to  slisala sem vedla da ni nic dobrega jaz pa nisem mogla bit tih in sem ti rekla ”

Aja in si se odlocil spet z njo bit, sej je ok ” sem rekla ceprav v sebi sem hotela umret, rekel je ” Ne da hocem bit z njo, samo..” in sem ga preklinla in sem rekla ” Noseca je??” in on ” Ja sam nevem ce je moj otrok jutri grem test naredit, ceprav se ji trebuh vid ker pravi da je 5 mescev ze noseca midva sva pa pred 5 mescem rasla”  takoj sem vedla da je otrok njegov, ceprav me je v srcu bolelo sem se mogla sprijaznet. Rekla sem mu ” Oki Nino pustim vama prosto pot da bosta otroka skupi uzgajala” rekel je ” Miska midva nebova skupaj ce je otrok moj samo uzgajala fa bova skup pa doker bo otrok majhen bova skup u moji hisi zivela, tako da midva sva lahko skupaj ce hocem” jaz sem rekla ” Nino nevem morem se premislet” in so mi takrat solze padle nisem mogla vec zdrzat, stopil je do mene in me objel cutila sem ga tako dalec hkrati tako blizu. Rekel mi je ”Miska razmisli ce bos z mano, vedi da zame bo vedno otrok ce je moj na prvem mestu pol pa ti, pol moja bivsa, pol frendi.. tako da se odloci kaj bos naredila ves da te ne bom v nic slil”

Rekla sem mu ” Nino morem razmislet, zato grem se slisva jutri dej me poklic ko bos imel rezultate” sem mu rekla z solznatnimi oci. Rekel mi je ” Ja miska sej ves da bos ti prva izvedla pa se razmisli kaj bos naredila, ljubim te” mi je rekel in me poljubil na ustnice, cutil je da sem bila zdaj bolj oddaljena zato me je pustil in sem se obrnila in sla. Celo pot so mi solze padle, nisem mogla verjet da bom zgubila mojga lepotca ki sem ga toliko ljubila. Ko pridem domov se ulezem na pojstlo in zacnem jokat, koliko lahko poklicem mojo najboljso prijateljico. Ko se mi oglasi ji recem ” Pikicaa potrebujem te tle pri meni ” in mi rece ” Kaj jee pikoo je kej narobee??” in ji recem ” Sej ves moj fant Nino njegova bivsa se je vrnila in je baje noseca z njim”.

Ona je nekaj casa bila tiho in pol sele izgovori ” Mala pa ne da res?? Pa si mu ti ze povedala da nisi 18 stara?” in jaz cist v solzah recem ” Ja res je, ne se ti mesa da me pusti” rece mi ” Mala tako in tako te bo ce z njo pricakuje otroka , usaj tako bi ga zajebala”. Nekaj casa sem bila tiho pol sem uporabila tist koscek upanja ” Sej neve ce je otrok njegov”  in spet mi unici ona moje upanje ” Ja lej 90 mora bit siguren da je njegov ce gre test delat, tako da se ker pripravlji na pozitiven test oprosti piko sam tko je ”  mi je rekla. Kmal je mogla it zato sva se poslovile, celo noc nisem spala ampak skos jokala, pomislila sem kaj ce je otrok njegov kaj sem bila 90% sigurna. Samo vse eno sem upala na tiste 10%, vedla sem da ce je otrok tvoj bom jaz z njim  rasla. Prvi razlog zato ker nisem polnoletna in ne morem z njim  zivet, drugi pa zato ker sem se premlada da bi bila ob cloveku ki bo oce postal.

Mam se celo zivljenje pred sabo da bi jo obnjemu zapravlja, res da ga ljubim sam ne morem ga videt kako z njo bi hodil na preglede vecinoma casa bi z njo bil in nebi mel casa zame. Tako da rajs vsak da gre svojo pot ceprav ga nocem zgubit ker ga prevec ljubim, ampak zal vcasih mores zbrat med ljubezni ali pa sreco.

Jaz se tokrat bom za sreco odlocila, k nocem da bi njegova bivso imeli povsod sabo na morje itd. Koncno sem zaspala, mela se tako grozne sanje da kako se je  z njo pobotal men je ker iz pojstle vrglo in spet sem zacela jokat ker me je bolelo da ga bom zgubila.

Pogledala sem na uro bila je 5 spala sem 2 uri , ker takrat ko sem jo pogledala je bila 3. In spet sem se odpravila spat, zbudilo me je njegovo klicanje rekel  mi je  ” Mala mava rezultate, morva se videt da se zmeniva” sliset je  bil vesel, samo nevem kaj to pomen da je vesel ker bo ocka postal ali ker je bil negativen. Rekla sem mu ” Oki, se videva ob 16 v nasem mestu” rekel mi je  ” Ze oki, ljubim te”. In sva se poslovila pogledala sem na uro bila je 14.45 uf do zdaj sem spala sem pomislila in vstala. Uredila sem se, in vedno mi je slo po glavi bo ali ne bo ocka, nestrpno sem cakala na uro  da bo odbila 15:30 min. Sam kaj ko se je ura ko polz premaknila, in jaz sem bila vedno bolj zivcna.

Koncno je ura odbila 15:30 in sem se odpravla tako hitro sem hodila da sem v 10 min bila tem, usedla sem se na klopco in ga pocakala. Koncno se je prikazel, sedela sem tem in cakala da je on prisel ko je prisel se je vsedu zdraven mene, hotel me je poljubit na usta a sem glavo obrnila in me je na lico. Nekaj casa sva v tisini sedela in vsak v tleh pred sabo gledal ko je zacel ”Mala sej ves rezultate sva dubila” in jaz ” Ja vem povej ze ??”  in so mu solze zacele po licih padat, in je kocno izgovoril  ” Mala pozitivni so”  jaz nisem mogla vrjet kaj sem slisala z mojimi  usesi solze so mi sm padle. Rekel mi je ” In kaj si se odlocila?” rekla sem mu ”

Nic narazen bova sla in nocem da se vec videva ker hocem te pozabet vsaj za nekaj casa ne” in sem na ves glas zacela jokat nisem mogla vec zdrzet on je tud jokal, objela sem ga in sva objeta jokala ker sva vedla da to je najn konec. Konec najne zgodbice, tako sva bila 30 min nic nisva govorila sem v oci sva se gledala obadva sva jokala, sam zal tako je najboljse koncno si mi spustil roko.In obrnila sem se prav tako on in vsak v drugo smer sla, glavo sem nazaj obrnila in je hodil obrnila sem se naprej in zacela jokat.

Nisem mogla vec tem bit in sem zacela tect do doma, ko sem prisla doma sem se v sobo zaprla in na ves glas jokala nisem mogla zdrzet vec, vse sem po tleh vrgla use kar mi je steklenega pod roko prislo se je razbila.Tako se je najna zgodba koncala, minili so mesci jaz pa nisem mogla bit navadna se naucit ziveti brez njega hodila sem na messinger ni ga bilo nikoli gor, ob vsaki sporocili ko sem dobila sem pomislila da mi je on poslal pa ni nic od tega bilo in vedno so mi solze padle.Od najinega konca je 3 let, nikoli nisem nobenga ljubila kot sem njegaj ceprav sem imela se tipe.

Nisem ga pol nic vec vidla ker nisem vec tem zivela, zato ko sem se vrnila sem sla najno klopco pogledat. Se vedno je tam bila vsedla sem se nanjo in cakala da se bos prikazal samo vedla sem da se ne bos. Vstala sem in hodila naprej samo ko se je pred mojimi nogami zakotalila zogo,ki sem se sklonila in jo pobrala zoga je bila od majhne puncke. Vzela sem zogo in ji dala samo ko se je en moski prikazal ko sem pogled dvignila nisem mogla verjet bil je on Nino, samo me ni prepoznal vsaj tako se je obnasal rekel mi je ” Oprostite moja tamala ne cilja glih dobro ” rekla sem ” Ni problema lepo puncko mate”  rekel mi je ”

Tvoj obraz se mi zdi zelo znal” rekla sem mu ” Mogoce vsa se kdaj mim grede vidla” on pa ” Ja mozno, ceprav me zelo na eno osebo ki sem jo imel rad spominjate”. Jaz sem pa samo obstala nisem vedla kaj naj recem, srce me je bijalo kot se nikoli spet so se vse custva do njega spet bile iste takoj sem ugotovila da ga nisem pozabila in nikoli nebom, prevec ga ljubim.Ni me prepoznal, ker nisem vec bila una tamala sem se spremenila , bolelo me je da me ni prepoznal a tako je bilo boljse za oba.Rekla sem mu

” Nic morem it, fajn se mejte” in sem sla mimo njega,solze so mi padle a sla sem naprej od takrat naprej ga nisem vec vidla. Samo upam da se kdaj ga bom vidla,se vedno ne ve da takrat nisem bila polnoletna in nikoli ne bo vedel ker cez cas se ne bo spomnil name.

No takole to je moja resnicna zgodba ceprav doloceni deli so izmislini, zgodba pa je taka kakor se je v resnici zgodila. Upam da vam bo vsec, ce zelite lahko kaksen komentar napisete.